Állásinterjú

Nagyon jól fizető vezetői állásra magyar személyeket keres egy nemzetközi cég.
A részleteket az alábbi videóból tudhatod meg 🙂

Reklámok
Categories: Minden | 5 hozzászólás

Bejegyzés navigáció

5 thoughts on “Állásinterjú

  1. Köszönet Szabad Gondolat a fordításért! Az angol verziót már láttam, de csekély nyelvtudásom miatt nem jött át így 🙂

  2. Evasaci

    Igeeen! Igazolom ezen “állás” ilyetén-valóságát… 😀 – (5 ügyfél operátora 😀 )

  3. Három ügyfélnek az anya nélküli operátoraként, hím nemű édesanyjaként (meg plusz eredeti funkcióban való helytállással is), aki nem kapott gyest sem szülői, vagy rokoni, civilszervezeti segítséget (sőt, egy időben az édesanya még az állami gyermekpénzt is lenyúlta), tehát az ügyfelek gondozása és nevelés mellett, az otthonfenntartáshoz és a gondozáshoz szükséges pénzt is meg kellett keresnie – gondozás, nevelés, óvodába és iskolába járatás közben – állítom, hogy az állítás hamis. Igen is, a gyermekeknek kell aludni, sőt: nekik nagyon sokat kell aludni, és gyakorlati tény, amit még az oly ritka józan paraszti észnek is be kell látnia, még akkor is, ha elveti a tudomány állításait, hogy hogy egyszerűen lehetetlen az élet folytatása megfelelő mennyiségű alvásra “áldozott” órák nélkül. Nem másért, de amit pihenésnek nevezünk, nem más, mint isteni információ-energiával való töltekezés – tankolás – amikor is a tudatunk éppen azért kapcsolódik ki és áll meg az álom-kútnál az éber száguldásából, hogy a napi tevékenység folytatásához – vezérléséhez – szükséges tudatosra váltandó tudattalan isteni információ-energiával töltekezzen. Nem jó édesanya tehát az, akinek a gyermekei nem tudnak, illetve keveset alusznak és emiatt ő sem tud az élet normális folytatáséhoz – a gyermekek minőségi gondozásához ás neveléséhez elengedhetetlenül szükségesen eleget aludni. És ez az egész érzelgősen megható, de gyakorlatilag hamis “koncepció” főként az mai és a tegnapelőtti modern és posztmodern egykéző anyák és apák esetében, akik helyett mos az automata mosógép, takarít a porszívó és sütnek – főznek a kész étel vendéglők szakácsai, meg a pizza bárok pincéréi. Arról nem is beszélve, hogy aki tud egy kis metafizikát, és tényleg a legjobbat akarja adni a gyermekeinek, nem süti-főzi a zsíros edényeket termelő húsos ételeket, hanem csak készíti a vitamin- és energia-dús természetes ételeket, egyenesen szemtelenség.
    Sajnos, még mindig szeretjük, az elbájoló – megható történeteket, vagyis az irracionális meghatódás állapotát. És ez hosszú távon veszélyesebb a kábítószerezésnél, az alkoholizmusnál, akkor is, ha a felszínen ez nem látszik. Nem másért, de egy kis hazugság, ezer nagyot képes szülni maga után. Ezért – mert az anyám is ilyen meghatódós fajta még 91 évesen is, maradtam én egyke és ezért egyke a gyermekeim osztálytársának a fele! Melyik az a hülye lány, vagy fiatal nő, vagy melyik az a kegyetlen fiú, vagy kegyetlen férfi, aki az anyaságnak és a szülőségnek ezt a nyomorúságosan megható változatát elhiszi, amit itt nekünk bedobnak az érdekesnél érdekesebb, de éppen annyira valótlan elméleteket gyártó videó-rendezők tálalnak, és annak ellenére sem spájzol be a legbiztonságosabb fogamzásgátlókból, minimum 15 évre?

  4. KKatalin

    Háááát, nem semmi videó 🙂 Tetszett… Az utóbbi öt évet hivatalban húztam le, ügyfelekkel dolgoztam (segítettem nekik eligazodni a bürokrácia útvesztőjében), amit nagyon szerettem csinálni. De az a kettő, akiknek születésüktől fogva legtöbb kívánságát teljesítettem, mindet felülmúlja 🙂 Őket szeretem a legjobban 🙂

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.