A TÖMEGSZELLEM A LEGHALÁLOSABB MÉREG

tomegSzéles ívben kerüljétek a luciferi tömegszellem minden megnyilvánulási formáját, mely, mint egy örvénylő fekete lyuk, magába szippant és megsemmisít mindent, ami él.

A “SZENT ATYA” KÁNTORÁVAL BEJELENTTETTE LUCIFER ELJÖVETELÉT. Az orránál fogva vezetett tömeg mondott egy kövér Ámen-t rá. A ceremóniát élőben közvetítették világszerte, hogy a TV-nézők milliói is egyetértésüket, támogatásukat (Ámen-üket) adják. Ezt megelőzően a Vatikán hatalmas hangsúlyt fektetett arra, hogy minden vallási felekezetet az ő fennhatósága alá helyezzen, az Ő ernyője alatt egyesítsen. (A Pápa üzenete)
A Jelenések Könyve a szemünk láttára kel életre, amíg mi a homokosok házasságát éljenezzük, a “facebook selfie”-ket készítgetjük, és azzal vagyunk elfoglalva, hogy minél több lájkot gyűjtsünk a valósággal köszönő viszonyban sem lévő fényképeinkkel! A világ zajában fontoskodva, a megélhetésért és az élvezetekért szorgoskodva annyira elkábultunk, hogy képtelenek vagyunk meglátni a valóságot. Attól, ami jönni fog, még Isten kegyelme sem menthet meg bennünket, mert azt a gyermeki szelídséget és alázatot, mely révén a kegyelem megmenthetne, eldobtuk magunktól. 😦 A fizikai gyötrelem garantált a betegségek és a közelgő háborúk által. (Szinte nincs is már olyan család, melyben valaki ne lenne a RÁK hordozója, elszenvedője, áldozata). A lelki gyötrődést és elkárhozást pedig a főáramú média és a Vatikán által egyesített vallások garantálják, melyekből a világkormány megszületésével párhuzamosan nemsokára megszületik a hamis egységet hirdető Világvallás, mely a sátánimádatba vezeti a világot.

Ébresztő!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

A testnek így is, úgy is annyi! De a léleknek még nem késő! Tudjátok jól, hogy nem az megy előbb a túlvilágra, aki a koros, hanem az, aki a soros. Ne csináljunk úgy, mintha bárki vagy bármi garantálhatná, hogy 90 éves korunkig fogunk élni. A 28 éves barátom, amikor egy néhány hete felült a motorkerékpárra, nem tudta, hogy egy pár napon belül el lesz temetve. Nem lehet tudni, és nem lehet kiszámítani, hogy mikor jön el az utolsó óra. A kérdés csak az, hogy hova visz minket az utolsó óra. Ha élni akartok, keressétek az Élő Krisztust, legyetek Élő kapcsolatban vele, olvassátok az Újszövetséget, gyűljetek egybe minimum ketten vagy hárman az Ő nevében, elmélkedjetek a tanításain, beszéljetek az Élő Istenről, beszéljetek az Élő Istennel. Ez ment meg titeket, nem a teológiát végzett vallási tekintélyek, nem az indiai guruk, nem a szellemvilág rabságában élő médiumok, jósnők és varázslók, nem az áltudományos közlések, nem a gyógynövények, nem a biotáplálkozás és nem a vitaminok! Aki ezt olvasta, és megértette, az még csak a Szabad Gondolatot se olvassa tovább, mert az ő szerepe is csupán annyi, hogy az igaz forrás irányába fordítsa a keresők figyelmét. Én senkit nem tudok megmenteni, én csak a megmenekülés útjára tudok rámutatni, ami nem más, mint az Élő Krisztus.

36 ÉV FÖLDI TAPASZTALATAINAK LEGFŐBB KONKLÚZIÓJA

Én, ki évek óta buzgón munkálkodom, hogy az igazságért lélekben szabaddá tegyem magam minden mulandóságtól, vallási felekezeten kívüliként azt mondom, hogy a Biblia, főképp az Újszövetségben foglalt krisztusi tanítás a leghasználhatóbb irodalmi alkotás lenne, mely szerint az élet megmaradhat, és az intelligencia növekedhet, még akkor is, ha a Krisztus Jézus nem létezne.

Ez 36 év tapasztalatainak, több mint tíz év zarándoklatainak, elmélkedéseinek, megfigyeléseinek, keresésének a legeslegfontosabb konklúziója. Úgyis mondhatnám, hogy ezen megértéseken alapuló meggyőződésért éltem egészen mostanig. Ezt főképp azoknak mondom, akik az anyagi kényelem, káprázat és csábítás, testi függőségek, szenvedélyek és hiú eszmék rabságában élve azt gondolják, hogy a Biblia buta emberek, gyerekek és vénasszonyok számára kitalált történetek könyve. Anélkül, hogy az ember megpróbálná legalább egy kis mértékben szabaddá tenni magát világi függőségeitől, a fenti kijelentést nem cáfolhatja. Mindenki, aki rabigában, világi dolgok által irányítva cáfolni próbálja a fenti állítást, saját lelke felett mond halálos ítéletet, mert bután, hamis ambícióktól fűtve félrevezeti önmagát.

HA IDÁIG ELJUTOTTÁL, TUDNOD KELL

EZT és EZT

Szeretettel, „egy Szabad Gondolat”

Reklámok
Categories: Minden | Hozzászólás

Bejegyzés navigáció

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.