Mennyei Próféciák – Szellemvilág VS. Angyalvilág

Meghívottunk, péter dénes Próféta, gyergyószentmiklósi beszédében részletesen kifejti, mi a különbség a Szellemvilág és az Angyalvilág között.
“Akinek van füle a hallásra, hallja meg!”

TORRENT LETÖLTÉS

Kapcsolódó bejegyzés: Jézus Tanításai (film)

Reklámok
Categories: Minden | 4 hozzászólás

Bejegyzés navigáció

4 thoughts on “Mennyei Próféciák – Szellemvilág VS. Angyalvilág

 1. Kiss Sándor

  alapjába véve egy jó szívű,megtévedt ember…..ott voltam láttam,hallottam…..vallás szagú volt az előadása,a fekete könyvből példázott,a zsidók könyvéből és állította,hogy megvan írva és akkor ezt mi el is kell higgyük …..én azt mondom,hogy térjünk vissza a mi gyökereinkhez,az őseinkhez, tanításaikhoz..az-az egy járható út van,ami igaz és nem a mások leigázásáról szól !

  • Kedves Sándor,
   A hit nem kötelező. A hit opcionálisan választható. Jézus tanításait el lehet fogadni, lehet használni, de el is lehet hajítani őket.
   Én sem mindig úgy gondolkodtam, ahogy most. Viszont feltűnt, hogy amíg én eszelek és racionalizálok, mások szorgalmason munkálkodnak. Amíg én tévelygek az elvek és az eszmék világában, mások cselekszik a szeretetet.
   Emberek szabadulnak meg betegségeiktől, szenvedélyeiktől, függőségeiktől, hamis eszméiktől és térnek vissza a szakadék pereméről.
   Azalatt is, amíg mi ketten itt virtuálisan filozofálunk, ez a kis öreg önzetlenül végzi a dolgát, szolgálja embertársait.
   Az ő hite és kezei által betegek gyógyulnak meg, tévelygők találnak vissza az élet szűk ösvényére.
   Ha olvastad az Újszövetséget, tudod te is, hogy Jézus több ízben is megfenyíti a zsidókat és elmondja, hogy sok pogány előttük fog bejutni a Mennyek országába. Az Újszövetség könyveinek szereplői és szerzői mindenekelőtt Krisztus követők voltak és csak utána zsidók, akiket a zsidók egy kivételével kivégeztek, amiért hirdették Jézus tanításait.
   Egyébként meg hogy származhatna egy olyan könyv a zsidó írástudóktól, mely folyton felrója nekik gyarlóságaikat.
   Sándor, rengeteg propaganda van, mely arra készteti az embereket, hogy elhiggyék, hogy a Biblia hamisítva van, még mielőtt elolvasnák azt. Érdekes módon a legtöbben, akik kiállnak amellett, hogy a Biblia hazugság, hamisították, átírták, stb, nem adtak lehetőséget maguknak arra, hogy megértsék annak üzeneteit.
   És ha jól belegondolunk, kényelmesebb is elhinni, hogy az egész egy nagy hazugság, mint alázattal elolvasni és megvizsgálni a benne foglalt tanításokat.
   Sándor, nem arra biztatlak, hogy olvasd el, mert meggyőződésem, hogy nem mindenki érti meg Jézus tanításait, aki olvassa a Bibliát. Tehát a Biblia “száraz” olvasása még nem garancia arra, hogy meg is fogjuk érteni a benne foglalt üzeneteket.
   Sőt, meggyőződésem, hogy senki sem értheti Jézus tanításait, aki nem tanúsít kellő alázatot a Teremtővel szemben, mint ahogy egyetlen gyermek sem sajátíthatja el Apja mesterségét, aki megtagadja őt.
   Helyette arra biztatlak, hogy ne dőlj be minden propagandának, mely a Biblia ellen uszít téged.

   Azt mondod, hogy egy jó szívű megtévedt ember.
   Az, hogy jó szívű, több mint valószínű, hogy így van, mert sosem kér pénzt sem az előadásokért, sem a gyógyításért.
   Az, hogy megtévedt, nem tudom, hogy mennyire igaz. De ha a megtévedt ember képes arra, hogy az anyagi biztonságot félretéve, félelmet nem ismerve gyalogosan bejárja a Nagy Magyarországot, akkor én is ilyen megtévedt ember szeretnék lenni.
   Azt mondod, vallás szagú volt a dolog. Tanításainak a lényege pont az, hogy az ember megélje az Istennel való valláson túlmutató személyes kapcsolatot. Eddig több alkalommal is találkoztam vele, és meggyőződésem, hogy ő nem a vallásosságot népszerűsíti, hanem Jézus tanításait, melyek erejéről ő az életével tesz bizonyságot.
   Ezt a világot nem a dénes Prófétához hasonló jó szívű, megtévedt emberek tették és teszik tönkre, Sándor, hanem azok, akik azt hiszik magukról, hogy ők már kinőttek Isten tenyeréből…. 😦

   • Köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt a felvételt! Ez alapján azt mondom, hogy Péter Dénes Próféta egyszerű ember, aki a Szentlélekkel valós, élő kapcsolatban áll, őszintén végzi az feladatát, viszont amint láttam, néhány tanítást szó szerint értett… nem fogta fel a mélyebb jelentését (pl. “övezzétek fel elmétek derekát” 1 Péter 1:13), vagyis – ahogy maga is hangsúlyozta – a legjobb tudása szerint igyekszik átadni ezeket az üzeneteket, de nincs teljesen tisztában mindennel, amit a Szentlélek általa közvetít, csak annyit képes ebből felfogni, amennyi a saját tudatossági szintjének megfelel. Nem kell ezért őt lenézni vagy hibáztatni, nincs ezzel semmi gond. Mi se vagyok különbek nála ilyen tekintetben. Szerintem inkább becsülnünk kellene a bátran felvállalt szerepéért, áldásos tevékenységéért, semmint meddő vitába bocsátkozni vele… Egy közvetítő (mint pl. a postás) nem vonható felelősségre az üzenet tartalmáért, legfeljebb a kézbesítés módjáért, becsületességéért, azért hogy mennyire tisztán és épségben kapjuk meg a küldeményt.

 2. A vallás mindig duadltást, dualizmust és a dualizmus elidegenedést eredményez. A szabad gondolatnak, amely nem fél az Isten örvényeitől sem (Pál apostol) az egységet kellene felfedeznie, erősítenie és erősítenie. Lásd az egyetlen autentikus Hamvas tanítványnak: Dúl Antal teológusnak a témán kívül álló művészek hablatyolása ellenére is érthető és világos mondanivalóját az igazi – második – pünkösdről itt:

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.