A facebook “like” hatása a lélekre

MILYEN HATÁS GYAKOROLNAK A FACEBOOK “LIKE”-OK A LÉLEKRE?

 

Kedves barátom!

Fel szeretném hívni a figyelmed arra, hogy NEM teszek fel minden egyes élő közvetítést a blogra.
Ezért, ha érdekelnek a korábbi adások, kérlek, látogass el a szabadgondolat youtube és/vagy facebook oldalára
(www.facebook.com/szabadgondolat http://www.youtube.com/szabadgondolat)
Ha értesítést szeretnél kapni a legújabb feltöltésekről, iratkozz fel az említett oldalakra.

Youtube

Categories: Minden | 3 hozzászólás

Bejegyzés navigáció

3 thoughts on “A facebook “like” hatása a lélekre

  1. Tamás

    A testvérem pont ilyen ember, mint a videóba szereplő „Falu Bolondja”. Elég régóta ismerem, hogy tudjam, valójában nem bolond emberi értelmezésben. Sajnos ő is a világ lájkolásának hízeleg be inkább. Annak ellenére, hogy az élet törvényével való szembemenetele rengeteg nyomorúságot hozott már neki.

    Az atyát azzal tudjuk dicsőíteni, dicsérni, „Lájkolni”, ha megtartjuk (megcselekedjük) az ő beszédeit (élő igazság), isszuk a bort és vesszük a kenyeret, vagy isszuk a vizet és vesszük a lelket, az élő ige megcselekvői leszünk. Ezért az Atyától dicséretet kapunk: Igazság ismerete, bölcsesség, lelki béke, szeretet, türelmesség és még sok más hasonló „örökkévaló ajándékok” formájában. Ez az a dicséret (kincs) amire Attila is vágyik remélem. 🙂

  2. Drága Barátom!
    A legújabb mondanivalóddal is teljesen egyetértek, mert aki emberektől dicséretet elfogad, s már amivel is valamennyire ad az emberek őt dicsérő, neki hízelkedő, önteltségét csak növelő és fényező szavaira, abban sajnos nincsen meg az Isten szeretete, mivel az ilyen ember, ha Isten- és emberszeretőnek is mondja, illetve tartja is magát (és a hozzá hasonló másik emberek pedig ebben őt még meg is erősítik) bizony, nem az Igaz Istent szereti, és nem is az Őtőle való szeretettel szereti Őutána az embertársait sem, hanem még mindig csak emberi szeretettel, testi szeretettel mindenkit, akiket így is egyáltalán még szeret. (és ezzel sajnos ugyanígy vannak az őt méltató embertársai is, akik is fogadják, és ma már szintén még áron is veszik az emberi dicséreteket)

    Még annyit, hogy csak csatlakoznom lehet az előttem szóló Tamáshoz is, mert ezzel a beszéddel is teljesen egyetértek. Az itt írt szavai révén ugyanis olyan egyetértésben lehet vele is lenni, mint amilyen egyetértésben kellene már rég lennünk az Igaz Istennel és Fiával is mindennek vonatkozásában. Isten áldja meg őt is minden igazságával, azokat pedig különösen is áldja meg velük, akik még csak most kezdenek egyetérteni Ővelük, hogy az Úr Jézus Krisztus eljövetelének időpontjára ők is teljes egyetértésben legyenek mind Istennel, Krisztus Jézussal, és a szintén az Övéiknek mondható embertársaikkal is.

  3. Tamás

    Van olyan “Like” ami a testvéred felé hasznos. Az a bátorítás. Biztos, hogy mindenkivel van olyan, hogy elgyámoltalanodik a kétségei miatt. Célt téveszt, még ha csak gondolatban is egy kis időre. Akkor nem baj, ha elmondják neki mi az, amit helyesen csinál és maradjon meg benne. Jó az Atya szeretetében cselekedni a testvéreinkkel szemben. A hízelgés viszont nem az Atyától való, így nincs is benne szeretet.

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Start a Blog at WordPress.com.