A „Brit tudósoknak” nem áll szándékukban bebizonyítani, hogy nem léteznek ufók

(A Brit tudósok alatt a főáramú média közleményei mögött álló tudósgárdát és más földi példaképek és tekintélyek közösségét értem, melyek szavahihetősége a mai ember számára sok esetben messze fölülmúlja a család, a barát, az egyszerű hétköznapi emberek és nem utolsósorban Krisztus szavahihetőségét.)

Vajon miért nem akarják a brit tudósok bebizonyítani, hogy nem léteznek ufók? Ehelyett miért azt próbálják bizonyítani folyton, hogy léteznek ufók, ufó elrablások, és az emberek semmit nem tehetnek e nem minden esetben kívánatos jelenség ellen? Talán azért, mert a brit tudósok is az ufók befolyása alatt vannak?
Na várjunk csak! Miről beszélek én itt összevissza? Most már akkor vannak ufók, vagy nincsenek ufók? Ha meg nincsenek, akkor hogyan lehetnének a brit tudósok az ufók befolyása alatt? És mégis minek köszönhető, hogy a modern emberek többsége készpénznek veszi azt, hogy léteznek ufók? Talán Hollywoodnak? Talán a főáramú média „brit tudósoktól” származó közleményeinek? Talán még a youtubeos amatőr videók is közrejátszanak abban, hogy az emberek ma már jobban hisznek az ufókban, mint önmagukban és Istenben?
Talán egy előre eltervezett propaganda az egész, melynek egyetlen célja, hogy elterelje az emberek figyelmét az igazság megismeréséről?
Egyáltalán kik ezek az ufók? Honnan jöttek és milyen céllal? Hova lettek az első ufók, a marslakók? Talán megszégyellték magukat, és egy távolabbi galaxisokra költöztek, amikor az emberek olyan teleszkópokat kezdtek gyártani, melyek segítségével rájöttek, hogy a Mars felületén nem sok nyoma van az életnek?
Valóban földönkívüli lények lennének ők, vagy csak szimplán dimenzión kívüli lények? Mióta léteznek ők? És milyen szándékkal avatkoznak bele az emberiség dolgaiba?
Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre próbál választ adni Joe Jordan, ki már több, mint 20 éve kutatja őket, és egy néhány olyan személy, aki személyesen is találkozott velük.
Tapasztalataik révén talán te is egy tisztább képet kapsz az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő ufójelenségről.
Tartalmas ki- és bekapcsolódást!

Reklámok
Categories: Minden | 2 hozzászólás

Bejegyzés navigáció

2 thoughts on “A „Brit tudósoknak” nem áll szándékukban bebizonyítani, hogy nem léteznek ufók

  1. mel

    KÖSZÖNÖM A VIDEÓT!

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.