MIKULÁS AJÁNDÉK

Kedves olvasó! Lassan, de biztosan jövögetnek felénk a mikulások, a télapók, az angyalok és társaik. Ezek a jótevő ajándékozók, sajnos, már olyannyira bele vannak oltva a gyermekek és a felnőttek elméjébe, hogy szinte lehetetlen megállítani őket. Így hát idén is itt lesznek, és hoznak egy rakás káprázatot, sok-sok hamis megnyugvást, hamar tovaröppenő békét, örömöt és élvezeteket, jó illatú karácsonyi szexet, tündérmeséket, melyek felrepítenek, az égig emelnek. És mikor a legmagasabban vagyunk elengednek, földhöz vernek, darabokra törnek. Nem véletlen, hogy épp ezeken az ünnepeken lesznek a legtöbben öngyilkosok!

Tudom, hogy ezen sorok is ellenszenvet fognak kiváltani mindenkiből, ki még nem látja, hogy hosszú távon hova vezet az év végi, VAK-ÁCIÓ, vezényszóra történő, “hivatalos” ünneplés, szisztematikus ünnepeltetés.
Ezért ezt a bejegyzést főképp azon személyekért teszem közzé, akikben valamikképp már megszületett az igény arra, hogy megkérdőjelezzenek bizonyos néphagyományokat, más népektől átvett tömegbutító szokásokat, melyek a látszat ellenére hosszú távon súlyos lelki sérüléseket okoznak sokaknak.

Nem az az én dolgom, hogy bárkinek is megmondjam a tutit, hanem az, hogy emlékeztessem minden egyes igazságszerető embertársamat arra az egyszerű tényre, krisztusi jó tanácsra, figyelmeztetésre, hogy aki keres, az talál, a zörgetőnek megnyittatik;
és aki igazán éhezi, és szomjúhozza az igazságot, megelégíttetik: elnyeri szabadságát, lelki békéjét. Magától értetődő, hogy aki beéri azzal, amit a főáramú média és a társadalmi elmeprogramozás beönt a vályúba, NEM fogja meglátni a valóságot. Ekképp NEM fog tudni megszabadulni az elméjébe programozott hazugságoktól, és NEM láthatja meg a lelket felszabadító igazságot sem, melynek megismerése egy olyan személyes döntés kérdése, melyet senki nem hozhat meg embertársai helyett.

Fontos tudnunk, hogy minden egyes ember a kintről bevitt elmeprogramok hatására hozott döntéseinek issza a levét. Minden egyes elmeprogramnak és döntésnek fizikailag is megnyilvánuló következményei, gyümölcsei vannak. Más szóval: mindenki azt aratja, aminek a magvát korábban elvetette. Aki az igazság magvait szórja el saját és gyermekei elméjében, lelkében, az életet és lelki békét fog learatni. Aki a hazugság magvait szórja el, teljesen egyértelmű, hogy fájdalmat, szenvedést és békétlenséget fog learatni.
Tehát egyáltalán nem mindegy, hogy, mint szülő, mint barát, mind családtag milyen magvakat ültetünk embertársaink lelkének puha talajába.
Ennek a rövid bejegyzésnek nem az a célja, hogy belemenjek a mikulás, a karácsonyi és a szilveszteri, önpusztító partik, züllések és kicsapongások részletezésébe, elemzésébe. Ezért csak röviden és tömören kiáltom, hogy ami most következik a városunkban, az csupán egy hamis csillogás, melyben, ha ismételten részt veszünk, hosszú távon durva megütközéseket, elviselhetetlen testi és lelki gyötrelmeket hívunk magunkra és családtagjainkra.
Higgyétek el, hogy nem a rosszindulat, nem a fölényeskedés és nem a kevélység íratja velem ezeket a sorokat, hanem a féltő szeretet. Kérlek, figyeljetek oda ezekre az intésekre, mert sem a televízióban, sem a templomban, sem a diszkóban nem fognak nektek ezekről a dolgokról beszélni. És még a facebookon is csak elvétve találkozhattok ilyen “ünneprontó” gondolatokkal.
“Mert megkövéredett e népnek szíve, és füleikkel nehezen hallottak, és szemeiket behunyták; hogy valami módon ne lássanak szemeikkel, és ne halljanak füleikkel, és ne értsenek szívükkel…” … és ne forduljanak Istenhez.
És ahogy HOBO is mondaná: nem mind arany, ami fénylik. A mesét nem tudjuk, csak félig.
Drága embertársak, kérlek, ne engedjétek, hogy ezek az államilag jóváhagyott és megszervezett káprázat-ünneplések és ünnepeltetések elvegyék lényegi látásotokat, hogy az év végi VAK-ÁCIÓ, szellemi vakságot, és fizikai rabságot hozzon rátok!
Higgyétek el, megértem, hogy most a sok kínlódás és robotolás után mindannyian kikapcsolódásra, megkönnyebbülésre, ünneplésre vágytok. És egyáltalán nem arról beszélek, hogy nincs szükség az ünnepre, hanem arról, hogy kétféle örömforrás létezik. Az egyik a pusztulásba és a romlásba visz, a másik pedig az életre. Keressétek az utóbbit, mert csak az képes minden nap megújuló örömöket és ünnepeket kölcsönözni a léleknek!
A saját testi és lelki épségetek érdekében, ne érjétek be az agytompító lármával, a csillogó-villogó káprázattal, a milliárdokból mesterségesen létrehozott szenzációval, színdarabokkal, hazugságokkal!
Fogytán az idő! A tömeghipnózis helyett, válasszátok, az igazságot, amíg még megtehetitek! Keressetek, és találtok! Zörgessetek, és megnyittatik nektek!
“Mert a ki kér, mind kap; és a ki keres, talál; és a zörgetőnek megnyittatik.”
“Boldogok, a kik éhezik és szomjúhozzák az igazságot: mert ők megelégíttetnek.”
Tegyétek fel magatoknak a kérdést, hogy Krisztus urunk mire értette ezeket a, hegyi beszédben elhangzott intelmeket!

Végezetül fogadjátok szeretettel ezt a kis mesét, mely 3 évvel ezelőtt született a székely halloween ünnepén.
https://szabadgondolat.wordpress.com/…/az-oregember-es-a-h…/

Az igazságszeretők figyelmébe ajánlom az alábbi videókat is, melyek segíthetnek elindulni a hazugságok levetkőzésének, és a lelket felszabadító igazság megismerésének útján.


Categories: Minden | Hozzászólás

Bejegyzés navigáció

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Start a Blog at WordPress.com.