Pszichiátria – A halálipar

Sokkoló archív és új videofelvételek, melyek bemutatják a pszichiátria -a szakértők által javasolt megoldás- brutális eszközeit. Nagyon gondolatébresztő, nagyon láttat, nagyon jellemzi a hiszékenységünket, mellyel lehetővé tettük, hogy ezek a dolgok megtörténjenek. Kapcsolatot teremt a hatalmak, a gyógyszeripar és a pszichiátria között.

Támadja a pszichiátriát, és az által közben olyan dolgokat promovál, melyek végül elvezethetnek a szcientológiához. A tipikus egyik gödörből kisegítelek, hogy beleessél a másikba effektus (vederből cseberbe). Használd a filmet legjobb tudásod szerint!

Reklámok
Categories: Filmek, Minden | Címkék: , , , , | 5 hozzászólás

Bejegyzés navigáció

5 thoughts on “Pszichiátria – A halálipar

 1. Dajka Tiborné Virág Gizella

  Egyszerűen ez BORZASZTÓ!!!!!!!!!!!!!!! Nem tudok mit hozzászólni,ehez nem lehet mit szólni,mert ha hozzá szólnék nem tudnék uralkodni magamon.

  • rozalia urban

   Ez egyszerüen elképesztő,felháboritó, undoritó, aljasság!!!!!!!

 2. Babi

  A szokásos összeesküvés elmélet gyártás, sarkítások, egynézőpontúság, ellenpropaganda, horror zenével és hatásvadász effektekkel. Ez sem kevesebb agymosásnak, mint ami ellen felszólal.

  • kedves Babi! Köszönöm a hozzászólásod. Lehet meglep, de száz százalékig egyet tudok érteni veled. Ezt én is felfedeztem a filmben. Egyébként a “Míg végül semmid sem marad” című film pont azokat az erőket próbálja leleplezni, melyek a Halálipar film mögött vannak, nevezetesen a szcientológiát. Számomra ez a film is azt üzeni, hogy nem szabad a “rosszat” bántani, ugyanis ő megtalálja méltó ellenfelét, a másik rosszat, amellyel kölcsönösen felfalják egymást. Ettől függetlenül, nekem szinte meggyőződésem, hogy a pszichiátria egy veszélyes áltudomány.

 3. Visszajelzés: Halálközeli élmények és a tudomány « Szabad Gondolat

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.