Halálos gyógyításaink

DSC_2202_01

Hétről hétre jelennek meg a hatékonyabbaknál hatékonyabb egészséget visszaállító csodaszerek a világ minden pontján. Többnyire MLM-en (Multi Level Marketing) terjesztik őket. A legtöbbet úgy harangozzák be, mint Keresztelő Szent János Jézus Krisztust, a világ megváltóját. „Ha ezt beveszed, vagy injekción keresztül beadatod magadnak, újjászületsz.” Hamar megértjük, hogy valós esélyünk van az újjászületésre. Egyetlen egy dolog kell hozzá: PÉNZ. Ebből azt a tanulságot vonhatjuk le, hogy ha még keményebben robotolunk, még több pénzt csinálunk, mi is megmentődhetünk, akár többszörösen is. És megy tovább a robot. De most már sebesebben.

Az elmúlt időkben nagyon sokat foglalkoztatott az a kérdés, hogy mit nevez a mai ember orvoslásnak és gyógyításnak. Amire rájöttem az a következő:

Az orvoslás, és a gyógyítás a szó mai értelmében egyenértékű a gyilkolás fogalmával. Hogy miért?

A minap értesítettek, hogy lesz egy bemutató Csíkban. „Ez egy valóságos csodaszer”, ami immunrendszert erősít, fiatalít, meg ultraegészségesek leszünk tőle. Azt mondtam az invitációra, hogy nem megyek el, mert én nagyon egészséges sem szeretnék lenni, és nagyon sokáig sem szeretnék élni.
Fenntartom a jogom, hogy beteg lehessek! Mondhat ilyent egy épeszű ember?

Kedves olvasó! Mikor vesszük már észre, hogy mi nem a betegségeinket gyógyítjuk hanem a tüneteket szüntetjük meg. Az hogy fáj a fejünk, fáj a hasunk, rákos daganatok jelennek meg testünkben az nem maga a betegség, hanem a tünet. Elmegyünk az orvoshoz, amely a diagnózis után szinte szó nélkül felír egy néhány pirulát nekünk, de nem a betegségre, hanem a tünetekre. A pirula hatni fog, a tünetek elmúlnak, és mi elhisszük, hogy meggyógyultunk.

Hogy tudott az ember ilyen mélyre süllyedni? Hogy tudja ilyen könyörtelen módon átverni magát? … Igen, „meggyógyultunk”, és mit teszünk? Száguldunk, rohanunk tovább, robotolunk, gyűjtünk, hogy legyen pénzünk a következő tünetek eltüntetésére. Nem kérdezzük meg magunktól, hogy honnét a betegség, mi volt az okozója. De nincs is időnk ilyen buta kérdések feltevésére, mert sietnünk kell, hív a száguldás.

A csodaszer mint méreg:

Lázadozó körlevelek indulnak az interneten, hogy nem segítik az új csodaszerek szabadalmaztatását, hanem ellenkezőleg: fékezik azt. Fel vannak háborodva, hogy milliók életét menthetné meg, és mégsem engedélyezik.

Az emberiség történelme során többször bebizonyosodott, hogy az embert tompa kényelmi állapotából mindig valamilyen sokkhatás, valami súlyos betegség, tragédia zökkentette ki. Nagyon fontos látnunk, hogy a szenvedés mindig arra késztette az embert, hogy kutasson, keressen, találjon és értsen. Nos ezek a csodaszerek pont ezt hivatottak elvenni az embertől A tisztánlátás, és az élet mélyebb megértésének lehetőségét. Mi meg akarunk gyógyulni mindenáron. És továbbra is azt hisszük, hogy a tünetek megszüntetése gyógyulás. Szükségszerű különbséget tennünk a gyógyulás és a tünetek eltörlése között. Az igazi gyógyulás csak akkor következhet be, ha megértettük, honnét származik a betegségünk, és megszüntetjük az okát. Ha a forrását nem találjuk meg, nem ismerjük meg, nincs ahogy meggyógyulnunk. Legfeljebb csak a tüneteket tüntethetjük el a pirulák, a csodaszerek és különböző orvosi beavatkozások segítségével.

Én azt mondom, a mai világban nincsenek igazi gyógyítók, igazi orvosok. A mai világban senkinek nem érdeke, hogy te megértsd a betegségedet, és akár végleg meggyógyulj. Ez senkinek nem hoz anyagi hasznot! Tudnod kell, ha te nem veszed kezedbe az egészségedet, nem lehetsz soha igazán egészséges. Mindig másoktól fogsz függni.

Ha én lennék a te teremtőd, nem hagynám, hogy téged valakik „meggyógyítson”, mert azt szeretném, hogy te értsd meg, hogy hol tértél le az útról, hol távolodtál el az igazságtól. És ebben a te eszközöd a betegséged, amire ha figyelsz, megértheted és megszüntetheted okait, hogy valóban meggyógyulhass. Minden egyes orvos, gyógyító, aki egyszerűen csak a tüneteket veszi el tőled, hogy ne emlékeztessenek téged arra, hogy azért vagy beteg, mert valamit helytelenül csináltál, a te fehér ruhás gyilkosod, akinek az a hivatása, hogy téged megerősítsen vakságodban. Csak azok az orvosok segíthetnek neked az igazi gyógyulásban, akik kezelés előtt vagy kezelés közben segítenek neked annak megértésében, hogy hol távolodtál el az “EGÉSZ”-től, és hogyan találhatsz vissza hozzá.

Képzeld csak el, mi lenne ezzel a világgal, ha mindenkinek lehetősége adódna, hogy bevegye a csodaszert? Ki keresné meg az okokat, ki próbálná azokat megszüntetni? Kinek lenne érdeke felemelni a hangját a környezetszennyezés, a tömegmanipuláció, az emberek beetetése ellen? Senkinek! Mindenki bedobná a csodaszert, és visszamenne Győzikét nézni. Talán egyetlen biztos jele annak, hogy emberek vagyunk az, hogy betegek lehetünk. Többször mondtam, hogy legyünk hálásak betegségeinkért, azért, hogy szenvedhetünk, mert jobb néha beteg lenni, és szenvedni, mint zombikként, élő robotokként élni, és bólogatni nagyon sokáig.

A betegségeink, a szenvedéseink a legfontosabb eszközök, melyek segíthetnek nekünk, az ébredésben, az újjászületésben. Nem hagyhatjuk, hogy egy csodaszerrel elvegyék őket tőlünk! Nem szabad elfelejtenünk, hogy ha a csodaszeres megoldásokat választjuk, akkor a lelkünket gyilkoljuk!

Keresd az okokat, és törekedj arra, hogy azokat megszüntesd. Ha nem ezt teszed, nem gyógyulhatsz meg. A lét nem támogatja az „álgyógyulást”.

Szeretnéd, hogy más is elolvassa?

Reklámok
Categories: Elmélkedések, Minden | Címkék: , , , , , , | 21 hozzászólás

Bejegyzés navigáció

21 thoughts on “Halálos gyógyításaink

 1. Eviica

  …és ha mindenki venné a fáradtságot (vagy a bátorságot?), hogy megkeresse a betegsége valódi okát, rövid időn belül rájönnének, hogy tudatos, őszinte önismerettel megtalálhatják azt. Ennyire egyszerű… csak ez egyet jelent a felelősség felvállalásával. A legtöbben erre nem hajlandóak.
  Én tisztán emlékszem a felismerés pillanatára. Bevallom őszintén ijesztő volt 🙂 Viszont mennyivel jobb ezt a játszmát még egészségesen lejátszani az egónkkal, mert betegség idején a pánikkal is meg kell küzdeni.
  De ha tudom, hogy a gyógyszer bennem van, akkor nincs mitől félni. Persze nem hiszem, hogy egy hirtelen felbukkanó betegség esetén nem ijednék meg elsőre, de sokkal hamarabb helyére billen a mérleg nyelve és megkezdődik az ok keresés.

  (na erre most rámtört a köhögőgörcs…) 😀

  • hur

   Szerintem hiaba mondod az oregnek hogy gyogyitsa meg magat mert fogja mgcsinálni és a csiki elöadásról annyit hogy nem errol volt szó hanem coleszterinről hogy hogy lehet megoldani.idiota

 2. MSe

  A termeszet meggyogyitja onmagat…az embernek tobbet kellene tanulnia a termeszettol

  • Földesi Tibor

   BESZÉLJÜNK KONKRÉTAN.
   Akkor este 19:00-kor a Csiksomlyói templom melletti Salvatore rendezvényközpontban Kyani táplálékkiegészítő termékekről volt szó. Blue barátunk a rendezvény tájékoztató része után érkezett és azt követően baráti beszélgetésen még nem hozakodott elő eme véleményével.
   Ha nem ismerném őt személyesen, akkor a http://www.kyani.net és a http://www.kyaniresults.com honlap helyett a
   http://www.tesohasemfogodmegerteni.hu honlapot javasolnám számára okulásul.
   Eddig Blue semmilyen MLM-nek nevezett hálózatban nem vett részt. A Kyani egészségháromszögnek sem a termékeit sem az üzleti részét nem ismeri, de a véleménye az már annak ismerete nélkül is kialakult.
   A cég 2005 óta van jelen a világ piacain, 22 országban köztük Romániában is van lehetőség a regisztrációra. Az erurópai központ székhelye Budapest.
   Az, hogy eljöttem hozzátok, nem a pénz miatt tettem, hanem azért, hogy a termékinformációit közvetlenül elhozzam hozzátok és segítsek az itt élő embereken.
   A döntés csak a ti kezetekben van, élhettek vele, vagy el is utasíthatjátok. Ez mindenkinek a szíve joga és választása és egyben a karmája is.
   Erre hatásos termékcsaládra 50 évre szabadalommal levédett marketingterv épült, amit vállalkozók alkottak vállalkozóknak.
   Semmi kötelezettsége sincs senkinek a részvételre.
   Akinek ez nem tatozik bele az életútjába, az járjon másfelé. Erre találták ki a szabad akaratot, de a dolgok mélyebb ismerete nélkül tisztelettel kérlek kedves Blue, ne általánosits.
   Sajnos az utóbbi 15-20 évben a környezeti károdosások, a mütrgyázás, stb miatt zöldségek, a gyümölcsök tápértékük 80%-át elvesztették.
   Tehát az a mondás: “Naponta egy alma, és az orvosnak nincs semmi dolga” nem állja meg a napjainkban helyét. Persze lehet megenni naponta kb 5 kg zöldséget gyümölcsöt, vagy hetente 3 alkalmommal lehetne enni lazacot, stb, akkor fel sem merülne, hogy ezeket valahonnan pótolni is kellene.
   A termékek azoknak jelenthetnek általános megoldást, akik törekenek az egészséges létre, és nem sikerült az eddigi problémáikat orvosolni.
   Még mindig jobb egy Audiban sirni, mint egy biciklin.
   A pénz nem bolgoíit, de a jelenlegi világunkban, mint értékmérő – az sem jó, ha túl kevés van belőle és az ember mélyszegénységben él.
   A Kyani termékek (Sunrise, Nitro Fx és Extrem, Sunset) nem csodaszerek, a csoda az emberi szervezet és mivel nincsenek véletlenek, lehet épp neked lehet rá szűkséged.
   A betegségek okát egy sajátos megközelítésből 3 alkotóelemre bonthatjuk:
   – lelki, vagy szellemi
   – nem kerül be a szervezetbe, ami létfentartáshoz szökséges
   – nem távozik a szervezetből, ami már nem oda való

   A Kyani (erős orvosságot jelent tlingit indián nyelven) termékek az utóbbi kettő esetében jelentenek megoldást.
   Aki nem hiszi, ingyen is kipróbálhatja, ha kapcsolatba lép csikkarcfavi munkatársammal, barátommal J. Botondal.
   Egyébként másnap Blue barátunk is elfogyasztott az éjszakai bortura után egy uncia Sunrise szuperélelmiszer adagot, és képzeljétek nem köpte ki, meg sem mérgeződött.
   Engedjétek meg, hogy pár jellemzőt leírjak a termékekről:
   A Kyani termékek hatásai :

   – Fájdalomcsökkentés
   – Vérkeringés javító
   – Védi a Szív- és érrendszert
   – Hatékony stresszcsökkentő
   – Erősíti az immunrendszert
   – Segíti az emésztést
   – Energiaszint növelő
   – Segíti a szervezet regenerálódását
   – Segíti a szexuális egészséget (természetes Viagra)
   – Egészséges kolesterol-t tartalmaz
   – Öregedésgátló hatású

   – 5-7 nap alatt gyors hatás, életminőségváltozás tapasztalható
   – Nobel dijas termék
   – 100%-ban természetes alapanyag
   – alaszkai és vadáfonya és lazac
   – 36000 ORAC szabadgyökkmekötő képesség
   – Tiszta “E” vitamin -toketrinetol a rákkutatás egyik alapja
   – Külföldről származó dollár jövedelem és payoneer dombornyomott bankkártya
   – Egyszerű üzleti koncepció
   – saját webiroda
   – nincs vállalkozó engedélyhez kötve

   Nem lehet mindenki üzletépítő, és vásárló, de nem is ez a cél.
   Csak azok keressék Botit, akik megoldást kerenek jelenlegi bajaikra, tudnak ilyenekről a környezetükben, sportolók, szeretnének javítani életkörülményeiken, pozítivak és van jövőképük, mernek álmodni és ezért tenni is hajlandók.

   Földesi Tibor

 3. Tibor, én egyetlen nevet sem említettem a fenti írásban azért mert nem az a fontos, hogy ki, mikor és mit. Úgy igazából nem is az általad képviselt termékekről írtam, hanem úgy általában arról a koncepcióról, hogy az emberek csodaszerekkel szeretnének meggyógyulni ahelyett, hogy rendet teremtsenek környezetükben, felismerjék, és korrigálják a hibákat amiket az idők folyamán vétettek önmaguk és a természet ellen. Az egész erről szólt.
  Az előadásra szándékosan nem mentem el, mert korábban már voltam ehhez hasonló előadásokon, ismerem az MLM alapelvét is. Sokszor próbáltak győzködni, hogy beálljak. Mivel nem kérdeztél, neked nem mondtam véleményt a csodaszerekről. Én azért mentem el Csíkba, hogy találkozzak veled, Földesi Tiborral és a többi kedves emberrel, akivel együtt Indiában voltam. Ha kérdezed, nyilván, személyesen is elmondom a véleményem az általad képviselt csodaszerekről. De mivelhogy nem kérdezted, nem jött, hogy olyan gondolatokat mondjak róluk, amelyek neked nem tetszenek. Nem akarlak kritizálni, lebeszélni, vagy meggyőzni téged semmiről. Ha hiszel, és örömedet leled ebben a dologban, mindenképp csináld, ne hagyd abba. Nem akartam senkit sem uszítani egy bizonyos termék ellen, ezért nem emlegettem semmilyen nevet a bejegyzésben. Én csak egy már régóta érlelődött gondolatmenetet rögzítettem itt. Ettől függetlenül akit kíváncsivá tett Tibor termékbemutatója, annak szívesen megadom a Boti elérhetőségét is, ha kéri, hogy megismerhesse, kipróbálhassa a termékeket :).
  Jó egészséget, derűs napokat mindenkinek!

 4. Valóban így kellene élni, mindenféle csodaszerek nélkül ..Tudatosan minden pillanatban,és van aki így is él,de a többség nem.Nem ismerik önmagukat az EGÉSZ-ségüket…az emberek nem tudják azt sem, hogy a saját gondolatuk képes megbetegíteni.Tehát szükségük van külső segítségre.Az orvos bár bennünk van,de jól mélyen elásva várja,hogy egyszer felismerjük.Önismeret! Addig pedig csodaszerek segíthetnek és az orvos.

 5. Gáspár Béla

  Az írással egyetértek!
  Igazán jó gondolatokat fogalmaz meg. A hozzászólások, csak bizonyítják igazságát.
  Lényegében mindenkinek igaza van a saját szempontjából. Miért kellene bárkit eltiltani csodaszerek forgalmazásától? előbb utóbb mindenki rájön a lényegre, ami megfogalmazódott.
  Nyilvánvaló, hogy tüneteinket kezelni kell, ahogy az életet élni. Saját szabad akaratából mindenki kezelheti, és kezeltetheti magát úgy ahogy akarja.

  • egyetértek a hozzászólással. Én csak leírtam egy két gondolatot, ami eszembe jutott a téma kapcsán, mert már egy ideje halmozódott. Mindenki arra használja, amire tudja. További kellemeset!

 6. Szentandrássy László

  Dear Blue .Attila! Örömmel olvastam irásodat,s nagyon tetszett amit benne olvastam.Tény ,hogy sok ember jobban hisz a fehér köpenynek mint a spirituális tudásnak,vagyis,hogy nem ismeri a törvényt az ok-okozati összefüggéseket. Teljesen egyezik a véleményem miszerint a betegség csak jelzés ,s nem kellene megijedni ,s itt jön be a félelem,még jobban csökken az ember “életereje”! Szerintem is az ember legjobb gyógyitója saját maga!!! Itt jön a képbe a gondolat termtő ereje, Baba tanitása szerint mindenki attól gyógyul meg amiben hisz! Valaki a teáktól ……Tibor irásához kapcsolódva: a vitaminoknakra szüksége van a szervezetünknek,s természetes módon nem mindig sikerül bevinni az elemeket! …főleg télen! Attila , bárki bármit is mond(szerintem) csak tedd a dolgod ,jó úton jársz ,szüksége van az embereknek a tudásra ,a fényre!-csak igy tovább!! ..a dedikált könyvre még mindig igényt tartok! ..nem sürgetlek! Isten áldjon utadon!!

  • Szia László! Azt mondanám, hogy különböző helyen, különböző időkben, különböző egyéneknek különböző dolgokra van szükségük 🙂 Örültem, hogy jelt adtál magadról! A könyv még várat magára. Egyelőre a filmnek fogtam neki. Ha minden jól megy, elkészül hamarosan egy film az indiai útról. Ölellek! Jó külső és belső egészséget kívánok neked, és kedves családodnak!

   • Szentandrássy László

    Köszönöm a gyors válaszodat,figyelemmel kisérem a történéseket,s néha “tollat” ragadok én is! A film is érdekel,s az még kényelmesebb is egy kicsit!szóval hajrá Attila! Neked,s szeretteidnek is minden jót kivánok ! Üdv a CSapatnak!

   • Köszönjük! Átadom! 🙂 A legjobbakat!

 7. Visszajelzés: A Rák Ellenszere « Szabad Gondolat

 8. Gratulálok, nagyszerű az írás, viszont a hozzászólóknak ugyanúgy igazat tudok adni, mert minden mindennel összefügg. Elöljáróban annyit, hogy daganatos betegekkel foglalkozom, nem MLM-es formában, viszont mégis alternatív termékkel. (…és MLM-essel is emellett)
  Amíg eljutottam a mostani gondolkodásmódomhoz, hosszú volt az út, így átlátom azt, ami bennetek zajlik. Egészségügyi szakvégzettséggel a hátam mögött, egy “agymosott” gondolkodásmóddal léptem ki a nagybetűs Életbe. Hamar rájöttem, nem ez a megoldás, a betegségek mögött valóban a lélek üzen, így teljesen elutasítottam minden “földi” dolgot, hiszen a lélek mutatja az utat, ha azt követem, nem tévedek el. Tehát a testi oldalról átestem a ló túloldalára, és csak a lelki utat fogadtam el, mint lehetséges megoldást.
  Úgy gondoltam, ahogy a cikkben is van, meg kell keresni a mögötte rejlő tanítást, és a betegség, mint tünet, elmúlik. Ez egyébként nem rossz gondolkodás, még valóságalapja is van, de…
  Amikor valaki rákos lesz, és közlik vele a diagnózist, az emberek többsége pánikba esik. Jönnek a vizsgálatok, és ebben a pánikállapotban kezd el kutatni, keresni, amiben nagyon sérülékeny, hiszen bármit “el lehet adni” neki, akár jó felé, akár rossz felé is vezeti. Az orvosoknak hiszünk, hiszen gyerekkorunk óta oda vitt az Anyukánk, ha betegek voltunk, ha az Anyu jónak tartotta, aki szeret, akkor annak jónak is kell lennie, hiszen Ő jót akart.
  De ott él bennünk egyre jobban, hogy talán mégsem jó a kemó, mégsem jó a sugár, hiszen miket írnak, hányan meghalnak… de nem baj, ott vannak az alternatív “csodaszerek”, és aki elsőként megjelenik, az lesz a Megmentő. Aztán persze nem használ, és jön a következő, majd a következő, amíg megállapítjuk, rajtunk semmi nem segít…
  Meg kell értenünk a beteget, aki, amikor ránk talál, egy olyan állapotban van, amiből egyedül nem tud kilábalni. Persze, ha spirituális, akkor lehet, hogy tudja, hogy a lélek erejével, és a gondolkodása megváltoztatásával kijöhetne a bajból, de mutassatok egyetlen embert, akinek van akkora hite abban a pillanatban Önmagában…
  Én úgy látom MOST, a mostani tudásom alapján, hogy kell a kapaszkodó nekik. A lélek több szempontból nem elég. Egyrészt a bizalma önmagában jelentősen csökkent, hiszen képes volt létrehoznia magában a betegséget, tehát nem a jó úton halad, ahogy azt hitte esetleg. Másrészt a rákhoz is hozzájárul a táplálkozás hiánya, és ahogy szó volt róla, nem kapjuk meg a földből a megfelelő tápanyagokat, amik az enzimfolyamatokhoz szükségesek, tehát sérülnek. Ebbe bővebben nem megyek bele.
  Szóval az én nézőpontom az, hogy kezdjük el felkutatni az okokat, amihez már sok külső segítséget is igénybe tudunk venni, keressük meg a számunkra legoptimálisabbnak érzett testi megoldást mellé, és higgyünk benne. A csoda nem kívül van, hanem bennünk, és kívülről tényleg senki nem fog tudni helyettünk gyógyulni, de a lélek harmóniáján kívül a test harmóniáját is célszerű visszaállítani.
  Ha ez a kettő egymással párhuzamosan zajlik, és mindkettőhöz igénybe is veszünk ugyan külső segítséget, de a belső munkát sem hanyagoljuk el, akkor bármire képesek vagyunk. Máskülönben pedig az egész csak szélmalomharc lesz, mert kisebb-nagyobb eredmények után itt-ott fel fogja ütni a fejét a “gyilkos kór”.
  …még valami. SOHA ne engedd ki a hatalmat a kezedből, és ne a kommunikációnak higgy. Bármikor meg tudlak arról győzni, hogy miért az a megoldás a legjobb neked, amit én ajánlok, de nem teszem. Neked is van SAJÁT megoldásod, ami együtt rezeg a Te utaddal, és neked arra kell rátalálj! Bármikor, amikor hallasz egy “csodaszerről”, kezdj el befelé tekinteni, és kezdj el érezni! Ne a szavakra figyelj, azt az elméd fogja elemezni, hanem azokra az érzésekre, amiket kiváltanak belőled az információk. Mindenki érzi, mi a jó megoldás a számára, és ezt sem én, sem más nem tudja jobban nálad. Ne engedd magad félrevezetni. ÉREZZ…!!!

 9. Csaba Zoltán

  Kedves Attila!

  Elolvastam a hozzászólásaidat,köszönöm, hogy olvashattam.
  Érdekelne, hogy milyen könyvről és filmről van szó?

  “Bo good, do good, be one!” (Saint Rajinger Singh)

  Szeretettel: Csaba

  • Kedves Csaba! Az indiai és nepáli zarándoklat közben folyamatosan írtam a kalandokról, és azok hozományairól, a különböző felismerésekről. Nagyjából minden megtalálható ezen a blogon. A könyv szerkesztésére nem volt még időm. Ezért csak itt olvasható úgy nyersen, ahogy leírtam útközben. A film elkészült, de úgy van az is megszerkesztve, hogy vetítés közben magyarázom, narrálom. A filmet bemutattam már szülővárosomban. Igény szerint, teljesen díjmentes, egy kis előadás kíséretében levetítem bárhol.

   Attila

 10. bradag

  Személy szerint 8 hónapig voltam részese a Kyani gépezetnek. Az első tapasztalatok pozitívuma után, rá kellett döbbennem, hogy nincs új a nap alatt: ez is csak MLM.
  Maga a rendszer, az alapötletek, és a termék sem rossz, de természetesen Magyarországon ezt is sikerült rendesen félrevinni.
  Az eredeti rendszer lényege, hogy használd a terméket, és alkalmanként csatlakoztass egy-egy embert. Inkább építs lassan, de biztosan egy stabil rendszert.
  Magyarországon, természetesen mindenki gyorsan akar gazdag lenni. Ez az első huszonpár embernek sikerült is, ők most a Bahamákról küldenek motiváló üzeneteket. Ha itthon nem érsz el 1-2 hónap alatt 3-4es szintet (ez kb 20-30 embert jelent) akkor ki fogsz esni, mert nem tud követni a rendszer. Nincs képzés, nincs kommunikáció, nincs komoly marketing, és igazi szakmai háttér, csak méregdrága start (kb 150 e ft) és termékek, és összességében egy másfél év alatt nagyra fújt lufi. Hasonlóan fog kidurranni, mint az összes többi – és az mlm lovagok vándorolnak tovább (amway, forever, nuskin, kyani,…?) a következő újonnan induló mlm piramisba. Közben pedig ezrek és ezrek csalódnak, és dobnak ki az ablakon százezreket.

  A Kyani egy újabb cukormázas átverés, egy igazi csalódás-gyár. Száz emberből egy-kettő stabil, hosszútávú rendszert épít, a többi jó ha visszakeresi a befektetett pénzét majd kiesik, és örök mlm csalódott lesz, néhány igazán kapzsi ember remek üzleti tervének köszönhetően.

  (Mielőtt bárki azzal támadna, hogy mivel nekem nem sikerült, most sarat dobálok:
  az üzletépítés kifejezetten jól és sikeresen ment. Tudatos döntést hoztam amikor abbahygtam, mert azt láttam hogy 30 emberből 25 kiesik, nem működik az üzlete, és a terméktapasztalatok is messze elmaradnak a bűvös 86%-os varázsszámtól. Egyszóval a termék és a marketing nem hiteles, és rengeteg csalódást okoz.)

 11. Tolnai Miklós

  Az igaz, és nagyon fontos tudni, hogy manapság szinte mindenki csak a tüneteket figyeli,azokat akarja eltüntetni, lehetőleg nagyon gyorsan. Ha nem figyelünk oda az okokra, az élet úgyis keresztbe tesz. Addig kapjuk a pofonokat, amíg észhez nem térünk. Ennek az éremnek azért van egy másik oldala is. Mivel minden anyagi létező valójában egy forrásból fakad, a fizikai világ kihívásaira válaszolhatunk az innen származó megoldással. Vagyis, ha szomjas vagy, igyál, ne meditálj 🙂

  A Kyani Sunrise nem csodaszer, véletlenül sem az. És nem is mindenkinél érezni a hatását 5-7 nap alatt. De az összetételében
  van egy érdekes koncepció.

  http://socialmediabar.com/kyani-szuperelelmiszerek

 12. Személy szerint 8 hónapig voltam részese a Kyani gépezetnek. Az első tapasztalatok pozitívuma után, rá kellett döbbennem, hogy nincs új a nap alatt: ez is csak MLM.
  Maga a rendszer, az alapötletek, és a termék sem rossz, de természetesen Magyarországon ezt is sikerült rendesen félrevinni.
  Az eredeti rendszer lényege, hogy használd a terméket, és alkalmanként csatlakoztass egy-egy embert. Inkább építs lassan, de biztosan egy stabil rendszert.
  Magyarországon, természetesen mindenki gyorsan akar gazdag lenni. Ez az első huszonpár embernek sikerült is, ők most a Bahamákról küldenek motiváló üzeneteket. Ha itthon nem érsz el 1-2 hónap alatt 3-4es szintet (ez kb 20-30 embert jelent) akkor ki fogsz esni, mert nem tud követni a rendszer. Nincs képzés, nincs kommunikáció, nincs komoly marketing, és igazi szakmai háttér, csak méregdrága start (kb 150 e ft) és termékek, és összességében egy másfél év alatt nagyra fújt lufi. Hasonlóan fog kidurranni, mint az összes többi – és az mlm lovagok vándorolnak tovább (amway, forever, nuskin, kyani,…?) a következő újonnan induló mlm piramisba. Közben pedig ezrek és ezrek csalódnak, és dobnak ki az ablakon százezreket.

  A Kyani egy újabb cukormázas átverés, egy igazi csalódás-gyár. Száz emberből egy-kettő stabil, hosszútávú rendszert épít, a többi jó ha visszakeresi a befektetett pénzét majd kiesik, és örök mlm csalódott lesz, néhány igazán kapzsi ember remek üzleti tervének köszönhetően.

  (Mielőtt bárki azzal támadna, hogy mivel nekem nem sikerült, most sarat dobálok:
  az üzletépítés kifejezetten jól és sikeresen ment. Tudatos döntést hoztam amikor abbahagytam, mert azt láttam hogy 30 emberből 25 kiesik, nem működik az üzlete, és a terméktapasztalatok is messze elmaradnak a bűvös 86%-os varázsszámtól. Egyszóval a termék és a marketing nem hiteles, és rengeteg csalódást okoz.)

 13. pupákpék

  “Tönkrement kapcsolatok
  Létezik egy régi mondás: Üzletben nincs barátság. Miért? Mert az emberi kapcsolatok (barátok, család) nem kifejezetten úgy épülnek fel, hogy kibírják az üzleti élet megpróbáltatásait. Ezt akkor tapasztalhatod meg a legjobban, ha képzetlen kereskedőként megpróbálod az „Álmot” rásózni a barátaidra, vagy a családodra. Ők vagy visszataszítónak fognak találni, amiért bele akarod őket rángatni valami átverésbe, vagy vakon követni fognak egy üzletbe, ami bukásra van ítélve. A nap végén megfizeted a viselkedésed árát azzal, hogy felégetted magad mögött a hidakat.

  (Forrás: Amauri DaRocha – Multilevel Marketing: The Fundamental Truth)”

 14. Először fizikai síkon kell megtenni, amit lehet, életmódváltással. Ha az étrendváltás, életmódváltás megtörtént és mégsem múlik a baj, a pszichotronika segíthet! Ha érdekel, nézd meg a pszichotronika.com oldalt több információért. Egészségtudat legyen mindenkiben! Üdv O.Sz.

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.