Jézus az ufó

jesus_alienEgyre több spekuláció és fantazmagórikus elmélet jelenik meg az interneten olyan állításokkal, hogy Jézus földönkívüli volt. Na de vannak olyan források is, melyek azt bizonygatják, hogy Jézus magyar volt… A román ezoterikus fantazmagórikusok sokkal szerényebbek e tekintetben, mivelhogy ők csak azt hangoztatják, hogy Jézus járt Romániában. (Ezek szerint szerette a turizmust. Na de vajon hogy boldogult az európai unió által az elmúlt néhány évben hirtelen felépített instant turisztikai információs irodák által kínált promóciós csomagok nélkül?) 😛
Egy szó, mint száz: ha figyelembe veszünk minden róla terjengő információt, arra a végkövetkeztetésre jutunk, hogy ő zsidó is volt, meg magyar is; pártus herceg is volt, meg szkíta is; fehér is volt, meg fekete is; földönkívüli is volt, de földi is; avatar is volt, és indigó gyermek is egyben.

Én amondó vagyok, hogy nincs is semmi gond azzal, hogy az emberben van egy jó adag nemzeti büszkeség, mert anélkül nem létezhetnének nemzetek. És azzal sincs baj, hogy nem rejtjük véka alá a fantáziánkat, mert nélküle (talán) nem létezhetne kreativitás.
Az egyetlen dolog, ami talán egy kis gondot jelenthet, az, hogy amíg azon morfondírozunk, hogy Jézus a Szíriuszról jött-e vagy a Plejádokról, hogy kislány volt-e vagy kisfiú, földönkívüli volt-e, vagy földön belüli, addig magas térdemeléssel szaladunk el a lényeg mellett: a csontvelőig hatoló, elmét és szívet átformáló, lelket megváltó és újjászülő tanításai mellett… És épp ez a főáramú média által terjesztett, valóságnak hirdetett információk szerepe: minél több ember, minél több ideig fordítsa figyelmét és életenergiáját a hazugságokra, és minél később jöjjön rá, hogy ki ő valójában; …mert mihelyst valaki elkezdi felfedezni és megfejteni valódi identitását, tekintetét és életerejét a hiábavaló dolgokról az örökkévalóra irányítja, többé nem fog elmenni szavazni, többé nem csatlakozik az ökó, bió, zöld, feminista, pacifista, kommunista, mentsük meg a Földet, védjük meg a buzikat, tegyük ki a zászlókat, védjük meg az amőbákat, leckéztessük meg (az általunk megválasztott) politikusokat, nyírjuk ki a bankárokat a zsidókat és a cigányokat stb., mesterségesen létrehozott hiábavaló, de mégis végtelenül megosztó mozgalmakhoz.
Szinte teljes meggyőződésem, hogy aki valamennyire megismerte Jézus négy hivatalos evangéliumban is megtalálható tanításainak egy részét és azok mélységét, annak eszébe sem jut azon morfondírozni, hogy Jézus ufó volt-e vagy egy a székely rovásírást kiválóan ismerő magyar farizeus.
Sőt, még azt is megreszkírozom kijelenteni, hogy aki olyan elméleteket osztogat, melyek Jézus szkítaságát, magyarságát és ufóságát bizonygatják, nem csak nem olvasta, és nem értette meg az ő tanításait, hanem egyáltalán nem is volt kíváncsi rájuk. Helyette a facebook bölcsességei szerint csapong ide-oda a lélekgyilkos főáramú média labirintusaiban.
A dollármilliárdokat oly nagy mohósággal felemésztő ügyefogyott NASA-nak eddig még azt sem sikerült bebizonyítani, hogy a Földet el lehet hagyni. (Nagyon úgy néz ki, hogy ennek épp az ellenkezője igaz: a Földet egy olyan réteg veszi körül, melyen lehetetlen keresztül űrhajókázni.) A holdra szállást propagáló felvételekről lassan már az óvodások is tudják, hogy ugyanazokban a Hollywoodi stúdiókban készültek, mint a földönkívüliek invázióját és alieneket propagáló hollywoodi filmek. Ennek ellenére a földiek milliárdjai még mindig azt hiszik, hogy amit Hollywood, a National Georgaphic és a Discover Channel beömlesztenek az emberek fejébe, az mind valós tudomány és igaz felfedezés, mely az emberiség fejlődését szolgálja… (Lehet, hogy így van, de ennek ellenére valamiért egyre több a buta, önálló gondolkodásra szinte teljesen képtelen homo „páciens”.) Ennek következtében ahelyett, hogy végre kérdéseket tennének fel, egy kicsit gondolkodnának és csendben ülnének, hogy válaszokat is kapjanak, nem tesznek mást, mint a fehérköpenyes tekintélyek által leközölt információkat sokszorosítják, és osztják, mint egy buzgó, fáradtságot nem ismerő fénymásoló gép.
Kedves embertársam, kérlek, most az egyszer nézd el, hogy ilyen szigorú szavakkal illetem azokat, akik képesek időt és energiát fecsérelni ezen fantazmagóriák elolvasására és terjesztésére. Őszintén bízom benne, hogy mindannyiuk számára ez csupán egy jelentéktelen stáció, ahol nem fognak túl sokáig időzni, mert kiragadja őket az Örökkévaló kegyelme és szeretete. Bevallom, hogy ezen írásomat a csalódottság és a fájdalom indította, mely abból származik, hogy a felszín csillogása ennyire el tudja terelni a figyelmünket (az enyémet is) a lényegről, az életet adó igéről, a „logos”-ról, mely ismerete nélkül nem létezhetne emberi élet a Földön.

blue

P.S.

Még csak annyit fűznék hozzá a fenti témához, hogy a Hollywood és a főáramú média  által népszerűsített ufó propagandának hódoló emberek nagy része nagy valószínűséggel a dimenzión kívüli lényeket hiszi földönkívüli lényeknek. Ezekről pedig ősidők óta van tudomása az emberiségnek.
Akit komolyabban is érdekel, hogy milyen viszonyt ápol az evangéliumok Jézusa az ufókkal, annak ajánlom figyelmébe a következő kis dokumentumfilmet, melyet nem azért osztok meg, hogy bárki is higgyen benne, hanem azért, hogy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő ufó propaganda egy másik perspektívából is megvilágosítást kapjon, és arra késztesse az olvasót, hogy egy kicsit elfordítsa tekintetét a főáramú média feldíszített igazságairól.


Reklámok
Categories: Minden | 1 hozzászólás

Bejegyzés navigáció

One thought on “Jézus az ufó

  1. Köszi a beszámolót, hasznos és igaz is. Ha valaki még kételkeden a dolgok ilyetén állásában figyelmébe ajánlom az alábbi könyvet: Johannes Greber: Kapcsolat Isten Szellemvilágával.

    http://www.hittitok.hu/download/Kapcsolat.pdf

    Áldás Alex

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.