Az ébredés illúziója és a világkormány

ebredes2
Azzal a szomorú ténnyel szembesültem a minap, hogy az ébredés legnagyobb akadálya az, hogy elhitették velünk, hogy már fel vagyunk ébredve. Egész pontosan nem is azt hitették el velünk, hogy felébredtünk, hanem azt, hogy az ember az információtól képes felébredni. A fölösleges, figyelemelterelő információk utáni szomjat ültették belénk, majd a nyakunkba zúdítottak egy néhány tonnát belőle, hogy jóllakhassunk, és fölényben érezhessük magunkat az elméjüket haszontalan információkkal nem terhelőkkel szemben.
Mint mondtam, nem szívesen megyek a politika közelébe, de ennek ellenére néha napján mégiscsak szembe kell nézzek vele, hogy „letudjam”, amit eddig még nem sikerült.
Egy érdekes cikk került a szemem elé, mely azt a kérdést firtatja, hogy Putyin elnök az alakulóban lévő Új Világrend mellett vagy ellen foglal állást. A cikk Putyin Szocsiban elhangzott beszédének “lényegét” vázlatolja, melyben beszólt a nyugati elitnek, hogy vége a játéknak. A szerkesztő 10 pontban foglalta össze a világ irányítóinak szánt üzenetet…. Érdemes elolvasni. Amolyan Piroska és a hét farkas kategória. Annál is inkább, hogy a tizedik pont körülbelül az előző 9 pontnak mond ellent. Aki kíváncsi rá, itt megtekintheti: http://idokjelei.hu/2014/11/putyin-a-nyugati-elitnek-vege-a-jateknak/

Na de számomra nem is a cikk volt a lényeg, hanem a szerkesztők utolsó bekezdésben összefoglalt megjegyzése:
“Az idők jeleit figyelő keresztények közül többen is felvetették az Új Világrend bevetésének lehetőségét. Olyasmit képzeljünk el, mint amikor egy népszerűtlen (túl nagy ellenállással küszködő) politikai hatalom megszervezi saját leváltását, a rendszerváltónak járó nagyobb népszerűség reményében. E szerint a forgatókönyv szerint az Antikrisztusra a ma ismert bennfentesek legyőzőjeként is tekintenének, aki egy Új Világrend élére állna és ezzel sok, magát felébredtnek tartó embert is megtéveszthetne. Ez is egyfajta elképzelés, amit érdemes észben tartani.”

Mit gondolok, erről a megjegyzésről? Legelőször azt, hogy bárcsak ne így lenne! Második gondolatom meg az, hogy számomra szinte teljesen egyértelmű, hogy az Új Világrendet azok az emberek fogják megszavazni akik abban a végzetes hitben élnek, hogy fel vannak ébredve.
Igen, kedves embertárs. Csak egy veszélyesebb dolog van az alvásnál, és az nem más, mint az ébrenlét illúziója. Ugyanígy csak egy veszélyesebb dolog van a tudatlanságnál, és az nem más, mint a tudás illúziója. Akivel elhitették, hogy tud, és még oklevele is van róla, annak annyi, mert annyira megerősödött önteltségében, a hamis, információkból származó tudásban, hogy már nem is látja értelmét annak, hogy továbbmenjen az úton. Ezek az emberek a legalkalmasabbak arra, hogy résztvegyenek az Új Világrend, egy diktatórikus világkormány felépítésében.
Már egy jó ideje értem, hogy milyen eszközökkel folyik a moneypuláció, de még mindig összeszorul a szívem, amikor látom, hogy embertársaim milyen szentül megvannak győződve a tekintélyek szavainak igazságáról. Mély szomorúságot érzek, amikor egy kedves, életrevaló embertársam az új világrend avatott tekintélyeinek szájából elhangzott információkat tudásként emlegeti, és idézi azt. Ilyenkor néha azt érzem, hogy addig üvöltenék, amíg a tüdőm a hangszálaim bírják, hogy ébredjetek, mert még nem késő, de túl tisztátalannak, gyarlónak és gyávának érzem magam ahhoz, hogy ezt tegyem, és az sem kizárt, hogy nem sokat érnék vele. Ezért, amíg lehetőségem van, még próbálkozok a halk szavakkal, és őszintén bízom benne, hogy az erejüket nem az amplitúdó fogja meghatározni, hanem az az erő, mely ha félre tudom tenni az egós törekvéseimet, segít megformálni őket.
Felmerül a kérdés, hogy mi az ébredés útja, hogyan és mitől lehet ébredni. Kedves barátom, az egyszerűség kedvéért elmondom, hogyan nem lehet ébredni. Abból talán könnyen ki lehet következtetni, hogy mitől és hogyan lehet ébredni.
A tekintélyek által terjesztett távoli információk segítségével nem lehet ébredni. Azok csak arra jók, hogy késleltessék az ébredést. Már tudom, hogy a Fennvaló annyira szeret minket, hogy a számunkra legfontosabb és legaktuálisabb tudáscsomagokat a közvetlen közelünkbe helyezte el, nem pedig az Óperencián túli szaktekintélyek tarsolyába.
Az az ember, aki még sosem tapasztalta meg az őszinte ima és a gondviselésbe vetett bizalom erejét, nincs mitől felébredjen. Ezt be is tudom és be is fogom bizonyítani. Leghamarabb holnap (csütörtökön este) a csíkszeredai Cafe Freiban.
Azok, akik azt hiszik, hogy bármikor megvásárolhatják az ébredést valamiféle ezoterikus tanfolyam keretén belül, durván átverik és késleltetik magukat.

Tehát a felettünk álló szellemi erőkkel kialakított személyes és meghitt kapcsolat nélkül ébredni nem lehet, sem pénz, sem ezoterikus tanfolyamok, sem szaktekintélyek segítségével. Ébredni csak az tud, aki már képes megélni az alázatot, aki el tudja hinni, hogy léteznek felettünk és mellettünk olyan erők, amelyek gondunkat tudják viselni, ha a segítségüket el tudjuk fogadni, és alkalomadtán tovább is tudjuk adni. Arról, hogy ez miként lehetséges, írok még a későbbiekben.
Most egyelőre csak a lényeget hangsúlyozom: a mindent átható, a mindenütt jelenlévő erők elfogadása nélkül ébredni teljesen lehetetlen.
Ha még soha nem volt egy meghitt beszélgetésed teremtőddel, szinte biztos lehetsz benne, hogy az ébredés helyett az ébredés illúzióját éled, ami, mint mondtam, még az alvásnál is veszélyesebb, mert elhiteti veled, hogy ébren vagy, ezért nem is akarsz felébredni.

Szeretettel,
“egy Szabad Gondolat”

P.S. Putyinra visszatérve még csak annyit mondanék, hogy az embernek valóban van választási lehetősége, de nem úgy, mint gondolja!
Az egyetlen valódi választás nem az, hogy Putyin-t vagy Obama-t, Iohannis-t vagy Ponta-t, Orbán Viktort vagy a vetélytársát választjuk, mert mint tapasztaljuk, mindegyik mögött ugyanazon hatalmak, ugyanazon erők állnak. Ami most vasárnap lesz Romániában, kedves embertársam, az csupán a választás illúziója. A valódi választás abban áll, hogy az örök lét felé vezető hatalmat, vagy pedig a pusztulást szorgalmazó, illuzórikus földi hatalmat választjuk valamelyik „kevésbé rossz” jelölt képében.
Nem koldusok vagyunk, akik választani kényszerülnek a penészes és a száraz kenyér között, hanem a mindenható szülöttjei, akiknek fel van kínálva a friss, meleg cipó.
Van jó választás! Nem kell rettegő koldusként félelemből már ezredjére is a kevésbé rosszra szavaznunk, mert gazdag emberként szeretettel és bizalommal választhatjuk a jót is.
Még meddig akarjuk a magunk és a családunk sorsát a kevésbé rosszra bízni? Még meddig hiszünk az ellopott pénzekből megszervezett agymosó propagandákban, az egyszerű, anyagi érdekekhez nem fűződő, szívből jövő gondolatok helyett? Még meddig hagyjuk, hogy a félelem és a bizalmatlanság mozgassa a dolgokat a szeretet, a lelkesedés és a bizalom helyett?
Mikor értjük már meg, hogy nem az, és soha nem is volt az a lényeg, hogy kire szavazunk, hanem az, hogy félelmünkben hatalommal ruházzuk fel a tudatlanság és a sötétség erőit?
A szakemberek azt mondják, hogy nagy bűnt követsz el, hogy hatalmas veszély vár rád, ha nem mész el szavazni… és félelemből megint elszaladsz, hogy a „kisebbik rosszra” üsd a pecsétet ahelyett, hogy kérj egy kis segítséget, hogy kinyíljanak a lelki szemeid, hogy meglásd, hogy van jó választás is. Ő ezt kell mondja. Ez az ő dolga. Ő azért van megfizetve, hogy cselekedeteidet a szeretet és a bizalom helyett továbbra is a félelem irányítsa, de ne haragudjál rá, hisz nem tudja, mit cselekszik. Egyszerűen csak vond meg a figyelmed tőle, ne adj többé hatalmat és energiát neki. Megfigyeltem, hogy érdekes módon még véletlenül sem azok a panaszkodás nagy mesterei, akik nem mennek el szavazni, mert nem hisznek benne, hanem azok, akik bedőlnek a kampányszövegeknek és szavaznak egyikre vagy a másikra…
Kedves olvasó, ne hallgass rám, ne hallgass rá! Tisztítsd meg a szíved és az elméd, érezz, gondolkodj, kérj egy kis segítséget attól a forrástól, mely életet lehelt a testedbe, és utána dönts.

Ma este a csíkszeredai Cafe Freiban: NEM VAGY EGYEDÜL

HANGOSAN:

Reklámok
Categories: Minden | 5 hozzászólás

Bejegyzés navigáció

5 thoughts on “Az ébredés illúziója és a világkormány

 1. Erről van szó! Végre!
  Na meg arról is, szó van azért, hogy nem lesz elég a teremtőddel szóba állnod, a teljes (Az igazi) ébredés eléréséhez, – A szabadsághoz, a megszabaduláshoz. – hanem a megváltóddal is. Főként azzal…
  Ugyanis, a teremtés a megváltás miatt, vagyis annak az elérése érdekében van. Tehát a teremtésben való ébredésért. A Teremtő a Megváltóból született és nem fordítva (Mielőtt Ábrahám volt, én vagyok!). Az ébredést a keresztény misztikában Utolsó Ítéletnek is nevezik.
  És az nem a túlvilágon és nem a jövőben van, hanem az Itt és most -ban: tehát a teremtésben.
  A “Most és mindörökké”-ben.
  Keressétek – és válasszátok! -Isten Országát, és a többit meg kapjátok ráadásnak.
  Vagyis: hallgassatok Attilára.
  De, komolyan…

  • Lívia

   Kedves Szabad Gondolat! Ezt az írásodat is köszönöm. Fájdalmas csak az benne, hogy…no nem részletezem, hiszen Te leírtad azt is.

  • Tóth János

   Az egyik nélkül nincs másik.

 2. Visszajelzés: Nem vagyok Isten |

 3. Skywinner

  Vajon hogyan bányászták ki ezeket a számokat azok a bizonyos “britt tudósok”??? Na mindegy. Szóval jelenleg több mint 7 milliárd ember él a földön. (Legalábbis ezt mondják.) Ennek az 1%-a úgy 70 millió.

  -Te jó ég!! -Ilyen sok ember “felébredett” a földön és én nem vagyok köztük!! Basszus!

  Az emberek minden pénzt megadnak az illúziókért. Képesek mindent feláldozni értük. Családot, gyereket, barátot, mindent! Még ölni is képesek értük. Aki elakarja venni valakinek a kedvenc illúzióját, az a lehető legnagyobb ellenállásra számítson.

  Bölcsnek mondott emberek szerint, a felébredés nem mindenkinek való, nem mindenki képes elviselni az objektív valóságot önmagáról. Arról is írtak, hogy csak nagyon keveseknek adatik meg.

  A sokezer egyház, a kismillió, úgynevezett “ezoterikus” csoport, a legjobb esetben is épphogy csak súrolja az exoterikus kör legkülső szélét.

  De az emberek jól érzik magukat ezekben a csoportokban, kényelmes. Mindig minden, automatikusan a legkisebb ellenállás felé halad.

  Sok sok éve megkérdeztem egy idős embert az egyik Bukaresti metróban, hogy milyen az a felébredés. Szembeállított egy széles lépcsősorral és azt mondta, hogy amikor azt mondja “most”, akkor induljak fölfelé a lépcsőn. Hirtelen hatalmas tömeg zúdult le a lépcsőkön. A “most”-ra nekifeküdtem a tömegnek. Kínszenvedés volt a tömeggel szemben haladni. Amikor a tömeg ledarált és végre otthagyott, a bácsi odajött és vigyorogva azt mondta: “Az ellenállás amit most tapasztaltál, semmi ahhoz képest, amit te magad fogsz kifejteni önmagad ellen.”

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.