Hétvégi Filmajánló: A Tökéletes Idegen

perfectKedves olvasó,
Nem azért hallgatok, mert nem lenne amiről írni, hanem azért, mert túl sok minden van, amiről írni lehetne, amiről írni kellene. Rengeteg feltáratlan titok van, rengeteg megértés és felfedezés vár az emberre. Viszont az én dolgom nem az, hogy mindent leírjak, amit eddig megláthattak szemeim, hanem az, hogy a felém irányuló figyelmeket a titkok forrásának irányába tereljem, ahonnét megfelelő hozzáállással mindenki személyesen megkaphatja azokat a válaszokat, melyek befogadására megérett a lelke és az elméje.
Egy testen kívüli élmény során megtanítottak, hogy az embernek nem a tudást és a titkokat kell vadásznia, hanem az eszközöket, melyek az élet misztériumainak befogadásához és megértéséhez szükségesek.
Ezzel azt szeretném mondani, hogy teljesen fölösleges minden magyarázkodás, bizonygatás, mert a szavak képtelenek meggyőzni az embert olyan dolgok létezéséről, melyek megpillantására alkalmatlanok a ő szemei.

A Tökéletes Idegen egy nagyon egyszerű film. Ennél egyszerűbb talán csak akkor lehetne, ha nem készítették volna el 🙂 Célja, hogy a korlátos elme számára érthetőbbé és felfoghatóbbá tegye a teremtés dolgait.
Nikki, a főszereplő vacsorameghívást kap Istentől. Egy kedves kis vendéglőben szemtől szemben ülhet Isten fiával, és kérdéseket tehet fel neki, magyarázatokat és válaszokat “követelhet” az élet, néha igazságtalannak tűnő, dolgaira.
Bár nagyon egyszerű a
történet mondanivalója, megértéséhez szükség van a hatodik érzékre is, az úgynevezett harmadik szemre.
Akinek tetszik a film, annak ajánlom figyelmébe, az Egy másik Tökéletes Idegen és a Tökéletes ajándék filmeket is, melyek még tovább boncolgatják az Ember és Isten kapcsolatának témáját.
Érdemes megnézni a film végére beollózott interjúkat is!
Ímé az ajtó előtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és ő én velem. Jel. 3:20

Az otthagyottak (Left Behind) címet viselő filmtrilógia a végidőket próbálja bemutatni a Jelenések könyve szerint.
A Londonba tartó repülőjárat egy utasa a neves újságíró, Buck Williams és az utasszállító első pilótája Rayford Steele tanúi lesznek a történelem leghihetetlenebb eseményének. Több tucat utas egyszerűen köddé válik. És ez még csak a kezdet. Hamarosan kiderül, hogy világszerte több millió ember tűnik el. A Földön eluralkodik a káosz és az anarchia. A film a Biblia legtitokzatosabb részén, a Jelenések Könyvén keresztül, lenyűgöző kalandokon át vezeti a nézőt.

A Csodakrumpli (Faith Like Potatoes) egy megtörtént esemény alapján készült, igazán inspiráló alkotás. A történet az ész számára felfoghatatlan, de a lélek számára gyönyörködtető.

A fenti filmeket megtalálod a Letölthető Filmek menüpontban (https://szabadgondolat.wordpress.com/filmek/)!

Szeretettel,
„egy Szabaduló Gondolat”

Reklámok
Categories: Minden | Hozzászólás

Bejegyzés navigáció

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.