Gonoszkóp – Az őszinte horoszkóp :)

 

21st Century`s Last Supper 2 copy_01

“Végre megtaláltam az első őszinte horoszkópot, ami nem próbál csontig benyalni az olvasónak” Ha az ember hajlamos kényeztetni magát a magazinok csöpögős soraival, akkor legyen egy annyi bátorsága, hogy ezt is elolvassa. Én személy szerint eddig nem olvastam horoszkópot. Valószínűleg ezután sem fogok. De ez nagyon ütős. Figyelmeztetlek, a szerző nem lacafacázik a szavakkal! 🙂


Vízöntő  Jan. 20. – Feb. 18.

Találékony elme vagy, és épp ezért sokra akarod vinni. Rengeteget hazudozol. Ugyanazokat a hülye hibákat követed el, mert annyira átkozottul ostoba vagy. Mindenki azt gondolja rólad, hogy elfuserált egy alak vagy és utálják a pofádat.


Halak  Feb. 19. – Márc. 20.

Élénk a képzeleted – gyakran gondolod, hogy a CIA vagy az FBI figyeltet téged. Rendkívül csekély a befolyásod a barátaidra, ismerőseidre, és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatásodat. Önbizalomhiányban szenvedsz és általában véve egy szarcsimbók vagy. A Halak rémes dolgokat tesznek kis állatokkal.
Kos  Márc. 21. – Apr. 19.
Úttörő típus vagy, és a legtöbb emberről azt gondolod, hogy köcsög. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit a környezetedben. Egy igazi fasz vagy, ennek ellenére mindig problémáid vannak az erekcióval.
Bika  ápr. 20. – Máj. 20.
Gyakorlatias vagy és kitartó. Bulldogtermészeted van és rengeteget dolgozol – a legtöbb ember azt gondolja rólad, hogy egy csökönyös, makacs seggfej vagy. Beszéd közben hajlamos vagy a nyáladzásra és köpködésre. Hülye kommunista vagy.
Ikrek  Máj. 21. – Jún. 21.
Jó eszű és intelligens vagy. Téged azért szeret sok ember, mert biszex vagy. Hajlamos vagy rá, hogy túl sokat várj vissza szinte semmiért. Az étteremben hagyott borravalód úgy néz ki, mintha eltévesztetted volna a tizedesvesszőt. Egy olcsójános fattyú vagy. Az Ikrek megrögzötten dögönyöznek a vérfertőzés mocskos tócsáiban.
Rák  Jún. 22. – Júl. 22.
Együttérző és megértő vagy mások problémáival, s ettől igazi balfék palimadár. Csak halasztgatod a dolgokat. Ezért mindig is csak segélyeken fogsz tengődni, és szart sem ér az életed. Csak Rákok vannak a dutyikban.

Oroszlán  Júl. 23. – Aug. 22.
Úgy gondolod, hogy született vezető vagy. A többiek úgy gondolják, hogy egy idióta barom vagy. A legtöbb Oroszlán erőszakos kötekedő. Hiú vagy és nem bírod elviselni az őszinte kritikát, az arroganciád pedig vérforraló. Az Oroszlánok tolvaj kurvapecérek, akik jobban szeretik a maszturbálást az igazi szexnél.
Szűz  Aug. 23. – Szep. 22.
Te vagy a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevőséged kiborítja a barátaidat és munkatársaidat. Hideg vagy, nincsenek érzelmeid és gyakran elalszol szex közben. A Szűzekből jó politikusok és kerítők lesznek.
Mérleg  Szep. 23. – Okt. 22.
Te vagy a művész-típus – mert nem tudsz megbirkózni a valósággal. Ha férfi vagy, szinte biztosan buzi vagy. Esélyed egy jó álláshoz vagy a meggazdagodáshoz valahol nulla és mínusz ötmillió között. A legtöbb Mérleg nő kurva. Minden rohadt Mérleg nemi betegségben pusztul el.
Skorpió  Okt. 23. – Nov. 21.
Sunyin ravasz vagy és cseppet sem megbízható. A csúcsot azért fogod elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult beléd. A legmocskosabb rohadék vagy az egész zodiákusban – hála az égnek a legtöbb Skorpiót idejében kinyírják.
Nyilas  Nov. 22. – Dec. 21.
Lelkes vagy és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozol, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik beloled. A Nyilasok döntő többsége alkoholista és az emberek csak röhögnek rajtad. Értéktelen kis szarházi vagy.
Bak  Dec 22 – Jan 19.
Konzervatív vagy és fosol a kockázattól. Alapvetően egy értéktelen, ügyeskedő kis trágya vagy. Arnold Benedictet kivéve egyetlen egy fontos Bakot sem produkált a világtörténelem. A társadalom szerencséjére legtöbbetek impotens is.

Reklámok
Categories: Minden, Viccesen | Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , | 5 hozzászólás

Bejegyzés navigáció

5 thoughts on “Gonoszkóp – Az őszinte horoszkóp :)

 1. Hehhe. Mindenkire igaz, kivéve engem :P:P:P

 2. Zea

  Azért a pozitiv és negativ tulajdonságok pont ugy nem igy passzolnak mint a “benyalósban” Ugyanis ahogy abban ugy ebben is a hónapban álló nap helyzete nem mindegy! Sem a pozitivumokban se a negativumokban nem lehet 30 fokot majd 12 életterületet és vagy 10 főfényszöget a 19 másik bolygótól figyelembe venni.
  Ez ugyan ugy kamu mint a benyalós sőt ártalmasnak találom azon olvasók számára akiknek az önbizalmuk nincs a helyén=rossz programként.
  Én kinem tettem volna de ha kint van leszedném a többiek érdekében.

  Nekem nem számit asztrológus vagyok és 68 éves tehát csak röhöghetnék rajta ha a többieket nem venném figyelembe!

 3. Annamari

  Ismerem, vicces. 🙂 Most azon nevetgélek, hogy a pojáca ego még ebből is képes hasznot húzni,hisz éppen azon örömködöm, hogy mindenki elfuserált senkiházi, de a legmocskosabb rohadék mégiscsak ééééénnnn vagyok, a fullánkos, alattomos skorpió! 🙂

SZABAD A GONDOLAT! (vélemény/kérdés/üzenet)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.