Életoltó Védőoltások

Bizonyított tény, hogy a higany, az alumínium, a formaldehid rákkeltő hatásúak. Mégis a legtöbb „kötelező”-nek mondott oltás tartalmazza ezeket az anyagokat. Hogyan lehetséges, hogy ezeket az oltásokat mégis biztonságosnak nevezik? Hogyan lehet az ilyen anyagnak a „VÉDŐOLTÁS” nevet adni? Nos, ez attól függ, hogy ki adja be őket. Ha én vagy te higanyt vagy formaldehidet fecskendezünk be a gyerekünk vénájába, mehetünk a dutyiba. De ha ezt egy gyógyszergyártó cég javaslatára az orvosok végzik, teljes biztonságban vannak.

Vajon helyes-e, hogy a gyerekének beadott oltásokról a szülő nem kap semmilyen -féle felvilágosítást? Vajon csak az oltást beadó intézmény tehető felelőssé ezért, vagy a szülő is? Egyáltalán mit nevezünk szülői felelősségnek, ha annak fogalma nincs arról, hogy mit fecskendeznek be a még ártatlan gyereke vénáiba?

Az oltás a prospektus szerint sem garantálja, hogy megvédi a gyereket a betegségtől. Tehát lehetséges, hogy a beoltott gyerek egyáltalán ne legyen immúnis a betegségre.

Romániában (sok más országgal szemben), jelen pillanatban nem létezik semmilyen törvény, mely kötelezné az oltásokat. E tekintetben részemről egy hatalmas elismerő vállveregetés jár neki. Tudtommal Németországban is csak ajánlott oltások vannak. Magyarországon viszont az alapvető emberi jogok szabályszerű meggyalázása megy végbe e téren. Teljesen diktatórikus módon oltanak mindenkit. Nálunk az oltások kötelezése, és bármilyen -féle visszaélés büntetendő cselekedet! A 649/2001 törvény azt mondja ki, hogy az orvos, a szülő kérésére beolthatja a gyereket, miután felvilágosította, tájékoztatta a szülőt az oltást illetően. Kérdés, hogy a fenti törvény értelmében, hány orvos jár (járt) el helyesen, hány követett el törvénytelen cselekedetet?

Fontos hangsúlyozni, hogy a törvényben javasolt oltásokról van szó, nem pedig kötelező oltásokról!

Vajon mégis minek köszönhető, hogy a legtöbb szülő automatikus módon, kérdések nélkül engedélyezi gyerekei beoltatását? Cristela Georgescu szerint Romániában az oltás előtti „kötelező” szó, nem más, mint néphagyomány (folklór), és az emberi tudatlanságnak, valamint az azt segítő tömegbutításnak tudható be.

A szülő beleegyezése nélkül beadott erőszakos oltás törvénybeütköző! A 46/2003 törvény kimondja, hogy a páciensnek mint emberi lénynek kijár a minden diszkriminációtól mentes tisztelet. A páciensnek joga van saját felelősségére visszautasítani bármilyenféle orvosi beavatkozást.

Mégis honnét ennyi zűrzavar és visszaélés e téren? Hoztak egy olyan törvényt, mely indirekt módon kimondja, hogy a „kötelező” oltások nélkül a gyerek nem fogadható be semmiféle oktatási intézménybe, ez által közvetett módon arra kényszerítve a szülőt, hogy beadassa az „ajánlott-kötelező” oltásokat a gyereknek.

Összefoglalva:

A szülő beleegyezése nélküli oltás elvégzése törvénybeütköző, és büntetendő! Ezzel szemben az oktatási intézmények kötelesek kérni azokat az orvosi dokumentumokat, melyek igazolják, hogy minden elméletileg javasolt, gyakorlatilag viszont kötelező oltást megkapott a gyerek. Ha nem teszik, az is törvénybeütköző és büntetendő! Tehát, ha úgy döntenél, hogy gyerekedet nem teszed ki az oltóanyagokban található különböző adalékok káros hatásainak, (helyette természetes módon erősíted az immunrendszerét, mintsem, hogy tönkretedd szintetikus anyagokkal) az oktatási intézmények nem fogadják be őt. Ez által ők megsértenek egy alkotmány által garantált alapvető emberi jogot. Szerinted mennyire tiszta, mennyire logikus ez?

Mit lehet tenni?

A szülőnek írnia kell egy nyilatkozatot, melyben saját felelősségére visszautasítja az oltásokat. (A román típusnyomtatványt csatolom ehhez a bejegyzéshez.) Ehhez csatolja a családorvos által kiadott dokumentumot, hogy a gyereke jó egészségnek örvend. Ha ezek megvannak, az óvodák, iskolák, táborok azon döntése, hogy visszautasítanak, megkülönböztető visszaélésnek, alkotmányellenes tettnek minősül, mely könnyen megtámadható!

Fontos tudni, hogy bármilyen fenyítés, zaklatás kizárólag személyes dolog lehet, és nincs semmilyen -féle törvényes alapja!

A 46/2003 és a 95/2006 törvények, valamint a 53/2000 kormányrendelet és a 649/2001 törvény értelmében:

 • minden egyes személynek jogában áll visszautasítani bármilyen -féle orvosi ellátást, beleértve az oltásokat is

 • minden orvosi kezelést, beleértve az oltásokat is biztosítani lehet a gyerek számára, miután a szülő beleegyezését adta. Kivételt képeznek a sürgősségi esetek.

 • Minden oltási kampányhoz szükség van egy az egészségügyi minisztérium által kibocsátott rendeletre, mely bíróságilag érvényteleníthető.

Minden szülőnek fontos tudni, hogy a kommunista rendszer által az emberekre erőltetett kötelező oltások már NEM LÉTEZNEK. Romániában a család döntése abszolút prioritást élvez a hatóságok javaslataival szemben a gyerek egészségét illetően.

 A fenti gondolatokat Cristela Georgescu sorai alapján írtam. A teljes anyagot, beleértve az oltásokra, valamint az orvosi ellátások igénybevételére vonatkozó törvényeket csatolom ehhez a bejegyzéshez.

NAGYON FONTOS, hogy senkit nem szeretnék arra biztatni, hogy így vagy úgy döntsön. Az viszont nagy örömmel töltene el, ha egyre többen döntenének úgy, hogy nincs szükségük arra, hogy másra bízzák a gondolkodást, és a minden egyénnek kijáró döntések meghozatalát, a felelősségvállalást. Ez az egyetlen útja annak, hogy levetkőzzük a birkabőrt magunkról, és megszülessünk mint FELELŐSSÉGTELJES EMBERI LÉNYEK, akik nem mást okolnak a bajaikét, hanem tisztán látják, hogy minden örömüknek és bánatuknak ők a kovácsolói.

Ha fontosnak tartod a fenti információt, kérlek mutasd meg azon barátaidnak, akikről úgy gondolod, hogy hasznát vehetik.

Hamarosan újabb bejegyzések jönnek a KÖTELEZŐ OLTÁSOK mítoszát illetően. Addig is mint felelősségteljes szülő, bármikor megteheted, hogy utánanézel az interneten, hogy mit tartalmaznak az oltóanyagok, milyen hatással vannak az emberi szervezetre, stb. Arra viszont számíthatsz, hogy amennyiben a tömegmédiát követed, abból csak a hivatalos véleményeket, állásfoglalásokat tudhatod meg, melyeket nagymértékben irányítanak, alakítanak az anyagi érdekek. Az orvosnak „szakmai kötelessége” a gyógyszeripar legújabb vívmányait eladni. A „kötelező oltásokat” ellenző orvosok folyamatos támadásnak vannak kitéve a gyógyszeripar részéről, mely a tulajdonképpeni mozgatórugója az egészségügynek. Ha olyan forrásokból informálódsz, melyek komoly anyagi támogatást élveznek, tudnod kell, hogy főképp csak azokat az információcsomagokat kaphatod meg, melyeket az anyagiakat biztosító vállalatok előkészítenek számodra. Ezeket tényként kezelni, véleményem szerint, önbántalmazás.

A téma kapcsán javaslom kideríteni, hogy mi az a TOBOZMIRIGY (hipofízis), amiről oly keveset tanítanak a biológia órán. Milyen szerepe van annak az életünkben, mik serkentik, ill. gátolják működését? Ez által is egy sokkal tisztább képet kaphatsz a „kötelező védőoltás” fogalmáról.

Továbbá ajánlom a következő webhelyeket, ahol nagyon értékes információkat találhattok a témában. Ha nagyobb teret szeretnél engedni gyerekeid fizikai, szellemi, lelki fejlődésének, kattints.

http://nebancs.hu/

http://antalvali.com/

JÓ EGÉSZSÉGET!

Román típusnyomtatvány, bővebb információk itt

Elhallgatott tények a kötelező védőoltások mögött

Reklámok
Categories: Egészség, Elmélkedések, Minden | Címkék: , , , , , , , , , , | 12 hozzászólás

Bejegyzés navigáció

12 thoughts on “Életoltó Védőoltások

 1. Kiss Károly

  Kedves Attila , figyelemmel követem írásaidat és többnyire egyetértek veled de ezennel meg kell jegyezzek egy dolgot, mivel neked semmilyen orvosi/ biológiai/ biokémiai képzésed nincs( tudtommal) nehéz lehet ilyen témában véleményt mondanod, ha csak nem figyelemfelkeltés a celod!!! Ez egy olyan téma amiről sokat lehetne beszélni de mivel te meg nem vagy szülő meg nehezebb aterezned a szülői aggódást! Hátha meg összehoz a Jóisten közös asztalhoz s akkor vitazhatunk! Üdv Karesz

  • ropcsike

   Kedves Karesz!

   Ha egy kicsit meg tetszel nézni a szöveg alján lévő linkeket, valamint ha azokba bele is olvasol, akkor nagyon is kitűnik, hogy már elég szép publikációja van az oltások káros hatásainak, továbbá az is nyilvánvalóvá válik, hogy ezeket nem egy egyszerű ember rossz éjszakai álma következményeiként írta le, hanem hivatkozva más, több évvel előttünk járó külföldi szaktekintélyek igazmondó leírásaiból származtatják!
   Ezért aztán piszkosul nem becsülendő dolog a blog íróját letolni.
   Inkább Te is járj utána(főleg ha már meg vannak adva a források) S lehet, hogy segre ülsz!

   • Rajágh László

    OK, aláírom, hogy van helye az önrendelkezésnek ebben a kérdésben is. Mégis azt kell mondjam, hogy a járványügyi intézkedések nem az egyénről, hanem a közösségről szólnak. A trópusi országokban nem véletlenül veszik komolyan a járványveszélyeket. Ott nem kérdezik, hogy mi a véleményed, vannak kötelező oltások, amik nélkül nem utazhatsz be az országba.
    Egyébként egy igazságos biztosítási rendszerben lenne helye a szabad döntésnek. Ha nem akarod a védőoltást, akkor teljes összegben fizeted a bekövetkező betegség kezelésének költségeit! Így igazságos lenne. De én nem szeretném a mások szabad döntései miatt megbetegedő embertársaim gyógykezelését fizetni. És nem szeretném, hogy minden védettség nélküli egészségügyi és oktatási dolgozók törödjenek velem és szeretteimmel.
    Ha a védőoltás szabadon választható, akkor legyen az a szűrővizsgálat is! Akkor lehessen együtt, egy kórteremben feküdni fertőző betegekkel, hiszen velük szemben diszkriminatív az elkülönítés.
    Egyébként lényegesen “jobb üzlet” egy betegséget kezelni – esetleg hetekig -, mint egy relatív olcsó oltást beadatni. Én ha gyógyszergyártó lennék, nem oltóanyagot, hanem gyógyszereket gyártanék, abból több kel és lényegesen drágábban…
    Ezeken azért talán érdemes lenne elgondolkodni.

 2. A “Védőoltások gyógyítanak vagy pusztítanak” című cikket egy prof.írta.Prof Peresztegi Sándor jó néhány éve. Érdemes elolvasni.A “védőoltásokkal” szabályozzák a világ lakosságát,nehogy túl sokan legyünk….Mahatma Gandhi a védőoltásoktól:”Évek óta megrögzötten oltásellenes vagyok. A legkevésbé sem kérdéses számomra, hogy az oltás tisztességtelen eljárás, amely ráadásul káros is.

 3. Visszajelzés: Tudjuk-e, mit teszünk, amikor oltunk? « Szabad Gondolat

 4. Veronika

  Figyelemmel követem írásaidat és többnyire egyetértek veled de ezennel meg kell jegyezzek egy dolgot, mivel neked semmilyen orvosi/ biológiai/ biokémiai képzésed nincs( tudtommal) nehéz lehet ilyen témában véleményt mondanod, ha csak nem figyelemfelkeltés a celod!!! Ez egy olyan téma amiről sokat lehetne beszélni de mivel te meg nem vagy szülő meg nehezebb aterezned a szülői aggódást! Hátha meg összehoz a Jóisten közös asztalhoz s akkor vitázhatunk!
  🙂

 5. A gond az hogy nalunk meg az orvosok sem elegge tajekozottak e temaban, mit varjunk el akkor az atlagembertol. En meg nagyon keves olyan orvossal talalkoztam aki nem nevezett volna felelotlennek, mivel visszautasitottam gyerekeim beoltasat…az igazsag az hogy sokkal nagyobb felelosseg nyugszik az olyan szulok hatan, akik elutasitjak az oltast, mert jobban oda kell figyelni a gyermek taplalkozasara, eletmodjara, es mindez kemeny dokumentaciot, idot, energiat igenyel. De tapasztalatbol mondom hogy megeri.

 6. jedi12

 7. Rajágh László

  S még egy gondolat:
  Vajon hány anya és szülő adta volna oda mindenét, hogy a gyereke ne bénuljon meg a járványos gyermekbénulásban, mert lehet ellene védekezni?

 8. 200 éve oltanak, azonban a mai napig sem sikerült tudományosan igazolniuk, hogy az oltások szükségesek, hatásosak és biztonságosak volnának. Elképesztő felelőtlenség!

  Gyümölcséről ismerszik meg a fa – az oltások bevezetése előtt már visszaszorultak a járványok, semmit nem igazolnak a statisztikák…

  Ellenben temérdek gyógyíthatatlan – korábban nem létező – betegség jelent meg az oltások használatával. Minden jel arra utal, hogy a vakcinák lassan ölő fegyverek…

  Mozgalmat indítottunk a magyarországi oltási kötelezettség eltörléséért:

  https://www.facebook.com/pages/Olt%C3%A1skritikus-%C3%89letv%C3%A9d%C5%91k-Sz%C3%B6vets%C3%A9ge-Vaccine-Critics-Life-Protection-Ass/320566067971075

  Várjuk az egyetértő szimpatizánsokat! Fogjunk össze, védjük meg gyermekeinket a kapzsiság és a felelőtlenség vámszedőitől!

 9. Visszajelzés: Gondolkodsz vagy oltódsz? – A biorobot születése « Szabad Gondolat

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.