Jóhiszeműen a közelgő választásokról

The-Campaign3

Jönnek a romániai elnökválasztások, és még mindig tanácstalan vagyok, mint egy kisközség. Nem tudom, kire szavazzak. Minden (ön-)jelölt arról szeretne meggyőzni, hogy ő az igazi. Telefonon, fészbukon, újságokban televíziókban, jutyubon és más internetes portálokon segítségemre sietnek, tisztára akarván mosni tisztátalan agyamat.
Istenhívő embernek szeretném gondolni magam. Tudom, hogy ő mindenütt, mindenben és mindenkiben jelen van. Meggyőződésem, hogy az ő jóságos ereje minden jelöltben benne van. Az összes jelölt határtalanul bájos és kedves ezekben a nehéz napokban. Az összes a javamat akarja. … Én meg azon gondolkodom, hogy odaadjam-e nekik vagy sem (mármint a javamat) :). A dilemmám abból származik, hogy annyira egyformán jók és szépek ezek a jelöltek, hogy attól félek, hogy ha valamelyikre szavaznék, az rögtön ítélkezésnek minősülne, és kétségbe vonná pártatlanságomat. Nem tudom mit tegyek, hogy ne vétkezzek sem ellenük, sem a nemzetem, sem az engem befogadó, számomra otthont biztosító ország ellen, sem magam, sem Isten ellen. És az igazság az, hogy én tényleg egyformán szeretem őket. Istenem, mit tegyek? Hogy legyek, hogy csak adjak és ne vegyek?!
Szívem szerint az összesre szavaznék, mert én egyformán hiszek mindegyikük nemes szándékaiban. Na de ha végtelen tiszteletem, felebaráti szeretetem jeléül az összesre ráütöm a pecsétem, szavazatomat érvénytelennek fogják minősíteni. Tehát annyit fog érni, mintha egyikükre sem szavaztam volna. Így hát legjobb tudatlanságom szerint úgy döntöttem, hogy egyikre sem fogok szavazni.
Nem fogok ítélkezni, nem fogok különbséget tenni közöttük, mert tudom, hogy a baloldali is legalább annyira jó, mint a jobboldali, és a román jelöltben is legalább annyira benne van a mindenható, mint a magyar jelöltben. És bár székelynek, egyesek szerint magyarnak, mások szerint románnak születtem, igyekszem egyformán szeretni az összes testvéremet, nemzeti és vallási hovatartozásuktól függetlenül.
Úgy érzem, hogy ezen döntésemmel egyúttal még segítem is őket abban, hogy ha netán lenne még egy kis hajlamuk arra, hogy nemes céljaik elérése érdekében hazugságokba keveredjenek, megszabadulhassanak bűneiktől, a céltévesztés fájdalmaitól, és azáltal az igazság útjára tévedjenek.
Kedves politikus testvéreim, mélyen tisztelt embertársaim, a fent említett okok miatt, nem megyek el szavazni, és kérve kérlek próbáljátok megérteni, hogy nehezemre esik különbséget tenni közöttetek. Úgy döntöttem, hogy többet nem hatalmazlak fel titeket arra, hogy az én problémáimon törjétek a fejetek, hogy helyettem gondolkodjatok, és lényeges kérdésekben önkényes döntéseket hozzatok.
Leveszem rólatok tudatlanságom fekete mágiáját, mellyel a mai napig kárhozatra ítéltem lelketek. Elengedlek titeket! Mostantól szabadok vagytok, mint a madár, megtapasztalhatjátok az őszinteség istenhez felemelő erejét!
Ne feledjétek, hogy csak látszólag hagytalak magatokra! Lélekben veletek vagyok, segítelek, hogy levethessétek az arcotokra kövesedett álarcokat, a testetekkel egybeforrott jelmezeket, hogy megismerhessétek igazi önmagatokat, isteni önvalótokat, és gyönyörködhessetek benne az idők végezetéig!
Mostantól nem várok semmit sem tőletek.
Mostantól nem kell semmit ígérnetek!
Ha szívesen adtok valamit, hát legyen, elfogadom.
De hazugságot nem szül többé az én szavazatom.

A legőszintébb felebaráti szeretettel,
„egy Szabad Gondolat”

Categories: Minden | 1 hozzászólás

Bejegyzés navigáció

One thought on “Jóhiszeműen a közelgő választásokról

  1. Kőszegi Viktor

    Mivel “életfogytig tartó szabadság vesztésemet töltöm”, van időm megfigyelni olyan dolgokat, amit eddig nem vettem észre. Itt van például az emberi energia mező hét energia központja, a csakrák. Az első a törzsi erő erő központ. A második a kapcsolat erőié, míg a harmadik, a személyes erő központ, és ITT három párhuzamos irányba lehetne folytatni a gondolatot. Az egyik: a hetes, hatos, ötös erő központ ennek a tükörképe, csak magasabb dimenziókban. A másik: a társadalom tagozódása is pont így történik. Az egyes a nemzeti tagozódás – a törzsi energiák miatt. A kettes: a szociális érzékenység – kapcsolati energiák miatt ( van más is rajtam kívül ) A hármas:szabad akarat – a személyes erő miatt ( mindenért én felelek, mert én akarom ) Politikai szinten: Nemzeti, Szocialista ( Szociál Demokrata ), Liberális. Elvi szinten és nem úgy ahogy megvalósítják ezen elnevezések alatt. A harmadik: a személyes névmások is ezeket az energiákat takarják. Ő, Te, Én. Nem véletlen hagytam a végére – az “ITT” hellyét – a nagy integrátort, az ellentétek, pólusok, világok és dimenziók összekapcsolóját a szívcsakra mindent átható energiáját. Én úgy látom, hogy nagy redd van itt és mérhetetlen inteligencia.

    Mindezeket egyetlen törvény irányítja.

    Én annakidején ezt választottam

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.