Rákgyógyítás másképp

Még mielőtt belinkelnem a következő kis filmecskét, ismételten szeretném hangsúlyozni, hogy nem a tünetek felszíni kezelése a fontos, hanem a betegség okainak teljes mértékű megértése és felszámolása. Meg kell értenünk, hogy akárki nem gyógyulhat meg, mindenki nem gyógyulhat meg, és a testi gyógyulás nem lehet soha fontosabb annál, hogy az ember akár a betegségét használva eszközül, mélyebb megértést szerezzen emberi mivoltáról, a mindent átható REND milyenségéről, az egységtudatról, arról, hogy mit jelent  az a szó, hogy EGÉSZ-ség, mit jelent EGÉSZségesnek lenni, mit jelent az EGY, az EGÉSZ teljes értékű részeként élni. Életet menteni anélkül, hogy halvány lila fingunk nincs, hogy miért, egyenesen felelőtlenség. Csak azért, hogy az ember tovább robotoljon ebben a kényelmes agyi tompaságban, ebben a sötét vakságban, ahol már sokkal több roboti vonása van, mint emberi, nincs értelme!
Én azt mondom, hogy gyógyuljunk, de csak óvatosan, tudatosan, és felelősségteljesen! Hagyjuk már a fenébe a betegségek tüneteinek a felszínen történő elsimítását, és lássunk neki a gyógyulásnak! Ne azért akarjunk meggyógyulni, mert félünk meghalni, hanem azért, mert kíváncsiak vagyunk, hogy mit jelent igazán élni! Másképp, minden fölösleges, és hiábavaló.

http://dotsub.com/media/fc4e051a-1709-4e63-8a2c-912b09486c9f/e/m

a képernyő jobb alsó sarkában ki lehet választani a felírat nyelvét. Sajnos magyar még nincs. A román már választható.
És egy másik információ, mely talán segíthet egy-két olvasónak: Állítólag Brassó mellett van egy kis gyáracska, mely ilyen olajat állít elő (talán az egyedüli Európában).
Jó EGÉSZ-séget!
Reklámok
Categories: Minden | Hozzászólás

Bejegyzés navigáció

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.