Jézus vére nem varázsital; Jézus keresztje nem varázspálca; Jézus neve nem varázsszó;

Jézus vére nem mosószer, nem tisztítószer,
és nem is varázsital!
Jézus keresztje nem varázspálca!
Jézus neve nem varázsszó!

Vasárnap közeledik. A bálványok imádatának ünnepe, amikor valamelyik Istenség állítólag elfáradt és leült pihenni. Gondoltam, rovok egy pár sort én is e szent alkalomból annak emlékeztetőéül, hogy a bálványok előtti tisztelgés nem visz senkit sem üdvösségre, és még csak meg sem világosít.
Bálványaink, kabaláink sokfélék lehetnek. Vannak, kik rózsafüzéreket morzsolgatnak, keresztyén szobrok/jelképek előtt előtt hajladoznak. Mások pedig keleti szimbólumokra és mantrákra izgulnak, miután egy kis időre abbahagyják a pénz utáni sóvárgást és szaladgálást. És csinálják ugyanazt, amit a vatikáni héber-keresztyénség, csak más köntösben, más formát adva ugyanannak a lényegnek/ lényegtelenségnek.
Ja és már szinte megfeledkeztem a modern másokról, a 21. század legbrutálisabb vallásának, a brit tudósok által propagált áltudománynak a híveiről; kik most körülbelül a discovery channel és a hozzá hasonló csatornákon keresztül fogyasztják a tekintélyelvűséggel durván megspékelt áltudományos közleményeket, melyek forgatókönyvét feltételezhetően a Szent NASA szent professzorai agyalták ki .
A bálványimádás lényege, ahogy buta emberként látom a dolgokat, nem más, mint amikor értelemmel rendelkező emberi lényként megtagadva az istenadta józan észt, a józan ítélőképességet, teremtett tárgyaktól, égitestektől (nap, hold, bolygók, csillagok, csillagképek), más élőlényektől, földi tekintélyektől és a legendák isteneitől várjuk a segítséget, a szebb jövő reménységét.
És ha ezt ekképp cselekedjük, természetesen elkerülhetetlenné válik, az ambícióval társuló butaságunk által megteremtett pokoli létállapot. Tehát a bálványok valójában a pokoli lét- és lelkiállapotba biztosítanak számunkra belépőt. Még véletlenül sem a lelki békének állapotába.

A bálványimádás legalattomosabb formája az, melyet az általunk ismert legnagyobb földi létező, a Krisztus Jézus nevére építettek fel az okkultista keresztyén írnokok, pápák, bíborosok, egyházi tekintélyek.
Jelenlegi megértésem szerint a Jézus imádat és bálványozás lényege az, hogy Jézust amolyan keleti misztikus-varázsló-vudu-sámán-superman-batman szuperhőssé teszik. És arról beszélnek, hogy Jézus vére megtisztít, és ha kimondod az ő nevét, akkor az ördög hirtelen lefossa magát. És ha előkapod a Jézus keresztjét, és ahhoz még társítod Szűz Mária nevét is, attól már a brit tudósok madárinfluenzáját is elkapja a sátán stb.
Általában a Jézus imádatával leplezett, államvallássá tett sátánizmus Jézus nevét, Jézus vérét, Jézus keresztjét úgy emlegeti, mint valami nagy varázserővel bíró misztikus eszközöket, melyekkel csak a felavatott és beavatott vallásos tekintélyek, pápák, bíborosok, püspökök, szent atyák, lelkipásztorok, hittérítők tudnak bánni.
Egyébként ugyanezt teszi az emberiség ősidők óta az egyiptomi, görög, római, magyar stb. néphagyomány-istenekkel, bálványokkal, faragott képekkel.
Ezzel az alattomos csellel alázzák és fosztják meg életerejüktől a tudatlanságban tartott, vallásos babonákkal táplált embereket. Persze ezen a ponton megint érdemes kihangsúlyozni, hogy az egyén gyávasága, bizalmatlansága, félelme, kényelme, függőségei, és az igazság iránti nemtörődömsége teszi lehetővé ezt számukra, és teremti meg az igényt a hazugságokra.
Így hát fontos ismételten kijelenteni, hogy sosem a vezetők, sosem a papok, sosem a money-pulátorok a főbűnösök, hanem az emberek, kik a kényelmük és az anyagi jólétük érdekében minden nap szembeköpik az igazságot, és a nevetség tárgyává teszik a mester azon tanításait, hogy az Istennel való kapcsolattartás a belső szobában kell megvalósuljon, nem a templomokban, és nem is a köztereken.

Na de miért veszélyesebb a Jézus imádat és Jézus bálványozás minden más bálványozásnál?
Azért, mert nagyon nagy valószínűséggel tényleg ő volt az a személy, aki a Teremtő tervét, az ő bölcsességét és erejét az emberek számára a legtökéletesebben megjelentette. És tanításainak lényegéről a legkönnyebben az ő bálványoztatásával az ő babonás imádtatásával lehet elterelni az emberek figyelmét.

Tehát, azok a prédikátorok és tanítók, akik Jézus nevét, az ő vérét és az ő keresztjét hangoztatják, nem tesznek mást, mint háttérbe szorítják a lényeget: az ő beszédeit, melyek megismerése, megértése és megcselekvése nélkül senkinek nem lesz sem örök élete, sem üdvössége, sem mennyországa sem megvilágosodása.
Az tehát, hogy valaki babonás istenfélelemben bálványozza az ő nevét, vérét, keresztjét, annak bizonyítéka, hogy az illető személy durván meg van vezetve, és fényévekre áll Krisztus beszédeinek ismeretétől, megértésétől, azok megcselekvésétől, ekképp a lelki szabadságtól is.

Az alap az, amit ő mondott:
BOLDOGOK AZOK, KIK ÉHEZIK ÉS SZOMJÚHOZZÁK AZ IGAZSÁGOT, MERT MEGELÉGÍTTETNEK, mert megtalálják az igazságot, és az szabaddá teszi őket.
Ekképp tehát, aki az igazság megismerésének őszinte vágyával olvassa az evangéliumokat, könnyen megérti, hogy miről beszélt Jézus, amikor azt mondta, hogy aki fogyasztja az ő testét és az ő vérét, annak örök élete van. És azt is meglátja, hogy a luciferánus vatikáni kereszténység által milyen durván ki vannak forgatva az igazságot nem éhező és nem ismerő, vallásos babonákat követő tömegek számára az ő szavai.
Bárcsak ne úgy lenne, ahogy itt leírom, de balga szemeim úgy látják, hogy a mai kereszténység a sátánizmus legkifinomultabb formája, mert a legnagyobb nevet használja fel arra, hogy visszavigye az embereket azokba a pogány, babiloni szokásokba, melyek nem az igazság megismerésére szólítják őket, hanem az ellenkező irányba: a seolba, a seholba. 😦

Drága embertársam,
Jézus vére nem mosó-, mosogatószer,
és nem is varázsital!
Jézus keresztje nem varázspálca!
Jézus neve nem varázsszó!

Viszont az ő beszédeiben, ha megismerjük, megértjük és megcselekedjük őket, tényleg üdvösség van, igazi békesség, szabadulás és Isten jelenléte által való öröm. Ezért azokat keresd, azokkal ismerkedj, azokat cselekedd. És akkor a csoda tényleg a szívedbe költözik, mert megtapasztalod, hogy igaz azon kijelentése, hogy aki ismeri és cselekszi az ő beszédeit, azt a Gondviselő vezeti az úton, kijelentéseket, felismeréseket ad neki. Ezen felül meg bölcsességgel és erővel ruházza fel őt, mely ahhoz szükséges, hogy fel tudja venni a “harcot” a világot leuraló hazugságokkal, sötét erőkkel szemben. Ekképp egy napon majd ő is elmondhatja magáról, amit a Krisztus Jézus:
“Én meggyőztem a világot” (legyőztem a világot)

Károli Gáspár 1908-ban revideált fordítása:
http://www.biblia.hu/biblia_k/k_43_1.htm

Categories: Minden | 2 hozzászólás

Bejegyzés navigáció

2 thoughts on “Jézus vére nem varázsital; Jézus keresztje nem varázspálca; Jézus neve nem varázsszó;

  1. Drága barátom!
    Az Igaznak segedelmével és dicsőségére nagyon jól összefoglaltad, hogy manapság hogyan is folyik a hamis jézus krisztus és tudománya népszerűsítése, a hamis isten imádata a különféle emberi körökben, melyek mindegyike sajnos a hamis isten, a fő bálványisten mellett kötelezte el magát.
    Az Igaz Isten mindig legyen veled, és áldjon meg minden igazságával!
    itt Laci (leslie abraham)

    • Örvendek, drága László, hogy igazságszeretetünk révén kijelentéseket kapunk az Élet Szerzőjétől. Ekképp minden nap egy lépést megtehetünk (remélhetőleg) a hiábavalóság irányából az Örökkévaló felé.
      Annak szelleme, bölcsessége és szeretete világítsa meg utadat, aki azt mondta,hogy
      “Jn 16,33
      Azért beszéltem ezeket néktek, hogy békességetek legyen én bennem. E világon nyomorúságtok lészen; de bízzatok: én meggyőztem a világot.”

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Start a Blog at WordPress.com.