Filmek

Kedves olvasó/néző!

Szomorúan tapasztalom, hogy az ilyen tudattágító filmeket, amilyenekkel a Szabad Gondolaton is találkozhatsz,  előszeretettel törlik a videómegosztó oldalakról. Az olyanokat, amelyek előtt egész nap el lehet bambulni egy tasak pattogatott kukorica és egy üveg coca-cola társaságában, nem nagyon bántják, még akkor sem, ha az full HD-ban villog a youtubeon. Ez is azt támasztja alá, hogy az ACTA meg a hozzá hasonló törvénykezések, szabályok arra vannak, hogy a tudattágító eszközöket törvényesen lesöpörhessék az internetről. Az olyan hollywoodi filmek viszont, amelyek abban segítenek, hogy még jobban eltévedj materialista világunk útvesztőiben, valósággal hemzsegnek az interneten. 

Bizonyos filmeket elég nehéz újra megtalálni. Ezért azt javaslom, hogy azokat, amelyek elnyerték tetszésedet, próbáld letölteni, majd újra feltölteni egy másik videómegosztó oldalra, de inkább torrentre, hogy ne tűnjenek el nyomtalanul az internetről.

Beszélgetés a kínai orvossal a betegségekről, azok megelőzéséről, gyógyításáról

Beszélgetés a helyi televízióban az indiai utam előtt:

Azok, akik másképp látják a világot (Kulturális Kreatívok)

Korszellem (Zeitgeist filmek)

Ezen gondolatok segíthetnek a berozsdázott zárakat újra kinyitni. Nézd meg őket, és ha megértetted, mi az üzenet, add tovább, hogy más is hasznát vehesse. A filmeket megjelenésük sorrendjével ellentétes sorrendben teszem közzé ezen az oldalon. A harmadik (a legújabb) résszel kezdem. Utána a második, majd a lap legalján az első rész található.

3. film:  Zeitgeist – Moving Forward (magyar felirattal)

2. film: Zeitgeist – Addendum (magyar szinkronnal)

1. film: Zeitgeist – The Movie

A világforradalom elkeződött

Te mit választasz? Hajlandó vagy valamit visszaadni abból, amit kaptál? Egy kis filmecske mely utadba került, hogy megkérdezze, hogy te mit választasz. A mindennapi cselekedeteid, melyik opcióra mutatnak?

Earthlings (feliratos)

A FÖLDLAKÓK (EARTHLINGS) egy nagyfilm hosszúságú dokumentumfilm az emberiség teljes állatoktól való függőségéről (kis-kedvencként, valamint élelem, ruházat, szórakoztatás, és tudományos kutatás céljából), de bemutatja a totális tiszteletlenségünket is eme „nem-emberi segítők” iránt. Az Oscar-díjra jelölt Joaquin Phoenix (GLADIÁTOR) a film narrátora, zenéjét pedig a híres platinalemezes művész, Moby szerezte.

Az igazság három  fázisa:

1. Kinevetés

2. Heves ellenállás

3. Elfogadás      (a filmből)

Az itt megnézhető dokumentumfilm, nagyon sokkoló képeket tartalmaz emberi valóságunkból. Gyenge idegzetűeknek nem ajánlott! A sokkoló képeken túl a legelszomorítóbb maga a tény, hogy amit itt látsz, megtörténik nap mint nap szerte a világon a szép látványon, a kényelmen, a finom ízeken túl. Lelkiismeretedre hallgatva terjeszd, vagy dobd a kukába.

Awakening – Az ébredés (Maxwell Igan)

Ébrenlét vagy alvás? Ezzel a kérdéssel konferálnám be az alábbi filmet. Nem egy könnyű amerikai vígjátékról van szó. Bár mindössze 1 óra és 5 perc az egész, javaslom, hogy a három fejezetet ne egyszerre nézd meg, mert elég súlyos a tartalma.

Ébrenlét vagy alvás? Ébren vagyunk, vagy alszunk? Erre a kérdésre a választ, szeretném ha ki-ki maga adná meg. Egy erős emberi elmét ébresztő, és serkentő alkotás. Segít felébredni emberi valóságunkra, tudatosságunkra. Ajánlom mindenkinek, aki úgy gondolja, hogy többről kell szólnia az életnek, mint a mindennapos monoton robotolás, az önkényes törvények és szabályok kérdőjelek nélküli elfogadása. Bízom benne, hogy neked is ad valamit ez az alkotás, és értelmét fogod látni annak, hogy megoszd barátaiddal, szeretteiddel. Átadom a szót az “ébredésnek” (Awakening):

A Hülyeség Kora (The age of stupid)

Ez a film bemutatja, hogy jutottunk ide, és hogy jutunk majd oda. Hogyan képes az ember teremteni. Hogyan formáljuk a világunkat. Hogy születik a hülyeség, és hogyan sokszorozódik. Hogy vagyunk mi ennek része, sokszor anélkül, hogy észrevennénk. Bár ez film nem kapott, túl magas értékelést a többi hollywoodi szemet kápráztató, szíveket megdobogtató alkotás között, szellemileg annál többet ad. Segít ráébredni, segít látni. Az emberiség tükre is lehet, amibe ha bele tudunk nézni, esély van rá, hogy megváltoztassuk a már-már szinte változtathatatlant. Meglehetősen humoros és szórakoztató is egyben. Jó filmezést kívánok! Ha tetszett, ne felejtsd el megmutatni másoknak isThe Corporation (szinkronos)

Kik az uralkodók? Kik azok, akiken uralkodnak? Kik vagy mi teszi ezt lehetővé számukra? És milyen közöd van neked az egészhez? Ezekre a kérdésekre adhat választ a “The corporation”
Provokatív, szellemes, elegáns és elsöprően tájékoztató, The Corporation feltárja a természetét és látványos fejlődését jelen korunk meghatározó intézményének.

Miből táplálkozik a környezetszennyezés?

Az oktatás és az áttörő felfedezések közötti összefüggés.

Dr Egely György – Papp János találmányai (szabályozott fúzió)

Ez a kis interjú a következő gondolatokat/ kérdéseket vetette fel bennem:

1. Miből is származik ez a brutális környezetszennyezés? Mennyire természetes, vagy mennyire mesterségesen generált folyamat ez? Milyen irányba tartunk? Miért nem akadályoztuk/akadályozzuk meg, ha van rá lehetőség?

2. Mi az összefüggés az áttörő felfedezések és az “oktatási” rendszerek között? Einstein, Tesla, Edison…”Azt mutatja a történelem, különösen a technika történet, hogy az összes igazán zseniális feltaláló nem végzett egyetemet. Sőt, iskolát se nagyon mert nem fért bele a keretekbe. Már a kezdetekben sem.”

Már többször neveztem az iskolát “idomítónak”. Vajon valójában mit is tesz az iskola? Tanít, segít a diákoknak kibontakoztatni, majd kamatoztatni a bennük rejlő, velük született tehetséget, vagy inkább átalakít, átformál, valamilyenné tesz? Vajon miért mondta a Pink Floyd, hogy:

“We don’t need no education
We don’t need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone
Hey! Teacher! Leave them kids alone!
All in all it’s just another brick in the wall.
All in all you’re just another brick in the wall.”

Magyarul:

Nincs szükségünk oktatásra/ Nincs szükségünk gondolat szabályozásra/ Nem kell a sötét szarkazmus az osztálteremben/ “Tanárok” hagyjátok békén a diákokat! Hej! Tanár! Hagyd békén a diákokat!/ Egyébként is ő csak egy tégla a falban. Te is csak egy tégla vagy a falban.
A tanár ha csak egy tégla a falban, hogyan segíthetné a gyereket, hogy több legyen mint tégla? Egyáltalán lehetne ő tanár, ha az ő méretei nem felelnének meg a rendszer által megadott normáknak? Lehetsz tanár, ha nem olyan tégla vagy, mely pont beillik a falba? Lehetsz tanár, ha előtte nem irtod ki magadból az egyediséget, magadra öltve helyette a szabványos tégla tulajdonságait, méreteit? Kedves olvasó! Te válaszold meg ezeket a kérdéseket miután megnézted ezt a kis interjút. Ha tetszett, kérlek terjeszd.

Nem engedhetitek, hogy a haláluk hiábavaló legyen!

Aki ezt a szomorú történetet és azt ami mögötte van érti, az ért mindent, amit egy huszonegyedik századi embernek fontos értenie.

Kérdések:

Ismerjük önmagunkat, vagy csak hisszük, hogy ismerjük önmagunkat?
Hogyan teremt az ember?
Miért beszélünk egyféleképpen, és cselekszünk másféleképpen?
Miért csodálkozunk, ha újabbnál újabb problémák ütik fel a fejüket a hétköznapjainkban?
Miért mást hibáztatunk?
Mi az, amit oktatásnak nevezünk?
Mi az, amit jónak mondunk?

Ha értetted a film üzenetét, és úgy gondolod, hogy segítene másoknak is, az emberi lét fontosabb kérdéseinek megválaszolásában, kérlek, terjeszd, oszd meg másokkal is a linket.

Az ambíciótól az értelemig

-az életcélod megtalálása-
(Ambition to Meaning – The Shift)
Egy vidám hangvitelű film, mely könnyeket is csalhat a szemedbe. Segíthet abban, hogy másképp értelmezd az olyan tapasztalatokat és élményeket, amelyek eddig frusztrációt, idegességet és feszültséget okoztak számodra. Látva láttat, és ezért nagyszerű eszköz lehet arra, hogy megtaláld azt az utat, mely számodra a legjárhatóbb. A filmet megnézheted itt, most már magyar felirattal is György László barátom jóvoltából. Kellemes időtöltést! Ha tetszett, oszd meg mással is, vagy ha véleményed van, itt akár hozzá is szólhatsz.

A lánc

Képes lennél önzetlen módon része lenni ennek a láncnak? Ne válaszolj! Inkább cselekedj! Ha tetszett, kérlek mutasd meg ezt a kis videót másnak is.

Kulturális Kreatívok: A forradalom

Merj változtatni!

Dedikálom a következő másfél perces klipet mindazoknak, akiknek van véleményük, valamit másképp gondolnak, de nem merik vállalni, kinyilvánítani.
Ha a bennünk megszületett gondolatokat nyilvánosan is mernénk vállalni, sok olyan “rossz” dolognak elejét tudnánk venni, melyek később nehéz pillanatokat szülnek számunkra, nem beszélve arról, hogy másokat is arra ösztönöznénk vele, hogy ők is vállalják, amit gondolnak, és ne hunyászkodjanak meg a hazugságok, a félrevezetés, a megfélemlítés előtt.
Fontos igyekeznünk tettekben, és kinyilvánított szavakban is felelősek lenni azért, amit gondolunk, amit érzünk. Másképp sajna be kell vennünk a bogot, és nem hibáztathatunk senkit, csak magunkat! Ha tetszett, mutasd meg a barátaidnak is.

Kymatica

Egy másik gondolatébresztő film. Elég sok minden van benne. Használati útmutatóként azt jegyezném meg, hogy próbáld alázattal nézni. Nem biztos, hogy minden egyes sort megértesz belőle, de ne is akarj mindent megérteni. Fogadd el, hogy talán nincs is szükséged, hogy mindent megérts, vagy hogy mindent úgy érts, ahogy a film kitalálója “szeretné”, hogy érts. Csak azt fogadd el, ami tisztán körvonalazódott számodra, amit értesz. Amit nem tudtál megemészteni, azt hagyd, tedd félre. Bárki mondja, ne higgy el semmit, amit nem tudsz követni az értelmeddel. Az elejét, amikor az istenekről beszél, én személyesen, egy kicsit unalmasnak találtam, de lehet, hogy számodra pont az a része mond valami érdekeset. Ha fel szeretnél iratkozni a blogra, hogy értesítést kapj, az újabb bejegyzésekről, görgess a lap aljára. Ha beszélgetni szeretnél olyanokkal, akiket hozzád hasonlóan foglalkoztatnak a lét mélyebb kérdései, a lap alján található kérdőívet használva feliratkozhatsz a levelezőlistára. Más gondolatébresztő filmek itt: FILMEK

Tartalmas filmezést!

Hétköznapi Mennyország

Istennek nincs mit megbocsátania, mert soha nem ítélt el senkit! Azzal, hogy ezt megértjük, megtesszük az első lépést az újjászületés útján.

Kellemes gondolatébresztő darab! Mentes az elcsépelt, agyat tompító hollywoodi elemektől. Tartalmas kikapcsolódást!

Az Ötödik Pecsét

Őszintén bízom benne, hogy erre a filmre azok találnak rá, akik készen állnak a befogadására, megértésére. Bár nem egy mai produkció, témailag napról-napra egyre korszerűbb. Ez a műalkotás megérdemli, hogy az ember teljes figyelmét ráfordítsa, amíg a nézésével van elfoglalva.

“Az ötödik pecsét” (1976) – Sánta Ferenc azonos című regénye alapján. Rendező: Fábri Zoltán. Színészek: Őze Lajos, Márkus László, Bencze Ferenc, Horváth Sándor, Latinovits Zoltán, Nagy Gábor, Cserhalmi György, Dégi István, Vándor József. Egyike azon kevés megfilmesítéseknek, amikor az eredmény nem marad el az alapjául szolgáló irodalmi alkotás mögött. [Az angol felirat a “CC”-vel kapcsolhato ki és be.]

Gyenge idegzetűeknek nem ajánlom!

Könyörtelenek

Ez is rólunk szól. Ezek is mi vagyunk. Gyenge idegzetűeknek nem ajánlom!

A legjobb ajándék

Mi az a rossz és mi az a jó?

Egy nagyon rövid, ellenben nagyon tartalmas beszéd, amire jó, ha tudunk emlékezni, ha ehhez hasonló ajándékot kapunk az élettől:

Csak Egy Menet

Bill Hicks egy két perces beszélgetésben összefoglalta a lényeget, amiről mások könyveket írnak, de valahogy talán mégsem sikerül érthetőbben pontosabban fogalmazniuk mint neki. Mit tesz a félelem? Mit tesz az ellentéte, a szeretet? Miből is származik a biztonságérzet hiánya? :)

Kösz Bill, hogy erre jártál! Kösz Gergő, hogy a figyelmembe ajánlottad ezt a rövid, de velős beszédet. Köszönöm neked is, kedves olvasó hogy megnézted! Ha tetszett, ne tartsd magadnál, add oda másnak is!

Vladimir Bukovsky: Az EU és a Szovjetunió Összehasonlítása

Pszichiátria – A halálipar

Sokkoló archív és új videofelvételek, melyek bemutatják a pszichiátria -a szakértők által javasolt megoldás- brutális eszközeit. Nagyon gondolatébresztő. Nagyon láttat, nagyon jellemzi a hiszékenységünket, mellyel lehetővé tettük, hogy ezek a dolgok megtörténjenek. Kapcsolatot teremt a hatalmak, a gyógyszeripar és a pszichiátria között.

Nagyon támadja a pszichiátriát, és az által közben olyan dolgokat promovál, melyek végül elvezethetnek a szcientológiához. A tipikus egyik gödörből kisegítelek, hogy beleessél a másikba effektus (vederből cseberbe). Használd a filmet legjobb tudásod szerint!

A Magyar Tisztánlátó

Bár a http://www.vntv.hu honlapról letöltött videó eredeti címe az, hogy “Te hol tartasz az úton”, én úgy döntöttem, hogy az általam újra feltöltött interjút átkeresztelem. Ennek oka nagyon egyszerű: eddigi életemben még nem “találkoztam” tisztábban látó magyar emberrel mint az interjú alanya, ezvankarcsi, aki tavalyi év augusztusában? számomra rejtélyes körülmények között életét vesztette. Biztos vagyok benne, hogy a nézők között lesznek sokan, akik tisztán értik, amiről beszél. De az is elképzelhető, hogy sokaknak segíteni fog az ÚT megtalálásában.
Használd egészséggel! Ha megértetted, és érzed a mondanivaló súlyát, oszd meg te is, terjeszd, ahogyan tudod.
P.S. Köszönet a VNTV szerkesztőinek és Jakab Istvánnak, hogy önzetlen módon engedélyezik műsoraik letöltését, újra feltöltését, terjesztését abból a célból, hogy az üzeneteket akinek füle van meghallhassa, akinek szeme van láthassa. Sajnos, ez a gesztus manapság nem igazán jellemzi társadalmunkat. De nekem továbbra is meggyőződésem, hogy az igaz forrás önzetlen módon magához engedi az igaz tudásra szomjazókat.

Míg Végül Semmid Sem Marad

Sajnálatos módon a filmnek alapjául egy valós történet szolgál. Nagyon jól bemutatja, hogy mi lehet a következménye annak, ha az ember a boldogságát, a teljességet önmagán kívül keresi. Ez a film számomra nemcsak arról a bizonyos vallásról szól, melyet a film megtámad, hanem az összesről, mely arra biztatja a híveit, hogy a felelősséget átruházzák egy külső egységre, mely majd gondolkodik és dönt helyettük.

A “Míg Végül Semmid Sem Marad” több mint megrázó. Valóságos sokk hatást gyakorol az emberi elmére, arra késztetve azt, hogy visszavegye a gyeplőt a saját kezébe.

A menedék (Dogville)

Világunkban két teremtő erő létezik: a félelem és az elfogadásra épülő szeretet. Érdemes megfigyelni hétköznapunk történéseit, visszavezetni őket a forrásukhoz, hogy tisztán lássuk, honnét erednek, ugyanis ha ismerjük a forrást, nagyjából azt is kitalálhatjuk, hogy hova vezet az út, amit épp taposunk.

Példának felhoznám a pénzhez való viszonyulásunkat: Hány olyan embert ismersz, aki csak azért dolgozik, mert kell a pénz, mert pénz nélkül Isten tudja mi történne vele? És hány olyan embert ismersz aki azért dolgozik, mert imádja a munkáját, élvezi annak minden pillanatát? Vajon melyikből van több? Amíg az ember hétköznapi tevékenységeit, a munkájához való hozzáállását, a pénz hiánytól való félelem határozza meg, jogos a legfájdalmasabb nélkülözés, a nyomor, meg az abból származó betegségek. Az az ember aki, csak azért végez bármilyen tevékenységet, hogy pénze legyen, soha nem lehet igazán boldog, soha nem tapasztalhat lelket magasba röpítő örömet.

A lét nem támogatja az ember azon törekvését, hogy anyagi haszon által vezérelve igavonó állatot, robotot csináljon önmagából, ezáltal tudattalanul megtagadva emberi mivoltát. Innét minden szenvedés, baj, betegség. A te munkádnak mi a mozgatórugója? Az anyag hiányától való félelem, vagy a munkád iránt érzett szeretet és tisztelet?

Aki egy akcióval teli néznivalóra vágyik, az jobb ha bele sem kezd ebbe a filmbe. Különleges, kevésbé szokványos a film stílusa. Míg a mai filmek többnyire a látványra, a különleges effektekre helyezik a hangsúlyt a mondanivaló helyet, ez az alkotás épp az ellenkezőjét teszi: egyszerű eszközökkel próbálja láttatni, hogyan reagál az ember az új dolgokra. Mennyire megy neki az elfogadás önmagával és a környezetével szemben, mennyire fél megtagadni robot mivoltát annak érdekében, hogy a hétköznapok szürkeségét helyettesítse a színek világával.

A filmben nagyon jól körvonalazódik a félelem teremtő ereje. A végén érdemes elgondolkodni, hogy mennyivel másképp történhetett volna minden, ha a szereplők lelkéből hiányzik a félelem.

Szabadságot a Léleknek! (Útban a Fizikai Halhatatlanság felé)

Ghislaine Lanctot nagyon jó bizonyítéka annak, hogy a tisztánlátás, és az igazság megtalálásának nélkülözhetetlen eszköze a szabadság, valamint a félelem teljes mértékű felszámolása. Addig talán fölösleges is minden ábránd, minden hiú remény.

Miután megnézed ezt a dokumentumfilmet, valószínűleg arra gondolsz, hogy mindenkinek látnia kéne, még mielőtt a doktorok kezére bízza magát. De az van, hogy ez az üzenet is csak bizonyos füleknél találhat meghallgatásra. Bízom benned, hogy a te, a barátaid, meg az ők barátai fülei alkalmasak az üzenet meghallására.

Használd egészséggel! Ha megértetted, és hasznosnak találtad, mutasd meg másnak is.

4 éve élnek étel és ital nélkül

4 éve élnek étel és ital nélkül. Ebben benne van kilenc hónap terhességi időszak, és 1 év, 3 hónap gyereknevelés.
Bátorkodtak átlépni az elméletek síkjáról a tettek mezejére. Boldogok, örömteli életet élnek, összhangban a lét összes többi elemével.

Fel sem merül bennünk a kérdés, hogy másképp is lehetne. Annyira megszoktuk a korlátainkat, hogy már ragaszkodunk is hozzuk. Meggyőződésünk, hogy ez így van rendjén, és soha nem változhat. A ma igazságait örökérvényűnek tekintve, félünk, hogy bármit is változtassunk. Még akkor sem mozdulunk, ha egy belső hang már rég arra biztat, hogy lépjünk. Mitől félünk? Mihez ragaszkodunk ennyire? Mi az amihez ragaszkodunk, és nem múlik el?

Ez a fiatal pár feladta a leckét. A materialistákat bizonyára megzavarja a dolog, és idegesen érveket keresnek, melyekkel azt bizonygatják, hogy ez hülyeség, álnok hazugság. A nyitott elméjűek elcsendesednek, alázattal magukba mélyülnek, és hagyják, hogy a megértés megszülessen.
Használd egészséggel!

Meghaltam, hogy önmagamra találjak

Anita Moorjani halálközeli élmények alapján világít rá az emberi létezés lényegére. 24 darab citromnagyságú tumor tarkította testét. Kómában feküdt, és az őt kezelő orvosok bejelentették családjának a rossz hírt, miszerint az összes szerve le van állva, gyakorlatilag halott.

Nagyon érdekes és egyben “hiteles” megválaszolása az olyan kérdéseknek, hogy mi az amit “rosszul teszünk”, ami lehetővé teszi a rák és egyéb betegségek kialakulását. Az interjú után talán arra a kérdésre is választ kapunk, hogy a mi utunk milyen irányba vezet.

A magyar feliratot a kép alján található “CC”-re kattintva választhatod ki.

Géczy Gábor: a Jövő vidéke

Kedves idelátogató, ajánlom figyelmedbe Géczy Gábor előadását. Nagyon hasznos, egyben nagyon szórakoztató. Segít lerántani a leplet téveszmék hegyeiről. Örömmel konstatálom, hogy ez az előadás meglehetősen népszerű az interneten. De ha még netán nem lett volna szerencséd hozzá, íme:

Bill és Ted zseniálisan álcázott kalandja

Fontosnak tartottam, hogy a Piros Pirula Projekt legújabb filmjét a Szabad Gondolaton is népszerűsítsem, hogy akinek füle van, meghallja, és akinek szeme van meglássa, hogy mi zajlik a színfalak mögött.

Ha valamit mindenféleképpen el akarsz rejteni, tedd oda, ahol biztosan nem fogja keresni senki, a legláthatóbb helyre, az emberek orra elé.

Több mint valószínű, hogy találkozni fogsz benne olyan információkkal, eszmefuttatásokkal, melyek magyarázatot adnak sok, mára már szinte minden ember fejében felmerülő kérdésre.

Továbbra is arra biztatlak, hogy ne fogadj el semmit se belőle, ami számodra nem értelemszerű. Csak azoknak az információknak engedj szabad utat, melyeket tisztán értesz, összetudsz egyeztetni az általad tapasztalt valósággal, a többit egyelőre tedd félre.

Ezt a filmet is, mint az összes eddigi gondolatot, nem azzal a céllal osztom meg, hogy lázítsak, haragot, vagy gyűlöletet szítsak valaki vagy valami iránt. A cél továbbra is az hogy láttassak, megmutassak olyan nézőpontokat, melyek elkerülik az anyagi érdekek által irányított mainstream média figyelmét, és arra ösztönözzem az egyént, hogy felismerje a SAJÁT LÉTFONTOSSÁGÚ RÉSZÉT az EGÉSZBEN, hogy tisztán lássa, hogy mi történik, ha követve a nyájat, fél gondolkodni, és döntéseket hozni önmagáért.

Ne feledd, “ŐK” SOHA NEM HIBÁSOK!

A teljes film megtekinthető itt:

A fejezetek külön-külön megnézhetőek itt:

1. Túl sok az ember!
2. Jótékony milliárdosok
3. Halál-panel, az ami kell
4. Az eugenika története
5. Mindenki oltasson!
6. Innovációval a nullára
7. A Zöld Álca
8. TE vagy a probléma
9. Mire jó a GMO?
10. Az utolsó szó jogán

11. A Védernyő Vállalat

EXTRÁK:
12. IBM és a Holokauszt
13. A Denver Repülőtér Titka

Géczy Gábor – A Jövő Vidéke

Kedves olvasó, ajánlom figyelmedbe Géczy Gábor előadását. Nagyon hasznos, egyben nagyon szórakoztató. Segít lerántani a leplet téveszmék hegyeiről. Örömmel konstatálom, hogy ez az előadás meglehetősen népszerű az interneten. De ha még netán nem lett volna szerencséd hozzá, íme:

Nosso Lar (Élet és Halál)

A Nosso Lar (Otthonunk) egy brazil író-médium tollából származik, aki állítólag egy külső hangot követve írta a könyveit. A történet megmutatja, hogyan ér véget a földi, és hogyan folytatódik az azt követő útszakasz.

Isten Jánosa (John of God)

Chicco Xavier orvos-médium (akinek a műve alapján készült a Nosso Lar – Otthonunk című film), João de Deus egyik barátja, azt tanácsolta João-nak, menjen Abadiâniába és fogjon gyógyító misszióba. 1978 körül volt João de Deus első „gyógyító” tevékenysége Abadiâniában. Kint üldögélt egy székben az út mellett, amikor „betegek” érkeztek hozzá. Egyre többen keresték fel, mígnem napi ezer „beteg” járt hozzá.

Vacsorám Andréval

Mi az illúzió, mi a valóság?

Ki vagy te?

Thrive (magyar felírattal)

“Józsi bácsi” és barátai (Péter, Lívia, Mónika és Gergely) jóvoltából megszületett a Thrive magyar felirata. Használati útmutatóként a régi szöveg: nem mondja meg a tutit, ne is várd ezt tőle. Eszközként használhatod, igazságként nem kezelhető! Ne feledd: senki nem mutathatja meg neked, amit személyes kötelességed megkeresni.

EU-ban betiltott film: A gyönyörű Zöld

Nagy örömömre szolgál hogy ezt a filmet megoszthatom, ajánlhatom számodra.

Dolgaink

Hogyan lett Jézusból Krisztus?

Oltásokról:

Őslakó

Arc (Powder)

A Szeretet Gyógyít

Ember

Szabályok Nélkül

Megváltó Szex

És az Élet Megy Tovább

Életmentő Rák

Ha tetszik a Szabad Gondolat, a lap alján található Feliratkozom! gombra kattintva, értesítést kérhetsz az új bejegyzésekről.

Ha fel szeretnél iratkozni a Szabad Gondolat levelezőlistára, ahol te is részt vehetsz lapunk írásában, valamint szabadon beszélhetsz velünk, levelezhetsz hasonló gondolkodású emberekkel, küldj üzenetet az alábbi kérdőívet használva:

9 hozzászólás

9 thoughts on “Filmek

  1. Visszapingelés Az Ötödik Pecsét « Szabad Gondolat

  2. Visszapingelés Könyörtelenek « Szabad Gondolat

  3. Visszapingelés Csak Egy Menet « Szabad Gondolat

  4. Visszapingelés Nem engedhetitek, hogy a haláluk hiábavaló legyen! « Szabad Gondolat

  5. Visszapingelés Bill és Ted zseniálisan álcázott kalandja « Szabad Gondolat

  6. Visszapingelés A Jövő Vidéke « Szabad Gondolat

  7. Visszapingelés Nosso Lar (Élet és Halál) « Szabad Gondolat

  8. Császár Csaba

    Hahooo nagyon pipec hogy van ez az oldal rengeteg a klassz infó végre itt a várva várt forradalom ami szabaddá teszi az emberiséget tisztelet :)

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. A Adventure Journal sablon.

Követem

Értesítést küldünk minden új bejegyzésről a megadott e-mail címre.

Csatlakozz a 3,949 követőhöz