A démonok és a gonosz lelkek – Mi az ő szerepük?

A mindenható Rend, az Örökkévaló Akarat lehetővé teszi, hogy az embernek azokkal a szellemekkel, azokkal a szellemiségekkel, azokkal a lelkekkel, képekkel és képzetekkel legyen közössége, amelyek megmutatják, hogy döntései, választásai milyen irányba formálják az ő jellemét. Tehát ha valakinek félelem- és gyűlöletkeltő démoni lényekkel, meg gonosz szellemekkel van közössége, az egyértelmű jele annak, hogy életellenes irányba halad, és ha nem térül meg, ha nem vált irányt, egy olyan dimenzióba, egy olyan létállapotba kerül, ahol csak ilyen szellemek és ilyen szellemiségek veszik őt körül, és elszakad mindentől, ami a Krisztus által bemutatott mennyek országához tartozik. Afelől, hogy milyen irányt választ, mindenki szabadon dönthet addig, amíg megteheti. Azt viszont jó észben tartani, hogy a holnap nem a miénk.
A képzelet, a valóság, a pokol és a menny címet viselő videóban szó van arról, hogy földi élete folyamán mindenkinek lehetősége van megtisztítani és átírni a gondolatait, képzeletét. A démonok, a gonosz lelkek többek között sugallatok, érzések, inspirációk, és képek formájában jelennek meg. Így hát nem árt fokozott figyelmet fordítani arra, hogy milyen képeket festünk, milyen képeket rajzolunk, milyen képeket és képzeteket táplálunk, mert azoknak a tükörképei jelennek meg számunkra, hogy figyelmeztessenek, milyen irányba tartunk. Minden az univerzum életerejéből táplálkozik, és minden akkora intenzitással bír, amekkora figyelmet fordítunk rá.
Néha jó tudatosan szembenézni, hogy milyen képeket fest a mi képzeletünk, milyen képeket fest a kezünk, milyen képekre és képzetekre fordítjuk életünk erejét, milyen képekkel és képzetekkel van közösségünk? Ha a következő órában meghalunk, készen állunk-e egy örökkévalóságot eltölteni egy olyan valóságban, mely azokból a képekből rakódik össze, amelyekre életünk energiáját fordítottuk?
Van egy olyan téves felfogás, hogy minden, ami jó, Istentől, és minden, ami rossz, a Sátántól való. A Biblia meg egyértelműen azt mutatja, hogy a mindenható Isten az, aki gondoskodik arról, hogy mindenkinek olyan szellemekkel, olyan szellemiségekkel, és képzetekkel legyen közössége, amilyen ő maga. Több helyen is találunk olyan kijelentéseket, hogy az Úr egy gonosz lelket küldött, bocsátott közéjük, vagy olyant, hogy átadták a Sátánnak, hogy megtanulja, …. stb.
Egy jó ideje azért fohászkodom a Mindenható Istenhez, hogy segítsen teljesen megszabadulni a vallásos dogmáktól és a babonáktól.
Több ízben is említettem már, hogy keresőutam során nagyon sok hazugsággal találkoztam a világban, de olyan alattomos elhitetésekkel, megtévesztésekkel és ferdítésekkel, mint a kereszténységben, sehol a föld kerekén nem találkoztam.
Rájöttem, hogy minden igazságfokozatnak megvan a maga próbája, ami nem más, mint egy ugyanakkora hazugság. Tehát mielőtt megértenénk valami nagy igazságot, előtte egy ugyanolyan méretű hazugsággal kell találkozzunk, melyet ha nem semmisítünk meg, melyen ha nem látunk át, nem találkozhatunk a felszabadító igazsággal. Továbbra is hiszem és vallom, hogy Jézus Krisztus az út, az igazság és az élet. Egész pontosan az ő jellemének megismerése, megértése, és megcselekvése!Most képzeljük el, hogy ha ez tényleg így van, mekkora hazugság és babonafelhők telepednek erre a névre, hogy elfedjék az ő személyének lényegét, az ő életének tanításait.
Manapság sajnos, a keresztény útkeresők, két opció közül választhatnak. Az A opció a vatikáni kereszténység, a B opció az amerikai karizmatikus varázsló kereszténység. Sokak fejében fel sem merül a kérdés, hogy a fel nem tüntetett C válasz a helyes, ami nem más, mint a Krisztus jellemével való személyes ismerkedés, mely alkalmanként nem árt, ha kis csoportokban csiszolódik közös elmélkedések, élménycserék, bibliaolvasás és imák által. Az imák alatt nem a miatyánk és a rózsafüzér mondókáinak a robotias ismételgetését értem, hanem a szívből jövő, lélek szerinti gondolatok kimondását, melyek része a bűnbánat (önvizsgálat, őszinte önkritika, önismeret), a hála kifejezése mindazokért a kegyelmi ajándékokért, amelyeket kapunk a Teremtő akarat jóvoltából stb.
Az ima szerepe, hogy minél inkább kikapcsoljuk a világi programok szerinti hús-vér gondolkodást, és ráhangolódjunk a Mindenható akaratára, hogy jobban megérthessük, mi dolgunk, mi a mi rendeltetésünk itt a Földön. Hangsúlyozandó, hogy amikor a Mi Atyánkat elmondta Jézus, nem azzal a céllal tette, hogy mi azt bemagolva, robotokként orrvérzésig mantrázgassuk, hanem azzal a céllal, hogy elmondja nekünk, mi az ima lényege, hogy mi is hasonlóképpen imádkozhassunk, teljes szívvel, őszintén, saját szavainkkal, megvallhassuk, ami bennünk van, ráhangolhassuk a lelkünk a Teremtő akaratára, hogy általa állandó növekedésben, fejlődésben, újjászületésben, azaz örök életben lehessünk.
Ördögök és démonok a vallásban
Felmerül a kérdés, hogy miért pont a vallásos emberek azok, akiknek állandóan meg van gyűlve a bajuk az ördögökkel és a démonokkal. Megfigyelhető, hogy a vallások nagy része még mindig a cselekedetekből történő megigazulást hirdet. Ezért a legtöbb felekezetben és gyülekezetben az emberek nem arra törekednek, hogy keressék, éhezzék és szomjúhozzák az igazságot, hanem arra, hogy bizonyos sémák szerint cselekedjenek, monoton imákat mantrázgassanak. Ezért a vallásosság a híveket egy magas fokú önámításba kergeti, mely abban nyilvánul meg, hogy a felszínen szentéletűek, de a lélekben nem történik átalakulás. Ekképp folyton olyan képzetekkel, szellemekkel és démonokkal kell találkozniuk, melyek megmutatják, hogy a valóságban még mindig közösséget vállalnak velük azáltal, hogy hazugságaikat, tisztátalanságukat vallásos cselekedetekkel leplezik.
Higgyétek el, hogy nem rosszindulattal szidom állandóan a vallásokat, melyek hazugságba, álszentségbe kergetik és ott éheztetik emberi lelkek millióit. A vallásos emberekkel továbbra is mélységesen együtt érzek, és teljes szívemből kívánom, hogy a Mindenható megszabadítsa őket a vallásos hazugságok és önámítások súlyos kötelékeiből. De a vallásos struktúrákat, formai egyházakat, amelyek megkötözik és rabságban tartják emberek lelkeit, megvetem, és leleplezem, hogy minél többen kikerüljenek a babonafelhőkből és személyes kapcsolatba kerüljenek a megváltást és szabadulást kínáló Jézus Krisztussal, az ő tökéletes jellemével, tisztaságával.

Kedves olvasó, néző. Őszintén bízom benne, hogy a mai gondolatcsomag segített megérteni a démonok és a gonosz lelkek szerepét, és általuk egy kicsivel távolabb kerülsz a tudatlanság és a babonák felhőitől, és közelebb az életet adó és megtartó Örökkévaló megismeréséhez. Hála és dicsőség legyen Neki azért, hogy ezeket a gondolatokat meghallhattam, és veled megoszthattam! A Krisztus jellemének fénye világítsa meg az utat minden lépted előtt!

Szeretettel,
„egy Szabad Gondolat”

Reklámok
Categories: Minden | 1 hozzászólás

Bejegyzés navigáció

One thought on “A démonok és a gonosz lelkek – Mi az ő szerepük?

  1. Én egész életemben azt láttam, hogy minden gonoszság az emberek butaságából vagy szándékos rosszindulatából ered. És mindig akkor érzem magam legjobban ha nincs más ember mellettem, mert olyankor nincsen semmi idegeskedés, nincsen semmi baj, és ha valamit nem tudok elsőre megcsinálni az olyankor nem bajnak érződik csak egy sima eseménynek.

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.