Előadás(-ok)

Sajnálom, hogy nem működött az online közvetítés. Én megpróbáltam, de valamiért ismételten hibaüzeneteket (-válaszokat) kaptam. Ezért nem erőltettem.

Ezennel egy kis felhívást is szeretnék intézni hozzád, kedves olvasó:

Hamarosan megszervezésre kerül egy újabb előadás GYÓGYULÁS/EGÉSZSÉG témában, melyet egy gyógyító barátommal fogunk bemutatni az érdeklődők számára. Ezt, igény szerint, újabbak követik a jövőben. 

A következő előadásra a Kövesdi Judit által adott ötletnek köszönhetően már startból úgy fogunk készülni, hogy online is követhető legyen. Természetesen aki megteheti, jobb, ha részt vesz az eseményen, hogy az üzenetek, a megértések szabadabb utat kaphassanak.

Előrebocsátom, hogy nagy reklámot nem fogunk neki csinálni. Meggyőződésünk, hogy nem mindenki van felkészülve azokra a “csomagokra”, melyeket az előadás során fog kapni.  Nem az a cél, hogy tömegek jöjjenek, hanem az, hogy akinek ott a helye, ott lehessen. Hogy kell ezt érteni?

Ez segíteni fog:

Óvakodnunk kell a tudás hajszolásától! Fontos megértenünk, hogy a leghasznosabb, amit tehetünk a tudás elnyeréséért az, hogy alkalmassá tesszük magunkat annak befogadására. A Tudást nem kell keresni! Az igaz, tiszta tudás egyszerűen csak VAN. Mindig van. Egyfolytában körülvesz minket. Alkalmassá kell lennünk annak befogadására. Legfontosabb eszközünk a hasznos figyelem. Hol van a figyelmünk? Kit és mit szolgál a figyelmünk, mely a tudást hivatott begyűjteni számunkra? Az igaz tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság! Az igaz tudás legnagyobb ellensége a tudás illúziója (a hamis tudás), melyet nap mint nap a televíziók képernyőin, a főáramú média oldalain, az intézményesített oktatási rendszereken keresztül gyűjtögetünk be.

Hamarosan jelentkezem az előadás pontos helyszínével és időpontjával.

Reklámok
Categories: Minden | 2 hozzászólás

Bejegyzés navigáció

2 thoughts on “Előadás(-ok)

  1. Rotten

    Nagyon kíváncsi lennék személy szerint a hasonló előadásokra, helyzetemből adódóan viszont nagyon körülményes lenne megoldanom egy nagyobb utazást egy előadásra, így nagy szeretettel látnám online.

  2. Betti

    Én is szívesen bekapcsolódnék az online közvetítésbe, meghallgatnám Magyarországról-Betti. Kérlek értesíts ha élhet a kapcsolat.

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.