A képzelet, a valóság, a pokol és a menny

Kedves olvasó, nem tudom mennyire sikerült jól kifejeznem magam ebben a kis videóban. Bízom benne, hogy meghallod a sorok és a szavak közötti üzeneteket is, amelyek a lényeget tartalmazzák.
A felvétel végén elfelejtettem befejezni a gondolatot, mi szerint, amikor két ember találkozik a mennyei dimenzióban, ugyanúgy, mint itt a földön is, összeadódnak gondolataik és képzeleteik, mely instant meg is valósul. Ezért nem mindegy, hogy milyen gondolatokat, milyen képzeleteket hordoznak magukban a „mennyei állampolgárok” 🙂
Mint mondtam, feltételezhető, hogy abban a dimenzióban, azon a létsíkon, már nincs időbeli eltolódás a terv, azaz ige, és a megvalósulás között.
Ezért szükséges a fizikai dimenzió, a földi létsík, mely egyesek számára (kik éhezik és szomjúhozzák az igazságot) azzal zárul, hogy önszántunkból, szabad akaratukból megtisztulnak mindentől, minden olyan hibás kódtól, sötét gondolattól és gyarló emberi jellemvonástól, melynek már nincs helye a mennyei létállapotban. (A régi ruha levetése, az új, krisztusi ruha felöltése)
Mint a videóban is említem, több mint valószínű, hogy azon a létsíkon, abban a létállapotban, abban a dimenzióban, már nem lesz helye a versengésnek, a szégyenérzetnek, a megfélemlítésnek, a hazudozásnak, a makacsságnak, a gőgnek a hiúságnak, stb stb stb….
… mert már itt a Földön is megtapasztalhatjuk, és megérthetjük, hogy nem csupán téves, hanem egyenesen luciferi –ha fogalmazhatunk így– az az elképzelés, hogy a fejlődéshez szükség a világi oktatás alapjául szolgáló versenyszellem, félelemkeltés és megszégyenítés.
Tisztán felismerhető, hogy a Teremtő kegyelméből minden egyes gyermek magával hozza a tanulás legfőbb és leghatékonyabb eszközeit, a lelkesedést és a játékot, melyet a társadalom szisztematikusan kiirt minden emberből, és behelyettesít félelemmel, versenyszellemmel, hatalomvággyal, szégyenérzettel, dicsőségvággyal stb.

Tehát a gondolatnak, a szónak, a cselekedetnek egyaránt meg kell tisztulnia ahhoz, hogy bekerüljünk abba a létállapotba, melyről Jézus Krisztus beszélt.
A démonok, “a gonosz szellemek” ilyen szempontból igencsak fontos szerepet játszanak főképp az Antikrisztus tanaival átitatott vallásokban, ahol az ember rajtuk keresztül szembesülhet rejtett hajlamaival, vágyaival, amelyeket még titkon és lopva sem lehet bevinni a mennyek országába.
A démonokról és gonosz szellemekről a közeljövőben fogok feltenni egy kis videót, mely talán segít egy két igazságkereső felebarátomnak megérteni, hogy milyen szerepük van a “gonosz lelkeknek” a földi életben.
Addig is fogyasszátok szeretettel a fenti sorokban és a videóban fellelhető gondolatokat, melyek megemésztéséhez az Örökkévaló akarat áldását kérem mindnyájatokra.

Szeretettel,
“egy Szabad Gondolat”

P.S. a fenti fogalmakkal a közeljövőben egy kis előadás – közös elmélkedés keretén belül is lesz alkalmunk ismerkedni azon személye társaságában, akiket foglalkoztat a téma.

Reklámok
Categories: Minden | 2 hozzászólás

Bejegyzés navigáció

2 thoughts on “A képzelet, a valóság, a pokol és a menny

 1. Az önféltés, az önzés – az önszeretet torz, démoni formái – megakadályozhat bennünket abban, hogy önmagunkat átadjuk a Makulátlan Jónak. A Makulátlan Jót én Krisztusban ismertem fel, és arra jöttem rá, hogy a földi életem csupán akkor értelmes és értékes, ha felé fordulok, és engedem, hogy átjárjon a tisztító fény.
  Vasárnap este, a rákkal vívott hosszú küzdelem után életem társa, a férjem elköltözött az örök hazába. Míg magam nem követhetem, az életet szeretném szolgálni, annak minden áldott, védelemre szoruló formáját: óvni, itatni, etetni, őrizni.
  Önkéntesmunkára jelentkeztem a László Kórház “Tűzmadár” Hospice-házába. Remélem hamarosan megkezdhetem a szolgálatomat.

  • Kedves Judit, a mennyei Atya kísérjen utadon, és a Krisztus tisztasága világítsa meg az utat minden lépted előtt!
   Róma 8:28
   “Tudjuk pedig, hogy azoknak, a kik Istent szeretik, minden javokra van, mint a kik az ő végzése szerint hivatalosak.”

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.