Mennyei Próféciák (előadás csütörtökön este)

profetaPéter Dénes Próféta az édesanyja 16. gyermekeként jött a világra a Kis-Homoród mentén elhelyezkedő Homoródkarácsonyfalván. Kisgyerek kora óta egy különös jel kísérte, pontosabban fogalmazva, vezette útján egészen 35 éves koráig. Több, mint harminc évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy megérthesse, mi volt az a bizonyos jel. Ezt követően 22 év „intenzív tanfolyam” következett, mely során több alkalommal is járt a Mennyországban. Egy néhány alkalommal még a pokol mélységeibe is betekintést nyerhetett.
No de mégis honnét tudhatjuk, hogy Péter Dénes nem egy önjelölt próféta?
Először is onnan, hogy ő nem készült a prófétai hivatásra, nem akart próféta lenni. Esztergályosként kereste boldogan mindennapi kenyerét. A jelet, amit 35 éves koráig látott, melyről mellesleg 50 éves koráig nem is beszélhetett, nem ő kérte magának.
2008. január 6-án mondták ki rá a Mennyben, hogy ő mostantól próféta, és ezt neki vállalnia kell. Egy darabig még a szakmájában is tevékenykedett, de ahogy nőtt a megbízás, elmaradt a munkahely, és teljes mértékben átadta életét a Teremtő isten akaratának, hogy küldetését teljesíthesse.
Azóta több ezer kilométert gyalogolt, zarándokolt, miközben buzgón végezte feladatát, melyet a mennyeiek bíztak rá. Több alkalommal is bejárta az egész Kárpát-medencét kelettől nyugatig és északtól délig, hogy a magyarlakta területeken segítsen az embereknek „megigazulni”. Útját, mint ahogy azt az Élet könyve is előre jelezte, jelek és csodák kísérték. Ennyit dióhéjban a következő szabad gondolat est meghívottjáról. A többit majd személyesen tudhatjuk meg tőle csütörtökön este 7 órai kezdettel a Lázár Panzió vendéglőjében (Fürdő utca 3, Gyergyószentmiklós), ahol egy pohár tea vagy üdítő mellett meghallgathatjuk őt, és feltehetjük neki a mennyel, földdel és pokollal kapcsolatos kérdéseinket.

Talán nincs is olyan ember, akit nem foglalkoztatnának a túlvilág kérdései, mint:
– Létezik-e mennyország?
– Létezik-e pokol?
– Milyen a Mennyország és milyen a Pokol?
– Meghalhat-e a lélek?
– Mi a különbség az angyal- és a szellemvilág között?
– Mi dolgunk itt a Földön, és mit tehetünk annak érdekében, hogy teljességgel kihasználjuk és a magunk javára fordítsuk a háromdimenziós földi valóság kínálta lehetőségeket?
Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre várunk válaszokat az Úr prófétájától annak reményében, hogy az ő hite és Istennel való élő kapcsolata által sikerül nekünk is zökkenőmentesebbé, eredményesebbé és örömtelibbé tennünk „megigazulásunk” útjait. 🙂

Categories: Minden | 1 hozzászólás

Bejegyzés navigáció

1 thoughts on “Mennyei Próféciák (előadás csütörtökön este)

  1. Visszajelzés: A megoldás és az irgalom |

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Start a Blog at WordPress.com.