Életveszélyes járvány Magyarországon

en_0116_lapook_480x360Így kezdődik egy szenzációhajhász közlemény a főáramú médiában, mely a Magyarországon élő embereket hivatott sokkolni, megfélemlíteni. A fenti hír nem teljesen alaptalan, ugyanis egy néhány napja valamelyik magyar televízió beszámolt egy új járványról, melyet a közérthetőség kedvéért „Ku láznak” (Q láz?) kereszteltek, ugyanis a szakvélemény szerint a kullancsoktól ered, és a levegőben terjed.

Szinte hihetetlen, milyen könnyűszerrel lehet új járványokat, új veszélyforrásokat kreálni. Elég egy fél perces interjú egy falusi bácsival, aki ismeretlen okokból belázasodott, és másnap már az egész ország egy új, felettébb veszélyes baktériumról, vírusról beszél, mely tömegek életét veszélyezteti. Elképesztő, mi mindenre jó a televízió.
Az új járványról olyant is mondanak, hogy a birkák terjesztik. Épp csak azt felejtették el hozzáfűzni, hogy a két lábon járó birkákról van szó.
Nézzük csak a jelenséget egy másik oldalról! Mint már korábban is láttuk, egy új vírus sok esetben kiváló lehetőség arra, hogy a gazdákat arra kényszerítsék, hogy tömegesen lemészárolják és elégessék állataikat, aminek következtében jobban fogynak majd az import, műanyag husikák a bevásárlóközpontok polcairól. Egy új járvány egyben nagyon jó lehetőség arra is, hogy hivatalosan bevezessenek újabb, először csak ajánlott, később pedig kötelező „védőoltásokat”, mely során újabb dózis higanyt és formaldehidet juttathatnak az emberek ereibe, ezzel ismételt támadást intézve az ember ideg- és immunrendszere ellen. Ez természetesen nagyon jó bolt az oltásokat, a „gyógyszernek” becézett vegyi anyagokat gyártó cégeknek, melyek egyébként is arra gyúrnak, hogy minél több “gyógyszerfüggő” vásárlójuk legyen, kik életük végéig látogatják boltjaikat. Szinte mindenki tud olyan esetekről, hogy a kötelező védőoltások, illetve az ajánlott H1N1, és a méhnyakrák elleni oltások hatására egészséges emberek sok esetben gyógyíthatatlan betegségekre tettek szert. Sajnos, ezekről az esetekről, valamint a pszichiátriai szerekkel kezelt személyek drámáiról érdekes módon valamiért nem szokás televíziós műsorokat készíteni.

Többen figyelmeztettek már rá, hogy az ilyen és az ehhez hasonló gondolatokat épp azok nem olvassák, vagy ha olvassák is, nem értik, akiknek a leginkább szükségük lenne rá. Ez sajnos, nem egy valótlan észrevétel, de őszintén bízom benne, hogy azért mégiscsak akad egy néhány személy, aki újat ha nem is kap ezekből a sorokból, de legalább visszaigazolást nyer olyan felismerésekre, melyek benne is épp úgy megszülettek, mint e sorok írójában.

A birkatenyészet (biorobot-tenyészet) alapját egy olyan mechanizmus képezi, melyet az angolban úgy hívnak, hogy Problem – Reaction – Solution (Probléma – Reakció – Megoldás).
Mit is jelent ez? A lényege az, hogy minden egyes egyedet rendszerfüggővé tegyenek annak érdekében, hogy hatékonyan lehessen használni egy elkorcsosodott, materiális értékéken alapuló, mindent irányítani akaró társadalmi gépezet fenntartásában. Ez a gépezet, mint láthatjuk, a legkevésbé sem szolgálja az ők érdekeit. Ebben a gépezetben ők csak mint életenergiájukat üzemanyagként beszolgáltató hordaállatok szerepelhetnek. Mint azt a Humán Operációs Rendszer és a Mustármag című írás bemutatja, a tömeget képező egyedek teljes mértékben meg vannak fosztva az önismeretüktől és az önértékelésüktől. Ennek következtében a végletekig azonosultak az őket körülvevő anyaggal, melynek urai a rendszert felülről irányító arc nélküli egyedek. A lelkiség intézményesített keretek között történő gyakorlása, meg képtelen rávezetni bárkit is annak felfedezésére, hogy az ember sokkal több mint test.

Amikor az irányítók úgy érzik, hogy a rendszer falai meggyengültek, mesterségesen létrehoznak egy problémát (terrorizmus, veszélyes vírusok, baktériumok, járványok, stb.), melyet a főáramú médián keresztül bejuttatnak a köztudatba, ez által hatalmas félelmet generálva a tömegben. Egy darabig még fokozzák a feszültséget azzal, hogy a médián keresztül olyan rémtörténeteket mutatnak be, melyeket ők szoros összefüggésbe hoznak az általuk kitalált veszélyforrással. Amikor a rettegés elérte tetőfokát, a televíziók képernyőin keresztül közlik, hogy megtalálták a megoldást, mi hallatán az ember önként veszi fel az általuk kínált bilincset magára, és esküszik örök hűséget rabszolgatartóinak, a kitalált veszélyforrásokkal szembeni védelmet remélve cserében.

Röviden: létrehozol egy problémát, melyet a média segítségével beviszel a köztudatba. Ez az emberekben félelmet, rettegést gerjeszt, türelmetlenül várják a megoldást. Amikor a rettegés a tetőfokára hágott, közlöd a tömeggel, hogy megvan a megoldás, és ők önként száguldanak a karjaidba, felajánlva mindenüket, hogy megments őket a kitalált veszélytől.

Ennek a folyamatnak az alapját a pszichológia, az emberi elmének szisztematikus manipulálása képezi. Régebb, amikor nem volt ennyi eszköz a hamis információk terjesztésére, és amikor még a pszichológia tudománya is gyerekcipőben járt, fizikai erőszakot alkalmaztak a rabszolgatartó rendszer szabályainak érvényesítésére. Időközben viszont kiderült, hogy a háború, az erőszak túl költséges. Sokkal kevesebb pénz szükséges az emberi elme támadására, és az eredmények is jobbak, mivel az átprogramozott elme viselője önként ajánlja fel életenergiáját egy végtelenül materialista, lelket elsorvasztó rendszer éltetésére. Sőt, még fizet is azért, hogy benne lehessen, mert meggyőződésévé vált, hogy az megvédi őt azoktól a veszélyektől, melyekről ő a televízióból, a rádióból és az újságokból értesült. Kötelező adókkal, biztosításokkal segíti a gépezetet, hogy az újabbnál újabb eszközöket hozzon létre, melyekkel még jobban elszakíthatja őt igazi forrásától, teremtőjétől: az idegrendszert és az emberi pszichét támadó, manipuláló vegyi anyagok, melyeket az élelmiszeripar „uniós szabványok” szerint kever az élelembe. A tömeghipnózis pszichológiájának tökéletesítése, a lelkiség intézményesített formában történő gyakoroltatása (vallások) szintén az adófizetők pénzéből valósul meg. Ez csak egy néhány azon eszközök közül, melyeket az átlagember energiáját felhasználva hoznak létre azzal a céllal, hogy elméjét átprogramozzák, és önálló gondolkodásra képtelen, utasításokat kérdések nélkül végrehajtó robottá degradálják.

A fenti gondolatokat célszerű egy mozdulattal leseperni a “palettáról” az összeesküvés elmélet bélyegét tapasztva rájuk. Ez a reakció időleges megnyugvást hozhat sok olvasónak, de sajnos nem zárja ki annak lehetőségét, hogy előbb vagy utóbb a saját életében tapasztalja meg, hogy ez az egész nem csupán egy szabadjára engedett képzelet szüleménye.
Egy néhány idevágó idézet:

“Az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyőzni arról, hogy hülyítik őket.”

“Meg kell értened, hogy a legtöbb közülük még nem érett meg a valóságra, és sokuk úgy ,megszokta, oly gyógyíthatatlanul függ a rendszertől, hogy foggal-körömmel védeni fogja”.

485427_505853096134670_1268716244_nTeljesen természetes tehát, ha valaki, a fenti sorokat olvasva, azt gondolja, hogy az egész egy nagy hülyeség. Ez a reakció szerves része a társadalmi programozásnak, mely részletesen be lett mutatva a Humán Operációs Rendszer címet viselő gondolatcsomagban. Nem várható el senkitől, hogy a fentiekkel egyetértsen, hogy az egészből bármit is elhiggyen. Helyette arra biztatnak e sorok mindenkit, hogy lassuljon meg, szakítson időt az önvizsgálatra, próbáljon önállóan gondolkodni, mérlegelni dolgokat, és ne hagyja, hogy a készen becsomagolt válaszokat valaki az elméjébe ültesse, melyeket ő később robot módjára továbbültethet a másokéba. 

Utószóként még csak annyit, hogy lényeges különbség az igazság és a hazugság között az, hogy míg az egyiket meg lehet érteni, a másikban hinni kell. Míg az egyik közel enged magához, hagyja, hogy megismerkedj vele, a másik tartja a távolságot, mert tudja, hogy ha túl közel kerülsz hozzá, leránthatod róla a leplet. Az igazság olyan mint a jó szülő, ki abban segíti gyermekét, hogy művét megértse, közel kerüljön hozzá, és szeretettel kövesse őt. A hazugság olyan, mint egy mostoha szülő, mely távolságtartóan parancsokat osztogat, fenyeget, hogy a gyermeket megfélemlítse, hogy az gondolkodás és megértés nélkül elfogadja és végrehajtsa az utasításait. A fenti sorok talán segítenek tisztábban látni az olvasónak, hogy élete energiáját, figyelmét kinek/minek a szolgálatába állította: az igazságnak vagy a hazugságnak.

Kapcsolódó írások:
A Humán Operációs Rendszer és a Mustármag
A megváltó megszületett
Kik vezetnek? Kiket vezetnek? Hova vezetnek?

Schmidt Károly: Járvány

Szomorú a világ?
Te mégis mosolyogj!
Hited erős Benned,
magadon uralkodj!

Be ne dőlj semmilyen
ostoba tréfának,
ne legyél részese
ennek a “járvány”-nak!

Életedet kérik?
Mondd, hogy Te nem adod!
Békét s a nyugalmat
nem tőlük kapod!

Fejedben értelem
megvilágosodott,
lelkedben e “kórság”
mély nyomokat hagyott.

Sebeid gyógyulnak,
fel ugyan nem adod,
“járvány” már nem hat Rád,
ez most a Te napod!

Szeretettel,

“egy Szabad Gondolat”

Reklámok
Categories: Minden | 8 hozzászólás

Bejegyzés navigáció

8 thoughts on “Életveszélyes járvány Magyarországon

 1. színigaz, ha nem nézted még meg a videót, tedd meg!

 2. Simon Ildi

  Kedves Szabad Gondolat!
  Köszönet ismét!
  Sikerült újra egy tartalmas és szemet felnyitó témát megragadnod.
  Bízva abban, hogy egyre több ember gondolkodik el e sorokon, további jó munkát, felismeréseket, és derűs napokat kívánok Neked és magunknak!
  Baráti szeretettel!
  Simon Ildi (nem a szentgyörgyi:))

  • Köszönöm, Ildi! Vidám vasárnapot! 😛

   • Simon Ildi

    köszönöm! Neked is! (bár ez a vidám vasárnap egy kicsit HIT gyülis:)))))
    De persze értem! Üdv
    Simon Ildi

 3. Schmidt Károly

  Kedves Szabad Gondolat!
  Eme írást is, mint az előzőeket, csak üdvözölni tudom, s hozzáteszem az öt versszakomat:

  “Járvány”

  Szomorú a világ?
  Te mégis mosolyogj!
  Hited erős Benned,
  magadon uralkodj!

  Be ne dőlj semmilyen
  ostoba tréfának,
  ne legyél részese
  ennek a “járvány”-nak!

  Életedet kérik?
  Mondd, hogy Te nem adod!
  Békét s a nyugalmat
  nem tőlük kapod!

  Fejedben értelem
  megvilágosodott,
  lelkedben e “kórság”
  mély nyomokat hagyott.

  Sebeid gyógyulnak,
  fel ugyan nem adod,
  “járvány” már nem hat Rád,
  ez most a Te napod!
  (2012.07.01.)

  Minden jót, jó egészséget kívánok, szeretettel: Schmidt Károly.

  • Kedves Károly, utólagos engedelmeddel, ki is egészítettem a bejegyzést a verseddel. Hálás vagyok minden sorodért! Derűs napokat!

 4. Schmidt Károly

  Kedves Szabad Gondolat!
  Úgy érzem, hogy ez a három versszak is ide illik:

  “Félelem gyár”

  Ellenséget nem művészet
  manapság beszerezni,
  hallgass, nézz “félelem gyárat”,
  s vele fogsz szembesülni.

  Te nem értesz egyet vele?
  Te leszel ellensége!
  Ha pedig ő nem ért Téged,
  Te nem zárod szívedbe.

  Éppen ezért mi hallgassunk
  csak a szívünk szavára,
  hagyjuk a “félelem gyárat”,
  s nem kell szállnunk csatába.
  (2012.08.07.)

  A további munkához erőt és kitartást kívánok, szeretettel: Schmidt Károly.

 5. Schmidt Károly

  Kedves Szabad Gondolat!
  Köszönöm a kiegészítést, örömteli napokat kívánok, szeretettel: Schmidt Károly.

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.