Uram bocsáss meg nekik! (Talán) nem tudják mit cselekednek.

Egy keresztény gyülekezet által üzemeltetett iskola (Rivererest Christian School) hirdeti: A SZABAD GONDOLKODÓ SÁTÁN RABSZOLGÁJA

…és az, aki elméjét ilyen intelligens sorok kontrollálják, nem rabszolga? Vajon mit taníthat ez az iskola a padjaiban ülő diákoknak, ha egy ilyen szöveget ennyire nyilvánosan propagál? Egyik oldalról ezek oktatják az ellenségeskedés művészetét, a másik oldalon meg a muzulmán ehhez hasonló iskolák. És az élet máris értelmet kapott: a háborút, a halált. Ha ez a bölcselet ekkora táblára kerülhet, azt jelenti, hogy az emberiség már-már fuldoklik a hazugságok,  a sötétség tengerében.

Hihetetlen, hogy a vallást, a vak hitet, a sötét dogmákat még egy ilyen gyenge szöveggel is lehet terjeszteni! Ezt és a többi ehhez hasonló képet nézve, nem kizárt, hogy nemsokára az emberiségnek végleg befellegzett. De tényleg! A következő inkvizíció, melyet azok az emberek fognak kivitelezni, akik beveszik az ilyen ostobaságokat, és ily módon feladják lelki szabadságukat, hamarosan kezdetét veheti. Egyik dogma a másik ellen! Egyébként már folyamatban is van. A sok szent sz*r nevében mai napig is gyilkolják egymást az emberek a világ különböző pontjain, épp úgy, ahogy tették eddig is. Mindig csak a köret változik. A lényeg ugyanaz:

MÉG VÉLETLENÜL SE ADD TE A VÁLASZOKAT A KÖVETELŐZŐ EMBERI ELMÉD KÉRDÉSEIRE. HAGYD INKÁBB, HOGY EZEK A BÁJOS, EMBERTÁRSADAT MÁR STARTBÓL ELLENSÉGKÉNT FELTÜNTETŐ ÉKES SOROK IRÁNYÍTSÁK HÉTKÖZNAPJAIDAT, CSELEKEDETEIDET.

Egyik szemem sír, a másik nevet. A szájam elnémul, lelkem megfagy.

Reklámok
Categories: Minden | 1 hozzászólás

Bejegyzés navigáció

One thought on “Uram bocsáss meg nekik! (Talán) nem tudják mit cselekednek.

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.