Élő közvetítés

Több alkalommal kaptam olyan levelet az olvasóktól, hogy jó lenne ott lenni a szabad gondolat esten, de túl messze van. Érkeztek olyan javaslatok, hogy próbáljuk meg az élő közvetítést.
Ennek a kérésnek próbáltam eleget tenni a legelső indiai beszámoló alkalmával, de akkor valamiért nem sikerült.
Úgy döntöttem, hogy ma este újra megpróbálom élőben közvetíteni a közös elmélkedést a jelenleg rendelkezésünkre álló eszközökkel (webkamera + mikrofon). Tehát ha a körülmények engedik, ezen az oldalon nézhető lesz a ma esti társalgás, melynek témája a Thiaoouba könyv végén található kérdések és válaszok. Ekképp lehetőséget próbálunk biztosítani a blog olvasóinak, hogy hozzászólásaikkal bekapcsolódhassanak a ma esti baráti beszélgetésbe.
Kíváncsi vagyok, hogy ki hogyan vélekedik Michel Desmarquet Az aranybolygó üzenetében leírt tapasztalatairól. (https://szabadgondolat.wordpress.com/thiaoouba/).
Biztos vagyok benne, hogy lesznek, akik szkeptikusan “támadni”, illetve cáfolni fogják a könyvben foglaltakat, és lesznek olyanok is, akik számára szimpatikus és elfogadható a történet meg a benne megfogalmazott üzenetek. Na de lássuk, hogy ki mire alapozza véleményét.

Reklámok
Categories: Minden | 17 hozzászólás

Bejegyzés navigáció

17 thoughts on “Élő közvetítés

 1. zenmagda

  Ez Szuper Blue! Így mi is ott lehetünk!!! Köszi! 🙂

  • Éva

   Sziasztok.Nekem extra hangosan is alig hallani. ha esetleg ezen lehetne icpicit. Köszönöm.

 2. Gáspár Lászlóné.....Márti

  Melyik időpontban lesz az élő közvetítés?

 3. Gáspár Lászlóné.....Márti

  se nem hallom,se nem látom…..hol találom???

 4. Érdekes érzésem van. Van köztetek,-köztünk, aki a kérdéseimet kimondja, és a válaszaival is egyetértek. Köszönöm. 🙂

 5. Örvendek, hogy velünk tartottatok ezen a kisvárosi elmélkedésen. Ha minden jól megy, a következő héten a megbocsátásról lesz szó. Miért kell vagy nem kell megbocsátani? Akinek kedve van hozzá, tartson velünk. Jó éjszakát, élménydús álmokat! 🙂

  • Éva

   Érdekelne, hogyan engedjük el, a félelmünket, pl. akkor , ha jogállamban a politika háborúra készül. Most akkor bevonzom, vagy kerüljem, de tennem kell , vele valamit a félelem helyére, a tudatomat kielégítő, számomra kívánatos dolgokkal foglalkoznék, tehát , ha kerülöm a témát, akkor érlelődhet, tudat alatt. Amit nem szeretnék, pozítív igényem pedig nem kívánja ezt a barbárságot,. Elméletben könnyűnek tűnik, de a gyakorlatban, én, önmagam , és a célom, ilyen negatívumokkal, nem egyszerű.

   • Éva

    És 2. x találkozok ezzel a videóval, épp a hsz után. Vagyis szükséges volt újra …

   • Kedves Éva, ha nem tudjuk elfogadni, hogy egyeseknek szükségük lehet a háborúra, mi magunk is harcosok vagyunk. Nekünk azzal kell mindenek előtt tisztában lennünk, hogy szükségünk van-e a háborúra, vagy sem. Ha szükségünk van rá, akkor sem kerülhetjük el, ha elmenekülünk előle azt hazugdva magunknak, hogy bennünk nincs harc, nincs szükségünk rá. Mástól való félelmünk a magunktól félelem. Talán félünk, hogy odabenn sem annyira békés a helyzet, hogy a háború elkerülhető legyen. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=485081111590078&set=a.319128851518639.68980.318799694884888&type=1&theater

 6. Gáspár Lászlóné.....Márti

  Sajnos én nem tudtam meghallgatni a közvetítést mert fogalmam sincs, itt mire kellett volna kattintgatnom,hogy bejöjjön az adás……Ha kaphatnék segítséget, megköszönném 🙂 ( hogy a következőről ne maradjak le!)
  Szeretettel
  Márti

 7. Éva

  Kedves Márti. Fogadd szeretettel, én már kopottra néztem,és még fogom is.)
  http://www.ustream.tv/recorded/38241373

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.