Az Arany Bolygó Üzenete – Thiaoouba

bk037412nagy

„Nem elég hinned… TUDNOD kell.”

 

ONLINE OLVASÁS

Thiaoouba – Az arany bolygo uzenete – Michel Desmarquet-PDF

“K: Mi a könyv fő üzenete?

V: A thiaooubaiak üzenete a következő: Az anyagi technológia, sprituális tudás nélkül elkerülhetetlenül globális katasztrófához vezet a Földön. A technológiának a szellemi fejlődésünket kellene támogatnia. Ehelyett ma arra szolgál, hogy egyre nagyobb rabságba taszítsa az embereket egy olyan pénz-alapú rendszerben és anyagias világban, amelyek amúgy is mindenképpen időlegesek. „Felszínes”: ez a szó tökéletesen találó jelző a materialista, pénzközpontú világra.

Jelenleg figyelmünk legjavát a fizikai testünkre fordítjuk, ám ez komoly hiba. A fizikai test, mint minden anyagi dolog, valójában múlandó, míg a psziché, mivel része az asztráltestnek, halhatatlan… Ezért hát sokkal inkább elménk és szellemünk fejlődésére kellene koncentrálnunk…”

“Minden vallás olyan, mint a politika – a vezetőik arrogánsak, és hatalomra éhesek. Krisztus szamáron utazott, és kereszthalált halt… A követői pedig vallást alapítottak. A szamár mára Rolls-Royce-szá változott… a Vatikán pedig napjainkban a Föld egyik leggazdagabb nagyhatalma.

A politikai életben a kétszínű politikusok (és sajnos sok ilyen akad) öntelten pöffeszkednek. Csodálatra és elismerésre vágynak, meg hatalomra és jómódra, csak akkor elégedettek…

De mi a helyzet az emberek ezreivel vagy épp millióival, akiket becsapnak, ők vajon elégedettek-e?

Thaó elmondta: ennek a könyvnek nem csak az lesz a feladata, hogy felvilágosítsa a Föld lakosait, hanem hogy felnyissa a szemüket – hogy ráébredjenek, mi történik körülöttük. Thaó és társai aggódva figyelik, hogyan engedjük, hogy egy maroknyi romlott politikus irányítson minket, akik rafináltan elhitetik velünk, hogy szabad és demokratikus világban élünk – miközben az Univerzális Törvény fényében nem vagyunk szabadabbak a birkanyájnál. Néha elkóborolunk ugyan, és azt hisszük, hogy „szabadok” vagyunk. Ám ez csak illúzió, mert ugyanúgy a vágóhídon végezzük, anélkül, hogy egyáltalán felismernénk ezt.”Thiaoouba-PDF

Reklámok
Categories: Minden | 1 hozzászólás

Bejegyzés navigáció

One thought on “Az Arany Bolygó Üzenete – Thiaoouba

  1. Kedves Szerkesztők! Köszönöm! Ez az egy szó azt hiszem mindent elmond! Rezső

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.