Aki meg akarja határozni Istent, biztos lehet abban, hogy nem tartozik hozzá, megtagadta őt

AKI MEG AKARJA HATÁROZNI, BE AKARJA HATÁROLNI ISTENT,
BIZTOS LEHET ABBAN, HOGY NEM TARTOZIK HOZZÁ,
MEGTAGADTA ŐT.
Miért?
Azért, mert az ember azon törekvése, hogy saját korlátos elképzeléseire faragja és alakítja Isten képét nem más, mint bálványimádás. Az ilyen ember a saját, külső programok által formált, elképzelései előtt tiszteleg. Aki ezt teszi, tudatlanul elutasítja azt a magasabb perspektívát, intelligenciát, bölcsességet és erőt, mely kiragadhatná őt korlátoltságából, megszabadíthatná fizikai és szellemi börtönéből.
Teremtőnk azért tette Kriszust az élet és az igazság útjává, hogy aki őszintén vágyik rá, hogy megismerje az Ő tervét, az élet rendjét, megtudhassa, hogy melyik az a jellem, az a lelkület, az a viselkedési és viszonyulási forma, mely révén az ember újra kapcsolatba kerülhet és együtt lehet Istennel.
Ha igazán érdekel a lelket felszabadító igazság, fontos tudnod, hogy nem kell tartoznod semmilyen gyülekezethez, vallási/ezoterikus felekezethez, szektához, mozgalomhoz, mert a Krisztus tanításait megismerve, azokat megcselekedve automatikusan személyes kapcsolatba kerülhetsz Istennel, az életet létrehozó és az azt megtartó “igével”, bölcsességgel és erővel.
Sőt, ha még mindig tartozol valamihez, valakihez, illetve valaminek vagy valakinek, teljesen biztos lehetsz benne, hogy még nem vagy szabad, nem ismerted meg a szabadulás lehetőségét.
Krisztus urunk, ki barátjainak nevezte tanítványait azt mondta, aki megismeri és megtartja az ő beszédeit, MEGISMERI az igazságot, és az igazság szabaddá teszi őt. Ez egy lehetőség, Isten kegyelmi ajándéka azok számára, kik leleplezték és megtagadták a világ hazugságait, és akik hisznek abban, hogy az élet SOKKAL TÖBB annál, amit a világ számunkra megmutatott.
A Krisztus bölcsessége és a Mindenható ereje vezessen utadon!
Categories: Minden | Hozzászólás

Bejegyzés navigáció

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Start a Blog at WordPress.com.