Az Igazság Útja

Kedves Szabad Gondolat Olvasó! Tudd, hogy az őszinteség és igazság útja a vele járó tisztulási folyamatoknak köszönhetően kissé göröngyös, de felfelé vezet! Az emberiség nagy tanítói mind tudatában voltak ennek, de vállalták a megpróbáltatásokat. Mint ahogy azt sokan megtapasztalhattuk már, az igazság felszabadít, olyan örömöket kölcsönöz a keresőnek, amelyeket félelemben, megalkuvásban, kétszínűségben megtapasztalni nem lehet. Ezért arra biztatlak, hogy ne félj az igazságtól, vállald őszinte önmagadat minden körülmények között, mert ez a legtöbb, mit emberként tehetsz!

Most pedig megmutatom a tervezett, Az Élet Piramisában bemutatott gondolatokat folytató Szabad Gondolat Est félkész plakátját, hogy lásd, melyek azok a témák, amelyek ellen a megkövesedett, figyelmedet rabul ejtő társadalmi normák oly hevesen tiltakoznak.

Valosag-Hit

Megkérdeztem George Carlin barátomat is, hogy miért olyan nehéz Gyergyószentmiklóson helyszínt találni a tisztánlátást serkentő szabad gondolatok megmutatásának. 🙂 A következőket mondotta :

Amikor lesz pontos helyszín és időpont, a plakátot újból felteszem. Addig is szívesen veszek minden ötletet, javaslatot, segítséget a helyszínt és időpontot illetően. Kérdésedet, javaslatodat küldd el egy személyes üzenetben, a lap alján található lehetőséget használva (Kapcsolat, e-mail)

Reklámok
Categories: Minden | Hozzászólás

Bejegyzés navigáció

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.