Az Arany Bolygó Üzenete – Thiaoouba

bk037412nagy

„Nem elég hinned… TUDNOD kell.”

 

ONLINE OLVASÁS

Thiaoouba – Az arany bolygo uzenete – Michel Desmarquet-PDF

“K: Mi a könyv fő üzenete?

V: A thiaooubaiak üzenete a következő: Az anyagi technológia, sprituális tudás nélkül elkerülhetetlenül globális katasztrófához vezet a Földön. A technológiának a szellemi fejlődésünket kellene támogatnia. Ehelyett ma arra szolgál, hogy egyre nagyobb rabságba taszítsa az embereket egy olyan pénz-alapú rendszerben és anyagias világban, amelyek amúgy is mindenképpen időlegesek. „Felszínes”: ez a szó tökéletesen találó jelző a materialista, pénzközpontú világra.

Jelenleg figyelmünk legjavát a fizikai testünkre fordítjuk, ám ez komoly hiba. A fizikai test, mint minden anyagi dolog, valójában múlandó, míg a psziché, mivel része az asztráltestnek, halhatatlan… Ezért hát sokkal inkább elménk és szellemünk fejlődésére kellene koncentrálnunk…”

“Minden vallás olyan, mint a politika – a vezetőik arrogánsak, és hatalomra éhesek. Krisztus szamáron utazott, és kereszthalált halt… A követői pedig vallást alapítottak. A szamár mára Rolls-Royce-szá változott… a Vatikán pedig napjainkban a Föld egyik leggazdagabb nagyhatalma.

A politikai életben a kétszínű politikusok (és sajnos sok ilyen akad) öntelten pöffeszkednek. Csodálatra és elismerésre vágynak, meg hatalomra és jómódra, csak akkor elégedettek…

De mi a helyzet az emberek ezreivel vagy épp millióival, akiket becsapnak, ők vajon elégedettek-e?

Thaó elmondta: ennek a könyvnek nem csak az lesz a feladata, hogy felvilágosítsa a Föld lakosait, hanem hogy felnyissa a szemüket – hogy ráébredjenek, mi történik körülöttük. Thaó és társai aggódva figyelik, hogyan engedjük, hogy egy maroknyi romlott politikus irányítson minket, akik rafináltan elhitetik velünk, hogy szabad és demokratikus világban élünk – miközben az Univerzális Törvény fényében nem vagyunk szabadabbak a birkanyájnál. Néha elkóborolunk ugyan, és azt hisszük, hogy „szabadok” vagyunk. Ám ez csak illúzió, mert ugyanúgy a vágóhídon végezzük, anélkül, hogy egyáltalán felismernénk ezt.”Thiaoouba-PDF

Categories: Minden | 4 hozzászólás

Bejegyzés navigáció

4 thoughts on “Az Arany Bolygó Üzenete – Thiaoouba

  1. Kedves Szerkesztők! Köszönöm! Ez az egy szó azt hiszem mindent elmond! Rezső

  2. Eywá

    Azt hiszem már 4-szerre olvasom a könyvet, de mindig találok benne valami új üzenetet.
    Lassan az egész könyv alá lesz húzogatva, be lesz jelölve fontosnak talált üzenetekkel. 🙂
    Sok mindenre választ kaptam különböző általam megélt élményekre.
    Köszönöm!

    • Drága embertárs!
      Az igazat megvallva amióta feltettem a könyvet az internetre, sok víz lefolyt a Dunán.
      Senkit nem akarok győzködni róla, de azóta meggyőződésemmé vált, hogy ez a könyv az egyik legdurvább megtévesztés, ami az emberek elé került. Sok olyan hazugság van benne, amit ha az ember elhisz, soha vissza nem fordítható károkat fog szenvedni a lelke.

      Most egyelőre csak annyit tudok mondani, hogy ha a megtévesztés teljesen nyilvánvaló lenne mindenki számára, akkor nem neveznénk úgy, hogy megtévesztés.
      A legnagyobb hazugság sokszor a legnagyobb igazság köntösét ölti magára, hogy elrabolja az ember lelkét. Ezt nehéz felfogni emberi elmével. Nekem sem jött össze. Az élő Isten mutatta meg nekem is, hogy milyen szellemiség van sok ilyen hangzatos és tetszetős történet mögött, és hogy mi az ára annak, ha az ember megmarad azokban a téves hitrendszerben amit, azok közvetítenek.

      Ha gondolod, én szívesen meghallgatom az élményeidet. Lehet, hogy hasonlóak azokhoz az élményekhez amelyeket korábban én magam is megéltem. (Testből kiszállás és társai.)
      Én egyelőre most csak annyit mondok, hogy nem minden arany, ami fénylik. Amikor a szavazók elmennek választani a jobb élet reményében, általában még nem tudják, mit hoz rájuk az új ígéretekkel kecsegtető kormány.

      Ölellek!
      Attila (0040-479476012)

      • Jessie

        Amit irsz az a hazugsag mert en talakoztam ezzel az emberrel es o egy becsultes igazi ember.
        Tavol all tole a hazugsag! Ha tobbet tanultal volna az osi tortenelmekrol talan maskeppen nyilatkoznal. Igy csak a mely tudatlansagodat fitoktatod! Mit tuds te az emberiseg eredeterol es az osi tudomanyokrol? Ja a meghamisitott tortenelem az mas! Persze aki a majomtol szarmatatott,
        az mas!!!!!!

        1

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Start a Blog at WordPress.com.