Kinek jár a rák?

Kedves olvasó! Az alábbi interneten keringő dokumentumot azért osztom meg, mert nagyon kíváncsi lennék a véleményedre. Ha kényelmetlen számodra, nem szükséges megadnod a neved, de ha kérhetlek, őszintén mond el, mi volt az, amire legelőször gondoltál, miután elolvastad. Kíváncsian várom értékes hozzászólásod!

Részemről csak annyit jegyeznék meg, hogy a dolog sokkal összetettebb, mint ahogy azt a felhevült érzelmű, zsidókat felnyársalni akaró elmék “láttatják”. Ha valaki kíváncsi rá az alábbi “közlemény” után térjen vissza ide: https://szabadgondolat.wordpress.com/2012/03/08/mestersges-rtkteremts/

 

Dokumentumok:

I.) Dr. Hamer 1986. június 22-én kelt levele a világfőrabbinak, Menachem Mendel Schneerson-nak
Dr. med. Ryke Geerd Hamer
Sülzburgstr. 29, 5000 Köln 41
1986. június 22.
Dr. med. Menachem Mendel Schneerson főrabbi úrnak
770 Eastern Parkway Brooklyn, New York 11213

Igen tisztelt Főrabbi Úr!

Ahogyan azt nekem Denoun rabbi elmondta, Ön a világ minden zsidójának legfelsőbb szellemi vezetője. Jelenleg Ön a világ összes szabadkőműves páholyának spirituális vezetője is, akik mindannyian „Cion templomának” (= új világrend = világköztársaság = világdiktatúra – a ford.) felépítésén dolgoznak. Ön orvos is, és nagyon jól beszél németül. Ezért címzem a levelemet Önnek.

Amennyire örültem annak, hogy Ön elolvasta a könyvem a „Rák a lélek betegsége, rövidzárlat az agyban, szervezetünk számítógépében”, és nyilvánvalóan meg is értette azt, hiszen már ki is adta a rendelkezést, hogy az Önök minden zsidó páciensét ezek szerint kezeljék; annyira csalódott vagyok, hogy még mindig nem adta ki páholyainak a rendelkezést, hogy a nem-zsidó páciensekre vonatkozóan a Rák Vastörvényének (Új Orvostudomány) bojkottját feloldja. Kérem, ne mondja azt, hogy „nem mi voltunk!”, mert mindenről tudomásom van.

Az elmúlt öt évben (1981-86) az Ön szabadkőműves páholyai követték el az emberiség történelmének legborzasztóbb bűncselekményét azzal, hogy bojkottálták a Rák Vastörvénye felfedezését (az Új Medicina nyilvánosságra hozatalát, alkalmazásának bevezetését – a ford.). Több százmillió ember számára ez a kínkeserves halál(ra kezelés)t jelentette. A szabadkőműves páholyok és Izrael, melynek szolgálatában az összes szabadkőműves páholy tevékenykedik, és építi „Cion Templomát”, együttesen viselik az összes felelősséget és a kollektív bűnösséget az emberi történelem legcsúnyább bűncselekményéért. A feleségem is a bojkott-terror áldozata lett. A családomat évek óta szisztematikusan terrorizálják. Eddig négyszer kíséreltek meg ellenem merényletet.

Igen tisztelt Főrabbi Úr, Ön a világ legjobban informált embere, gondolom én. Ön azt is pontosan tudja, hogy minden szó, amit leírtam Önnek, igaz. „Cion Temploma”, amin az Ön páholytestvérei dolgoznak, öt éve Izrael Auschwitzévé vált (a világot Izrael Auschwitzévé tette), amibe Izrael saját magát manőverezte bele. Szerintem az Önök által elkövetett bűncselekmény meghaladja az emberi elme képzelőerejét. Akkor is, ha a páholytestvérek a Talmud „kettős morálja” szerint dolgoznak, korábban el sem tudtam volna képzelni, hogy emberek képesek lehetnének ilyen borzasztó, kegyetlen, óriási bűncselekményre.

Főrabbi Úr, akár beismeri, akár nem, a történelem majd igazol. A bűncselekmény minden nappal egyre csak növekszik. Ez után a levél után Önnek nem marad több lehetősége hallgatni, mert ez a levél a világban nem fog eltűnni. (Hamer doktor ezt a levelet ezután minden könyvének mellékletébe beletette eredetiben.) A betegeimért kérem Önt: adja ki végre a páholyainak, hogy a Rák összefüggéseinek felfedezése ellen folytatott bojkottot feltétel nélkül oldják fel. (Magyarán hozzák nyilvánosságra az Új Orvostudományt! – a ford.) Minden rabbi követni fogja rendelkezését innen New Yorkig; minekutána Ön, mint orvos meggyőződött arról, hogy a Rák Vastörvénye a rák kialakulásának jelenségét hűen leírja.

Naponta jönnek hozzám rabbik és páholymesterek, vagy azok küldöncei, hogy valamiféle feltételekről tárgyaljanak velem, melyek betartásával a bojkottot meg lehetne szüntetni. De már megbocsásson, azt nem lehet feltételekhez kötni, hogy abbahagyják, hogy embereket továbbra is halálra kínozzanak (rákkezelés, rákgyógyítás címén – a ford.)!

Tisztelt Főrabbi Úr, ha a cionizmust ilyen áron – az emberiség legnagyobb bűncselekményével – kell megvalósítani, az az egész emberiség számára szégyen. Dobja el a Talmudját a kettős morállal együtt, mert nem bizonyult igaznak. Haldokló pácienseim érdekében térden állva kérem Önt, legyen Önben emberi együttérzés, ne kínozzák pácienseinket, mint ahogy nem kínozzák a zsidó pácienseket. Csak ez az együttérzés enyhítheti e borzalmas bűncselekmény súlyát. Kérem, azonnal adja ki a rendelkezést, szüntessék meg a bojkottot, hogy a haldokló pácienseket is meg tudjuk menteni!

Annak reményében, hogy felelősségével és annak minden következményével tisztában van, és ebben a felelősségben a helyes döntést fogja hozni, maradok tisztelettel:

Dr. med. Ryke Geerd Hamer

II.) Egy konferencia jegyzőkönyve, amelyet Erik Bryn Tvedt jogász hivatalában tartottak, 2008. december 17-én

Résztvevők: Erika Pilhar, Olívia Pilhar, Ing. Helmut Pilhar, Vera Rechenberg, Arina Lohse, Dr. Esra Iwan Götz főrabbi, Bona García Ortin, Dr. Ryke Geerd Hamer

A konferencia résztvevői azért találkoztak, mert aggodalmukat fejezik ki abból a szempontból, hogy csak Németországban minden nap 1500 embert kezelnek halálra kemoterápiával és morfiummal. Az Új Orvostudomány segítségével szinte mindegyikük túlélhetné. (Magyarországon ez napi 400 ember, amiből legalább 200 gyermek!) A konferenciának ez az állapot a témája, melynek következtében eddig több mint 20 millió nem-zsidó páciens halt meg, csak Németországban!
A konferencia résztvevői megállapították:

1. Az Új Orvostudományt (GNM) 27 éve fedezték fel, és azóta ismerik. Körülbelül 27 éve – a világfőrabbi Menachem Mendel Schneerson egyik Talmud-cikke alapján – a világ összes rabbiját kötelezték arra, hogy gondoskodjanak róla, hogy minden zsidó vallású pácienst a Germán Új Medicinával (korábban Új Orvostudomány) kezeljenek. Ennek a terápiának 98%-os a túlélési aránya.

2. A borzasztó az volt, amit Dr. Esra Iwan Götz főrabbi is megerősít, hogy ugyanazon Talmud-cikk szerint a nem-zsidó páciensek számára el kell lehetetleníteni, hogy a Germán Új Medicina szerinti kezelést kapjanak. Egyszerűen felfoghatatlan, hogy – Dr. Esra Iwan Götz szerint is – nemcsak tudta minden zsidó rabbi, hogy az Új Orvostudomány igaz és helytálló, és gondoskodtak róla, hogy egyetlen egy zsidó pácienst se kezeljenek kemoterápiával és morfiummal; hanem minden zsidó professzor, beleértve az onkológusokat is, akik a többség, egyidejűleg kétféle kezelést végeztek: a zsidó páciensek kezelését és a nem-zsidó páciensek félrekezelését.

3. Amit Dr. Esra Iwan Götz főrabbi is megerősít, hogy az Új Orvostudomány bojkottja nem tudatlanság, nem félreértés, nem ismeretek vagy információk hiánya, hanem célirányos, megtervezett és világméretű népirtás, tömeggyilkosság.

4. Ezen irtózatos bűncselekmény következtében az elmúlt 27 évben, számítások szerint, több mint 2 milliárd ember halt meg. A konferencia résztvevői szükségesnek tartják, hogy sürgősen és haladéktalanul tájékoztassák a nyilvánosságot, hívják rá fel a közfigyelmet, és utaljanak erre az emberiségellenes bűncselekményre. A zsidók között is vannak olyan irányzatok, mint a „PROGRESSZÍV JUDAIZMUS VILÁGUNIÓ”, amihez maga Dr. Esra Iwan Götz főrabbi is tartozik, akik nem tudnak ezzel a bűncselekménnyel azonosulni. Ezen okból felszólítunk minden becsületes embert, hogy vesse be magát azért, és vegyen részt abban, hogy ennek a bűncselekménynek véget vessünk, hogy minden nem-zsidó páciens is hozzájusson az Új Orvostudomány szerinti kezeléshez.

Dr. Esra Iwan Götz főrabbival együtt felszólítunk minden rabbit, és főleg az orvosi területen tevékenykedő onkológust: „Állítsátok meg e bűncselekményt, és fejezzétek be a nem-zsidó páciensek világméretű tömeggyilkosságát!”
Sandefjord, 2008. december 17.

Aláírók: Erika Pilhar, Olívia Pilhar, Ing. Helmut Pilhar, Vera Rechenberg, Arina Lohse, Bona García Ortin, Dr. Esra Iwan Götz főrabbi, Dr. Ryke Geerd Hamer

A konferencián résztvevők aláírásának hitelességét Erik Bryn Tvedt jogász hivatalában megerősíti.

III.) Ez a dokumentum letölthető: Link
Egyéb érdekességek, dokumentumok, olvasnivalók: Link
GNM Fórum: összefüggések, esettörténetek, kérdések és válaszok az elváltozások (régi nevén betegségek) valódi összefüggéseiről: Link
GNM Alapismeretek: LinkLink
A – Link – az Új Orvostudomány (GNM®) független ismeretterjesztő weboldala.
Az ujmedicina.hu elhatárolódik mindennemű – népek, nemzetiségek, etnikumok, bármely kisebbségek, nemek, korosztályok közötti – hátrányos megkülönböztetéstől, ugyanakkor torzításmentesen közli a tényeket.
Nagyon sajnáljuk, de nem tehetjük meg, hogy nem közöljük.

A szándékunk nem gyűlöletkeltés, hanem korrekt tájékoztatás! Bízunk benne, hogy e megrázó hír szeretetteljes embertársi összetartásra serkent!

A népirtás meghiúsításához kérünk, járulj hozzá Te is, add tovább a dokumentumot! Holnap talán késő!

A cikk folytatása – A rák gyógyítható II. – A kezelés fizikális módszere

Címkék: 30 éve gyógyítható a rák gyógymódja új orvostudomány medicina rákgyógyászat

Reklámok
Categories: Minden | 8 hozzászólás

Bejegyzés navigáció

8 thoughts on “Kinek jár a rák?

 1. Emő

  Szia:)
  Csakugyan rég kering, erről annyit szél fúvatlan nem indul…az új medicina elég erőteljesen terjed, kemény összegeket kértek egy egy felkészítőért. Végül is ki áll a háta mögött?…hova is vezet?..ők tudják..
  Összeesküvés elmélet ízű, és ott a többi betegség meg a mérgező és hatástalan gyógyszerek..értem itt a gyakori nem rákos betegségekre. Mindenhol mérgeznek gyógyszerrel és sajna élelemmel..és persze a sok infóval…cionisták, páholyok, zsidók..nem zsidók….már elfáradtam róluk olvasni..
  Apropó..észrevettétek-e, hogy bármelyik újságot nyitjuk ki, ott a rákról valamilyen cikk?..vagy valamilyen betegségről…vagy kezelés reklám…tudatmanipuláció ugy-e.. van birkapáholy is??.::D:D

  Na de az új medicina mindenkinek szól, mindenkinek segít: “Az ujmedicina.hu elhatárolódik mindennemű – népek, nemzetiségek, etnikumok, bármely kisebbségek, nemek, korosztályok közötti – hátrányos megkülönböztetéstől, ugyanakkor torzításmentesen közli a tényeket.”…már aki ezt meg tudja fizetni….ja ez nem hátrányos megkülönböztetés ugy-e?..D
  Mondanak igazságokat is, de nem az egyedüliek..
  Bármilyen betegség legyen, minden a lélekből indul, bárki meggyógyulhat ha felismeri az az beismeri a problémát ami okozta és elsősorban azt próbálja megoldani, persze a fizikai kezeléssel egyidőben, kemoterápia nélkül…persze azzal is számolni kell, mitől fél: a betegségtól? A fájdalomtól, szenvedéstől? Talán attól, hogy egyedül kell szembeznézni a kórral? A haláltól?…
  Gyógyul a lélek, gyógyul a test….
  Na igen..új világrend, új medicina…új…még mi új?:))
  Amúgy nem új, csak most tanuljuk gyógyítási módszereket…újra…

 2. Az en velemenyem az hogy a rak igenis gyogyithato, ha idejeben felfedezzuk, (amikor vegso stadiumba jut akkor mar sokkal nehezebb gyogyulasrol beszelni), es ehhez nem szukseges nagy koltsegbe vernunk magunkat, letezik egy mindenki szamara konnyen elerheto (anyagi szempontbol) gyogymod: helyes taplalkozas, a termeszet adta gyogyszerek (napfeny, viz, agyag, gyogynovenykivonatok stb) felhasznalasaval, csak tanulmanyozni kell hozza egy keveset… En nem tudok tamogatni olyan dolgokat amelyek nem egyforman kezelik az embereket, legyen a megkulonboztetes nemzeti, tarsadalmi helyzeti, valasi hovatartozra utalo, vagy barmilyen mas jellegu. Az ember, az mind ember, egyenlo jogunk van az elethez.

 3. csuzi

  Több minden is eszembe jutott erről a dokumentumról. Először is az, hogy vajon valóban Hamer doktor írta? A másik, hogy ha ő írta, diplomatikus-e egy ilyen tartalmú nyílt levelet írni? Tudományát germán medicinának nevezi, és a zsidókat vádolja azzal, hogy miattuk nem gyógyulhatnak meg a nem zsidó rákos betegek…. De lépjünk ezen is túl és feltételezzük, hogy a levél tartalma igaz: zsidó orvosok tudják, milyen jó a GNM, de csak a zsidókat szeretnék életben tartani, más vallásúakat pedig nem. Hagyjuk, hogy én mennyire tarom ezt valószínűnek – az igazság nem a véleményektől függ. A kérdés lényegét én abban látom, hogy a dokumentum szerint a zsidó orvosok okosak és felismerik a GNM hatalmas jelentőségét. A nem zsidó: keresztény, muzulmán, buddhista, hindu és ateista vallásúak ugyanakkor nagyon buták, és nem látják, hogy mekkora felismerés a Rák Vastörvénye. Az igazi kérdés: lehetséges ez? Vagy a nem zsidó orvosok ismerik e tannak a nagy jelentőségét, de ők is azon az állásponton vannak, hogy elég a zsidó betegeket meggyógyítani. (???)

  • Kedves csuzi! Azért tettem fel eme dokumentumot, mert már többször is felütötte fejét postaládámban. Nagyon kíváncsi voltam, hogy mi a “mások” véleménye róla. Az én személyes véleményem kb. az, amit a mesterséges értékteremtésbe belefogalmaztam: https://szabadgondolat.wordpress.com/2012/07/14/kinek-jar-a-rak/

   • csuzi

    Elolvastam a mesterséges értékteremtést, de nem lett világos, mi a két téma kapcsolata. Talán arra gondolsz, hogy ez a téma – “a zsidók akadályozzák a GNM alapján történő gyógyítást” – ez is egy cumi, ami eltereli a figyelmünket a lényeges dolgokról? Vagy hogy Hamer doktor így próbálja a tanát minél értékesebbnek feltüntetni, miszerint a zsidók megtartják a maguk javára ezt a remek gyógyulási módot?

   • Ha már így feltetted a kérdést, a C választ karikáznám be (mindkettő). Eredetileg viszont az A-ra gondoltam.

 4. Nekem az ilyen összeesküvős dolgokban az sántít, hogy állítólag szervezett tömegek, népek akarják más népeknek a kárát. Szerintem minden népben vannak ilyen kezeletlen szkizofrének, akik legtöbbször vallásos kulcs pozícióban vannak és látszólag a hitelesség jegyében oszthatják a marhaságait. Nem hiszem, hogy a zsidók a Világ népei ellen lázadnak, azt sem, hogy minden muzulmán terrorista. lehetnek ilyen forró fejű nacionalisták, akik biza sok bajt képesek csinálni, ismerek én is olyan erdélyi messiásokat, akikre biza ráfér egy kis dilibogyós kezelés.
  Ha valóban cucc ez az új fajta rákkezelés, akkor tolatni kéne a berkeinkben is, nem arra várni, hogy egy egy rabbi meggondolja magát.
  Nem lehet minden orvos zsidó…

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.