A szuperhősök félrevezetnek minket!

Categories: Minden | 4 hozzászólás

Bejegyzés navigáció

4 thoughts on “A szuperhősök félrevezetnek minket!

 1. Erika Negyesi

  Annyi a harag, a fájdalom benned, hogy ezt már nem tudom szó nélkül hallgatni. Minden szavaddal Böjte Csabát bántod. Észre vetted? Vagy a vak gyűlölet már nem engedi ezt látnod. Azt mondod, nem akarod bántani… mégis… minden szavad, gondolatod mérget áraszt. Ez lenne a szabad gondolat? Ha igen, akkor nem kérek belőle. Szabad akaratomból döntöttem így. Isten áldjon. Kívánom, hogy találj gyógyírt, megnyugvást a mély fájdalmaidra. Négyesi Erika

  2017. december 30. 10:00 WordPress.com írta, :

  > Szabad Gondolat posted: “” >

  • Barna Ferenc

   a bÖJte szóban is egy az ÍgÉ ből lett teremtő parancs lett elrejtve ( éppen úgy mint a TÖNK ! Öj ! Bú ! za nevében és még sokszáz hasonló szóban ) Jézus nem használta a jÖJJ szót a Jer ! parancsot használta ………….tehát minél többen mondanak egy hanghullámcsomagot ( szót) annál nagyobb súllyal interferál és teremti a valóságunkat , pl : fÖLd !, zÖLd ! , ÖRsz ( earth leírva) , BALaton, KÁRpátok, BÚda , BÚza ( Élet volt régebben )……………….jó kutakodást a Magyar Nyelv Rejtélyeiben ………………a neveinket is beleértve…………….mégvalami : én is tele vagyok gyűlÖLettel ………….a HAZUGSÁGOT gyűlÖLöm

  • “Szeretted az igazságot és gyűlölted a hamisságot: annakokáért felkent téged az Isten, a te Istened, örömnek olajával a te társaid felett.”
   Kedves Erika. Hamisságot nem csupán az említett erdélyi bálványban gyűlölöm, hanem saját magamban is.
   Miért? Azért mert a hamisság halált nemz, még akkor is, ha nagyon szép a máza!
   Senkinek nem kell olvasni a szabad gondolatot, aki megtalálta az utat, az igazságot, és az életet. Nem azért írok, hogy sokan jöjjenek, olvassanak, és likeoljanak engem. És nem az a dolgom, hogy úgy írjak, vagy úgy beszéljek, hogy az megfeleljen mindenki ízlésének, önérzetének, testi és szellemi függőségeinek, hanem az, hogy amennyire a jelenlegi tisztaságom és igazságszeretetem engedi, igazat szóljak, hogy azáltal, az (ide)-tévelygők inspirációt kapjanak a megigazulásra.
   Ha netán a Böjte atya kultusznak a rabjává estél, nem rossz indulattal mondom: a saját testi és lelki épségedért, valamint a szeretteidért fontos feltedd magadnak a kérdést, hogy vajon az élet útján jársz-e, melyet Krisztus urunk kijelölt számunkra, vagy sem.
   Ha minden megsértődött olvasónak figyelembe vettem volna az önérzetből fakadó indulatos visszajelzéseit, már rég abba kellett volna hagyjam az írást, vagy pedig olyan stílusváltást kellett volna eszközöljek, ami egy silány, lapos, semmitmondó bloggá tette volna a szabad gondolatot.

   Őszintén sajnálom, hogy te nem a lényegre figyeltél, hanem a bálványod miatt felfuvalkodtál. Kívánom, és Istenünk áldását kérem, hogy ne járj úgy, mint a kereskedő, akire azt mondta Jézus…hogy közel volt a mennyek országához. (de mivel nem tudta elengedni a bálványát, nem láthatta meg azt).

   Egyébként beismerem, hogy van bennem fájdalom, amikor azt látom, hogy az embertársaim a látszat rabjaiként szenvednek a hiábavalóságban. 😦
   Adja az Úristen, hogy veled ez ne így legyen!

 2. Lukacs Anna

  Igaza van a balvanyokkal kapcsolatban.Szeretnem egy nagyon mely tanitasra felhivni a figyelmetek

  Dicsertessek Jezus Krisztus .Mindorokke Amen

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.